2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynur nereye kaçtı
ayy karnımda acıktı var yaaa
ya ben 1 kg vermişim o kadar da yiyorum

Sen niye oyle giciksin aaaaaaaaaaaaa.biz burda rejim yapiyoruz,biseyler yemiyoruz ama kilo aliyoruz,nekadarkaydirigubbakcemileklava::mymeka::dilcikar:Çok üzgünüm çoook:1no2: sanslisin sen aaaaaaaaaaaaaaaa

kız bazen de canımı sıkıyorlar yada
saçma sapan konuşanlara kızıyorum
insanları yalnış bilgilendirenlere daha doğrusu
yoksa seviyorum kkyı :enbuyukkk:

Fatma sana da hosgeldin.gecmisi okuma cok okursun cunku.Is nasil gidiyor?Durumlar nasil.kalicimisin?Tontisin nasil sobayla alistimi?

Ben uyku tulumu aldim bugun giydirdim bakalim rahat uyucakmi OGLUM

Sen niye oyle giciksin aaaaaaaaaaaaa.biz burda rejim yapiyoruz,biseyler yemiyoruz ama kilo aliyoruz,nekadarkaydirigubbakcemileklava::mymeka::dilcikar:Çok üzgünüm çoook:1no2: sanslisin sen aaaaaaaaaaaaaaaa
ya aslında kg vermek istemiyorum çünkü tam istediğim kiloya gelmiştim
neyse ben gidiyim bir şeyler yiyeyim

hepinize iyi geceler tatlı deliksiz uykular

ya aslında kg vermek istemiyorum çünkü tam istediğim kiloya gelmiştim
neyse ben gidiyim bir şeyler yiyeyim

hepinize iyi geceler tatlı deliksiz uykular

yE YE CANIM YA BEN YIYEMIYORUM BENIM YERIME YE.:icecream:cokacimcoook BAK CANIM TATLI CEKIYOR BENIM YERIME YESENE

gündüz 2 saat falan uyudu sabah 8 gibi kalktı aslında bu saate kalmazdı ama bugün mesai yapıyor :))

Fatma sana da hosgeldin.gecmisi okuma cok okursun cunku.Is nasil gidiyor?Durumlar nasil.kalicimisin?Tontisin nasil sobayla alistimi?

Ben uyku tulumu aldim bugun giydirdim bakalim rahat uyucakmi OGLUM

HOŞULDUM CANIM VALLA GEÇMİŞİ OKMAYA ÇALIŞIRKEN uykum geliyor bişey yazamadan kapatıyorum yarım bıraktım artık önemli birşey vardıysa affedin kızlar
iş ii sayılır ama çok yoruluyırum ev ve iş ve çocuk bir arada yürütmek çok zor acaba bu tempoya alışabiliecek miyim aklımda hala soru işaretleri var onlar beni işe alsalar bile deneme süresinin sonunda belki ben kabul etmeyebilirim çünkü çok yoruluyorum

Ah Fatmacim biz calismayan anneler cok yoruluyoruz ki siz calasanlari dusunemiyorum,sizin ek bir stresi de var,bu da insani cok yoruyor.

Ben de yatayim artik,bu gunlerde nedense cok erken uyukum geliyor.yatayim de ben de aciktim en iyisi uyku yoksa gecegece yemek iyecem.
Hepinize iyi geceler.

kızlar bir bakayım dedim ama gitmişsiniz:çok üzgünüm:.. fikriyecigim valla sorma benimde 2-3 gündür erkenden uykum geliyorakannehir o yüzden takılamıyorum..ayrıca kızlar misafir olanlar yani k.k ya üye olmayanlar yazıları sadece okuyabilir yorum yazamazlar..
kızz burcu aaaaaaaaaaaaa ye ye kilo ver çatlatıcanmı bizi şöyle boyunu posunu çekte bakalım zayıfmısın:umursamaz:
bu gün bide oğluşlarıma grip aşısı yaptırdık hepsine ateş düşürücü içirdim yattılar
kızlar yarın gündüzde açıcam sizde açın yağmur,fikriye burcu evhanımları huuuuu size diyommklava:

Aynur bak ben sabah sabah actim.Simdi Sanberki iydircem.Hava yamurlu bir yere cikmayacagim.Burdayim yani.Bugun neler pisirceksiniz pasalara bi yazin.Simdiden oglen yeemgi dusunuyorum ne yapsam acaba?Sorun su evde pek yesillik kalmadi da ondan bi turlu bisey bulamiyorum.Ne var yazayim bezelye,maydanoz,dereotu,karnibahar,ispanak ama o dun vermistim.

tamam aynur ya ne kızıyosun açtım işte
gidip gelip bakarım sizde yazın :dilcikar:

bu arada benimde dünden tavuksuyum var
birde tavuk butu nun etleriylede beraber
ne yapsam diye düşünüyorum :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…