2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar
Yelizcim bebebisin nasil oldu?Umarim bugun daha iyidir.
Yamurcum siz ailece nasilsiniz?Bu hastalik braksa sizi artik,biz dayanamiyoruz ya siz?
Sene de pek girmiyor bu son gunlerde,aslinda hepimiz oyle,hafta sonu oldugu icin herhalde,sonra haftanin ilk gunleri de biraz zor basliyor,insan kendini yorgun hissediyor pazartesi gunu.
Biz iyiyiz.

Canim ben patates,brokolili puresi yaptim,icine tereyagi ve peynir kattim,sabah peynir tereyagi yidiremedim onun icin boyle yaptim,yaninda da biraz kuru fasulye,meyve de yedi

slm kızlar bende buranın eskı madavimlerindendim artık pek takılamaz oldum benım 15 aylık kızım var ve suan gaz sorunumuz var gece sabaha kadar uyumadı napım kac gecedır aynıyız ara ara cıglık basıyor

bende tarhana corbası yaptım bugün
onu yedireceğim vişne kompostosu yaptım bugün ilk defa onu deneyeceğim
bizimkinin egzeması var ya artırabilir vişne..

canım gazlı bebek cok zor
bizde bir kaç defa yaşadık
eğer yurtdışında tanıdıkların varsa getirtebilirsin sap smilex diye bi damla var
bebeği anında rahatlatıyor

merhaba hanımlar.
bugün erken geldim daha üzerimi bile çıkaramadan bir bakayım dedim.

yelizcim çok üzüldüm canım.neler hissettiğini ve yaşadığını çok iyi biliyorum.bizde sık sık tonisillit geçiririz.3 gün canım.3 gün sonra daha iyi olacak annesi sabır tez zamanda şifa dilerim.

burcucum demek bu konjuktivit miydi neydi o illet oradada var ha. daha bir dikkat etmek gerekiyor desene.

yağmurcum kaanın öksürüğü sekresyondan dolayı mı acaba.mukolitik kullanıyor mu?

fikriye aynur sizlerde iyiymişsiniz.aynur üç çocuğu tek başına nasıl banyo yaptırabiliyorsun ben enesi şimdiye kadar hiç yalnız yıkamadım.

serenat son zamanlarda sen geliyorsun ben yokum inşallah birgün şöyle güzel bir sohbet edebilme imkanı buluruz.

bizde iyiyiz teyzeleri.babası benim yam yam oğluma çikolata tattırma gafletinde bulunmuş artanıda buzdolabına koymuş dolabın kapağını her açtığımda çuku çuku deyip duruyor meğer çikolataymış.unutmuyorda hala evin içinde çuku çuku diye dolanıyor sıpam.

teşhis zaten tonsilit daha öncede olmuştu evet 3 günde düşüşe geçiyor ama bu sefer öyle olmadı bu sabah ateş düşürücüyü verdim bu saate kadar çıkmadı ateşi normalde öğlene doğru çıkardı tekrar..keyfide daha iyi oğlumun ama yine birşey yemiyor..göbüşü eridi malesef..şurupları içirirken çok zorlanıyorum kızlar siz omega3 leri nasıl içiriyorunuz ne yaptıysam içiremedin..

iyi aksimlar Yelizcim,canim omega 3 icin sormussun.Ben omega 3 lu yumurta veriyorum,balik yagi braktim,zaten balik ve ceviz iyyor onun icin artik vermiyorum.

Merhaba canim,en sonunda bir kizimiz da geldi,burda he erkek anneyiz.bu aylarda gaz oluyor mu cok?Bizimki tek tuk oluyor ma fazla degil.Yemekleri ozel mi yaiyorsun yoksa ev yemekleri mi veriyorsun?Gaz yaan yeceklerden kacmaya calis belki daha iyi olur,Ayrica sen biliyorsundur caylar var onlardan icirebilirsen cok rahatlar kizin.:1hug:

bugün balık çorbası yaptım onuda yemedi..

Canim bu gun;erde yemmesi normal,ama hasta olmayinca balik,ceviz sever mi?Selenyumlu da yumurta var,ayrica iyotlu tuz da kullanabilirsin en azindan bunlardan eksik olmaz.
sanberk de icmezdi vitaminleri ama ortakla tadinda olanlari sevdi.Benim arkadasim tavsiyesiyle vitamini vermeden once kutuya ve siseyle oynamasina izin verdim,kendisi merakli acmami istedi ve icmek istedi verdim.Ilk denemizde suruptan baya doktuk ama sonuc ozitifti,onemli bu.Bundan sonra siseyi gosteriyorum kendisi icmek istiyor.Bi boyle dene istersen.
Sen hangisini kullaniyorsun suan?Ben daha onceden minadex kullandim simdi nutrigene gectik ama simdiki aldigim uzumlu pek sevmedi ama idarediyoruz.

octobar canım adı ama bunu içiremezsem minadexe geçmeyi düşünüyorum hastalığı atlatalım belki ondan içmiyordur..

octobar hic duymadim canim,tadi nasil sen baktin mi hic?Ben daha onceden nutrigen cikolatali tadinda almistim hic icmek istemiyordu.Ben de bi bakayim tadina dedim irenc diyebilirim kusasim geldi.Siseyi de direkt attim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…