2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bir süredir baş dönmesi göz kararması yaşıyordum
müthiş bi halsizlik bitkinlik vs....
bugün doktora gittik test falan yapıldı sonuçlar yarın cıkacak
umarım önemli bi şey değildir

Gecmis olsun canim,evet sen soyluyordum bas agrin var diye.Tansyon falan olcuyormuydun,nasil cikmisti?

aslında söyleki 2012 de dünya yeni bi çağa giriyormuş
ve cok büyük felaketler olacakmış
Allah hakkımızda hayırlısını versin

ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler
cok yorgunum bugün

Gecmis olsun canim,evet sen soyluyordum bas agrin var diye.Tansyon falan olcuyormuydun,nasil cikmisti?
canım tansiyonum hep normal cıkıyordu
ben şekerimin düştüğünü düşünüyorum
yarın belli olacak bakalım
baş ağrıları artık bütünleşti benimle

merhaba kızlar valla 2-3 gündür onurun eziyeti var sanırım diş çıkartıyor aslında dr. mı götürseydik dedim ama eşim çok yoğun çalışıyor işyerinden sevk al oğlanı götür uzun iş evdede 3 çocuk olunca haftada 1 birini götürür oldu aman yanımda birileri olsada ben götürsem diğerlerine birilerinin bakması lazım...

onurun agzıının suyu akıyor, yemek yemek istemiyor, yatagına yatırınca bir müddet ağlıyor,en ufak birşeyde mızmızlanıyor yada ağlıyor ben diş çıkardıgını düüşündüm siz ne dersiniz kızlar

valla üzülüyorum sürekli birilerine bagımlı kalıyorum evimin etrafında çocuk parkları var ama eşimle bile yarım saatligine olsun oğlanları parka götüremiyoruz illa yanımızda 3. bir kişi olması lazım üçnü 2 kişi zaptedemeyiz ama yanımızda sürekli birilerinin olmasınıda istemem şu çocuklar 3 yaşına gelesiye kadar katlanıcaz valla allah günah yazmasın bu yönlerden 2 tane olmalarını isterdim 2 çocuga bakmak bile daha kolay..hele dün kafayı yiyyordum eşim nöbetçiydi pazar sabahı gidip pazartesi akşamı geldi artık sabrım kalmamıştı mızır mızır üüçü birden başlayınca bazen dayanamıyorum.....hatta dün eşim haberleri izlerken hacıya gidenlerle ilgili bir haber vardı bana bizde gidermiyiz acaba dedi bende ona hacıya gidecek yaşa kadar yaşıyacagımı düşünmüyorum dedim neden dedi şaşırdı bu stresle 3 çocukla genç yaşta ölürüm herhalde dedim..zira dr. herşeyin stresten oldugunu söylüyor...kızlar sizinle dertleşeyim dedim aman birazda saçmaladım galiba

aynur canım benim 1 tane oğlum başka çocuğum yok ama bu havada tek çocukla bile olsa parka gitmiyoruz..pazar günü alış verişe gittik eşimle atlı karınacalara bindirdik oğluşumu..onun dışında zaten kış geldi dışarılarda uzun uzun gezilmiyor..yazada çocukların biraz daha büyür en azından sözünü biraz daha dinlerler olmadı yanına yardımcı alırsın işin zor çünkü 3 çocukla seni çok iyi anlıyorum..bu kışı atlatalım herşey daha güzel olacak ..

iyi akşamlar arkadaşlar geçmişi okuyamadım uzundur sanırım. geçen haftadan beri ugrayamadım inşlah iyisinizdir.
Ogluşum hafta sonu ateşlendi 2 gece acile gittik pazar günü bütün gün yavrum halsiz kucagımda durdu hep çok şükür dünden beri iyi ateşimiz yok keyfimiz yerinde bogazlarımız kızarmış. Allah'ım bütün bebişlerimizi korusun.
Burcu canım geçmiş olsun inşlah önemli birşey yoktur.

canim biz de iki gundur ayniyiz,dislerine baktim bir tane cikmak uzere sanirim dislerden boyle.Artik ciksalar da rahatlasak.Tam ne guzel yemegi basladi derken yineden dis cikmaya basliyor ve tombis yanaklarindan bisey kalmiyor.

CANIM Benim inan seni dusunmeden bir gunum bile gecmiyor.Kac kez soyluyorum keska yakinda olsaydin da imkanim olunca yardim ederdim sana.Kac kez sinirleniyorum ama kendi kendime sabir diyorum.Baska yapabilecegimiz bisey yok.Bazen cok kiziyorum ama bi dusunuyorum bebislerimiz sadece 1 yasinda ve 3 ay daha bebekler :ecrin_bebek:

kızlar bugün sonuçlarım sonuçlarım cıktı
ciddi miktarda b vitamini eksikliğim varmış et yemediğimden dolayı boyun kemiklerimde düzleşme varmış baş dönmem bundan oluyomuş muhtemelen (spor yapmam lazım) birde hipoglisemi (düşükşeker) ayrıca bugün boğazım ağrıyor ben genelde soguk bir şey yeyip içmem geçenlerde dolaptan kola içmiştim ondan oldugunu düşünüyorum ama domuz gribi belirtilerinde de boğaz ağrısı yazıyor umarım bende de yoktur çünkü burda halkın yarıdan fazlasında varmış doktor söyledi bugün ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…