2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şuanda grip aşısı piyasada yok sadece özel hastanelerde bulabilirsiniz..ondan sordum 3 tane birden nasıl buldun diye iyi denk gelmiş canım seneye aşı çıkar çıkmaz vurduracağım ben..birde bu konuyla ilgili değişik yorumlar var insanlar domuz gribi aşısı vurulsun diye diğer aşı piyasadan çekildi gibi herkes aşı arıyor..

ay valla veren hemşire aşıyı yapanda başka hemşire arkadaş aşıyı tanıyorlardır herhalde demi domuz gribi değildir

burcu işlerinide yap canım kalmasın arada takılırsın ben arada iş yapıp geliyorum :))

yok canım daha bebekler aşılanmaya başlamadı domuz gribi aşısı 2. seferde olacak bebekler diye biliyorum..yurt dışından aşı gelmesi bekleniyor..

AŞI GELMıŞ BEBEKLER için saglık ocakları yapmaya başlayacaklarmış tabi isstek doğrultusunda

kızlar ben çıkıyorum biraz kapatayım böylede odada sürekli radyasyon dolaşıyor galiba loptap salonda çocuklarda var hadi öptümmm

oğluşumu uyuttum geldim..peki yaptıracakmısınız kızlar ne düşünüyorsunuz..
canım bizim doktorumuz önermedi
ben kendimde cocuguma yaptırmayacağım dedi
ama anne baba calışıyorsa onlar yaptırmalı dedi
dışardan eve virüsü taşımamalı açısından

kızlar ben çıkıyorum biraz kapatayım böylede odada sürekli radyasyon dolaşıyor galiba loptap salonda çocuklarda var hadi öptümmm
güldürüdn beni aynur emi sende kaydirigubbakcemile3

bende hamileyken öyleydim
eşime bilgisayar açtırmazdım
eşimde gülerdi sanki komşular bakmıyor
radyasyon ışını gelince kapıyı calıp mı girecek her yerde zaten var derdi

ama şimdi vazgeçtim bu huyumdan :)) ee bi bakımdan haklı ....

Aynurcum ben bu joker magzalarda pc ve tel kuruycu gormustum,biz de almaya dusunuyoryz,ne kadar etkili bilmiyorum ama yineden alsak iyi olur bence.

canım burcu olurmu heleki bizimkisi gibi kablosuzsa modem çok zararlı dr.bas bas bağırıyordu hamileler küçük çocuklar uzak dursun diye tebii bizede zararlı.. aman zaten heryerde var deyip kullanmak doğru değil hele bizimkisi gibi kablosuz olursa ben kendimden biliyorum uzun süre başında vakit geçirince başım agrıyor halsizleşiyorum...tv de izlemiştim dr. diyorki eger bilgisayarda işiniz uzun vede önemliyse arada yerinizden kalkın elinizi yüzünüzü yıkayın falan... hatta duymuştum kızlar ben kaktüs almayı düşünüyorum hani bu baz istasyonları varya oralara genellikle büyük kaktüsler dikerlermişki radyasyonun etkisini azaltsın diye aklınızda bulunsun..fikriyecigim bende duymuştum tel koruyucularını

Son düzenleme:
aynurcum hoşbuldum ama pc açtım geçmişi okuyayım dedim baktım uzun okuyamadım birde hep oturamadım başına.ozanı uyutup geldim.. ama kimsecikler yok sanırım yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…