panıkatcım caglada guzelmıs canım bızler her ıısmı begenmıyoruzz ama kocalarada hıc bısey begendırelemıyor canımm bızde artık karar verdık isra nilsu kısmetsee artık oyle seslenıyorum kızımaa sızce nasıl hernekadarr kayınvalıdem begenmeesedeeyasakkelime elvincim elvin ismıde cok hos soylenıyorr guzel ısım bulmusunuz
huyu değişti adamın yaaaa.önceden espri olarak dünür diyenlere gülerdi.şimdi kızıyorrrr
isim konusuda öyle ben karar verecektim.şimdi ona söylüyorum.yok o güzel diil, yok bu güzel diil...bazen gülüyorum.doğacak kızı şimdiden kıymete bindi.kızımı alacak çocuğa şimdiden acımaya başladım desem yeridir... böyle giderse kızınıda evlendirmez benim eşim...sırnaşık şey...
İSRA hiç duymamıştım.değişik ve güzel bir isim.anlamı nedir.
bu arada evet katılıyorum.ELVİN ismide çok hoş geliyor kulağa.ayrıca anlamıda çok güzel...
Yaa Kizlar Diğer Konulara Bakiyodum Bazi Arkadaşlarda Gebelik Takvimi Var Bizde Yeniden Denesek Bilen Arkadaşlara Rica Ediyorum Bi Deneseniz Kizlarrrr
trendciim onlar her seferinde yeniden ekliyorlar yanii her mesajın sonuna ekliyorlar ondan çıkıyo ben denedim ama beceremedim bir daha deneyeyim bakalım
http://bd.lilypie.com/wqpbp3.png
takvimler bir gidip bir geliyor,problem var galiba.
ekleyemiyorsun di mi kezbancım?
EVET BENDE TEMMUZ ANNELERİNDE GÖRDÜM NASI YANİİ HER MESAJA KOPYALA YAPIŞTIR YAPIOLAR ANLAMADIMKİ:uhm:hayır ama temmuzlar her mesajın sonuna kopyala- yapıştır ile ekliyorlar benim niye link çıkıyoooo
HAVVACIM NASII YAPTINdu bide ben deneyim
AAAAAAAA NEOLUYO YAA YAZDIKLARIMI GÖNDEREMİYORUMahanda olmuş:))))))))))
ahanda olmuş:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?