2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben geldim ama yine kimsecikler yok.....Oğlumun bugün su çiçeği aşısı ve kontrolü vardı halsiz düştü heralde erken uyudu....bende geziniyorum buralarda ama kimsenin gelip gittiği yok...

Çok şükür daha iyiyiz canım...Kaanın gözleri geçti gibi hafi pembelik var..öksürüğü azaldı ..bugün kontrole gittik ilaçları keselim dedi dr...vitamin verdi yine...aşısı yapıldı...kilosu 10.700 boyu 79 cm...bayağı zayıfladı çocuk...gözü geçti bu seferde şuruplardan yediğini kusmaya başlamıştı...çok şükür bugün ilaçlarıda bıraktık artık biraz yemek yemeye başlar heralde...
Eşimin gözleride geçti sayılır hafif pembelik var...benim tek gözüm iyi diğeri hala şiş ve kızarık...görme sonrunumuz hala devam ediyor...tamamen geçince doktora gidicez bu görme sorunu için...şimdilik bu kadar canımya hala pek kendimize gelemdik sayılır...düzenimiz hala bozuk gibi...sende ne var ne yok Enes nasıl?

bak gördün mü her seferinde daha iyi olduğunuzu yazıyorsun.tabiki geçecek ve unutulacak.kilosu az değil yağmur oğlumun hakkını yeme.iştahıda düzelir ilaç gerçekten çok etkiliyor çocukları.

biz iyiyiz canım.koşuşturuyoruz.enes bey yürüme çalışmalarında ah şu dönüşleride bir halledebilse çok iyi olacak.her dönmesi gereken yerde düşüyor o kadar çok düşüyor ki sinirden artık çocuk düştüğü yeri ısırmaya çalışıyor.düşün parkeyi,fayansı.. çok komik oluyor gün geçtikçe bize şaka bile yapmaya başladı.ama yağmur sen beni anlarsın iyice memeye düştü.çok uykusu geldiğinde 10-15 dk emzirmeyle uyurdu şimdi ağzından düşmesin istiyor.

Canım ya o düşmeler çok kötü gerçekten...bizimki düşünce neresini çarpmışsa önce kendi öpüyor çarptığı yeri sonra bende öpeyim diye yanıma geliyor hemen ...birde düştüğü yeri vuruyor ..onuda babası öğretmiş içi rahatlıyor heralde hemen susuyor...tabi ilk adımlarda dönemçler ok sorun yaratıyor...bizimki şimdi koşarak kaçmayı alışkanlık haline getirdi mesela dönemçlere öyle keskin giriyorki mutlaka kafasını çarpıyor kapıya..alışıyolar zamanla ama ....öncelri bende ağlardım ama şimdi alıştık gibi....meme olayı çok büyük sorunc canım çokkkk..bizimki akşam yemek yemedi mesela yatarken muhallebi yaptım tadına baktı ağzını yalayarak yedi ama hemen arkasından kucağıma gelmek isyeterk meme meme diye çırpınmaya başladı...gelde sinirlenme ..eee oğlum açsın yesene...sennki en azından yemeklerini yiyor..için rahat...bzizmki aç biliyorum ama yemiyor...doktora göre iştahsız değil memeyi tercih ediyor...nasıl olacak inan bende bilmyorum...

Senecim kaçtın heralde bende uyumaya gideyim bari....sanada iyi uykular canım.......
yok canım kaçmadım enes uyandı.yapıştı memeye tam uyudu yatağına bırakayım diyorum tekrar uyanıyor. evet yağmur meme sorun olmaya başladı hft sonları bir saate yakın memede duruyor arada çekiyor arada oynuyor bir taraftan çekip bir tarafdtan etrafı izliyor.tabi benim sırtım mahfoluyor.

iyi geceler canım.

aynur fikriye burcu yeliz oh ne güzel gündüzleri kaynatmışsınız akşam ortada yoksunuz. eeee biz ne yapacağız:)))

aynurcum gelinlikli fotoğrafın çok güzel canım.sen zaten güzel bir kadınsın.allah mutluluğunuzu bozmasın.

geçmişi okudum herkes iyiymiş.hepinizi öpüyorum.

bu arada fikriyecim sanberkin konuşmasından birşey anlamayınca nasıl davranacağını sormuşsun.bende iki gündür bu durumdayım hiçbir şekilde anlamıyorsam anlamadım oğlum bir daha söyle diyorum sinirleniyor.nasıl davranacağımı bende bilemiyorum.araştırmam lazım ama vaktim yok.sen birşeyler bulunca paylaş bizle olur mu?şimdilik evet oğlum haklısın oğlum deyip geçiştiriyorum bazen tutuyor gülümsüyor bana bazende öylece şaşkın şaşkın baka kalıyor:)))

aynurcum kaktus bizde de var ian birkac ay icinde kuruyorlar,ben de diyorumiyi bakamiyorum diye mi kuruyorlar yoksa gercekten radyosundan.Benimki kucuk oyle buyuk almadim pc masasinin uzerine duruyorlar.Biz de pc baska odada kullanmiyoruz ama tabi radyosun dovardan geciyor ama yineden.

Senecim ben de bu konuda arastircam,mutlaka size de haber vercem.
Yamurcum tabiki iyileseceksiniz canim,hic merak etme.Masallah Kaana o kadar agir hastalik gecirdi ve buna ragmen kilosu,boyusu cok ama cok iyi sanki hic hasta olmamis.Canim birkac gun daha dayan bi gorceksin iki katini yek yekege baslar.Evet memeyi tercih ediyorlar bebeisleriniz yoksa istahsiz degiller.Ben de onlarin yerine olsaydim ben de memeyi terjih ederdim,Anne kucagi,anne sutu gibisi var mi bu dunyada...............

Senecim dusmesi normal canim,bizi gorcektin sen,bizimki yurumeye calismiyordu direk kosmak istiyordu tabiki gucu yetmeyince hep dusuyordu.O aglayinca benim icim parcalaniyordu,bu durumla tam alismiyor ama insan biraz daha dayaniyor sanki.Sanberk simdi de dusse hemen vuruldugu yerde gosteriyor vurmami istiyor ve kendisine uff deyip opmemi istiyor.Boyle olacak ne yapalim.

Benim dun aksam misafirim vardi evde de kaldi onun icin pc hic acamadim.umarim bu aksam hepimiz toplanariz da guzel sohbet ederiz.

fikriyecim ben
tavuksuyu corba (merrcimek havuç patetes tavuk) yaptım ondan var daha
bugün yine verdim yanında meyve suyu yoğurt :))
göndereyim mi sanberke :))))

Burcu kesin corba cok guzel olmustur.hadi gonder gonder bize de.Benimde aksamdan kiymali mercimek corbasi var ama yetmeyecek,bide sebze yesin diye suan biraz ispanak,havuc,taze sogan pisiriyorum,ayri da patates hasliyorum.Biseyler uydurcam bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…