Tabi canim,insan ne kadar cok ugrasiyor,aylarca suruyor islemesi.Ben cok seviyorum zaten oturma odama astim,gelen giden soruyor zaten,Ne zamn yaptigimi ama Kaynanamin hediyesi deyince herkez sasiriyor.Annem de oturmada astigma cok mutlu oldu az da olsa deger verdigimi gosterdim.
kız niye yapamıycaksın senin etrafında çoktur bilen bal gibide yaparsın valla ben çok zevk alıyorum ama insanlar garip karşılıyor bunları nasıl yapabiliyorsun insan kafayı yer falan diyorlar biraz sabır işi ama çokta zevkli bence....bir yandanda terapi gibi canım bence hemen öğren ve yapmaya başla ben 2 kişiye öğrettim hepte çok memnun kaldılar
Aslinda doguru soyluyorsun,gercekten ogrendikten sonra insan cok zevk alir.Ben isterdim sabirim var o kadar diye dusunuyorum ama benim ellerim cok becereksiz canim,inegi tutum mu ellerim titremeye basliyor.
Burcu disirdadir bence,Seninkiler ne durumda uyyorlar mi?
Bir sey sorayim,Sanberk surekli bisey konusuyor ama hic bir sey anlasilmiyor,diyaloga giriyor bizimle ne diyecegime sasiriyoru.Tuturmaya calisiyorum parmakla gosterdigi nesneler gore,tepkisine gore ben de cevap veriyorum.
Evet cunku ona brakirsam 5 dk uyup kalkar rejim olunca gunduz 2 saat kesintisiz uyur ve gece 10 boyle daha rahatim.Yemegi de etkilemiyor yeemk rejimi de bozullmuyor.