2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kezbancım ayy ıkızlerın sımdıden boylee dogunsada ne tatlı olur yaa hem bebıslerın hıc canı sıkılmaz anne karnındaa ayy onlar doguncada zor olur ama genede en guzel seylerden bırı ıkız annesı olmak cok sanslısın

huyu değişti adamın yaaaa.önceden espri olarak dünür diyenlere gülerdi.şimdi kızıyorrrr
isim konusuda öyle ben karar verecektim.şimdi ona söylüyorum.yok o güzel diil, yok bu güzel diil...bazen gülüyorum.doğacak kızı şimdiden kıymete bindi.kızımı alacak çocuğa şimdiden acımaya başladım desem yeridir... böyle giderse kızınıda evlendirmez benim eşim...sırnaşık şey...

İSRA hiç duymamıştım.değişik ve güzel bir isim.anlamı nedir.

bu arada evet katılıyorum.ELVİN ismide çok hoş geliyor kulağa.ayrıca anlamıda çok güzel...

Yaa Kizlar Diğer Konulara Bakiyodum Bazi Arkadaşlarda Gebelik Takvimi Var Bizde Yeniden Denesek Bilen Arkadaşlara Rica Ediyorum Bi Deneseniz Kizlarrrr

nilciim isra ismi çok hoşuma gitti nilsu da tamamlamış onu. adıyla büyüsün miniciğin

sanemcim benimki de öyle :) babalar kızlara düşkün olur ya,bizimkiler şimdiden düştüler :)) eşim ben kızımla arkadaş olucam,ben götürücem heryere onu,gezdiricem,bara gitmek isterse oraya da götürücem diyo :içelim:
işimiz var kızlarrrrr:))) :bbo:
ismimizi de beğendiğin için teşekkür ederiz teyzesi :)

İSRA ismini ben de ilk defa duydum,çok hoş değişik bir isim,maşallah yeğenimize :)

Ya Bi Problem Oldu Yazamadim Bi Türlü Msj Neyseki Gönderdim Ama Biras Fazla Olmuş:)

arkadaşlar kezbanında dediği gibi kopyala yapıştır yapım. üye kontrol panelinizdeki cetvelinizin linkini kopyalayın. mesaj yazma bölümüne geldiğinizde araya resim ekle simgesine tıklayın. bkopyaladığınız linki yapıştırın tamam deyin. işte bu kadarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…