2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım yavv su ultrason görüntülerinde hangisi erkek hangisi kız bebişin... bence bize göre sağdaki erkek, soldaki kız... merak ettim yavvvCADIARZU

canım yavv su ultrason görüntülerinde hangisi erkek hangisi kız bebişin... bence bize göre sağdaki erkek, soldaki kız... merak ettim yavvvCADIARZU

sağdaki erkek gülüyordu bize.babacık gibi biraz kepçe kulaklı yaramaz, kızım da bana benziyor ama tam çıkmadı ellerini yanağına koymuştu siyahlı çıkmış elleri kuzumun.

sağdaki erkek gülüyordu bize.babacık gibi biraz kepçe kulaklı yaramaz, kızım da bana benziyor ama tam çıkmadı ellerini yanağına koymuştu siyahlı çıkmış elleri kuzumun.

oyy yerim onu ben çok belli oluyor onun erkek olduğu yaaa... saçları falan çıkmış, ve de güldüğü çok bariz belirgin

canım geçmiş olsun kendine dikkat et eşinden sana geçmesin

canım ya çift yumurta ikizlerimi olacak nasipse.bu soruyu SEHERB ede sormuştum.aynı benzeyecekler birbirine aynı yumurta ikizleri demişti.seninkiler pek nemzemeyecek sanırım.aynı yumurta mı - ayrı yumurta mı???

bu arada SEHERB nerelerdeeeeeeeee

tünaydın kıslarrrrrrrrrrrr ve miniklerim
herkese güzel bi hafta diliyorum :)

ZEYNEPcim eşine geçmiş olsun cnm,hemencik iyileşir inşallah. walla dediğin gibi erkekler çocuk gibi.benim ki hastalığı bırak her zaman öyle,diyorum evde bir tane vardı bir bebek daha geliyor :))):teytey:
SANEMcim gene canın çiğ köfte mi çekti? az kaldı şeker!

AYLİNcim öncelikle ablan için üzüldüm tatlım.ama düşündüğünüz isimler çok güzel. benim de annemin havvanın eşi gibi kaba duran kalın çıkan isimlere karşı antipatisi var :)
eşimin de iki ismi var.ilkokuldaki arkadaşları birini kullanmış.ondan sonrada okul ve iş hayatında diğer ismi kullanılmış.biz aile içinde iki isminden birleştirip bi isim kullanıyoruz :)
isim manyağı oldum kocam sayesinde yani :))

GAMZEcim eşinle olan sıkıntınıza bebişin biraz üzülmüş sanırım,eşine bence söle üzmesin bakıyım sizi Kötü Kazen
Benimki de birkaç gündür az hareket eder gibi geliyo ama Sanem'in dediği gibi hareket zamanları değişiyor veletlerin ve biz annelerin ne hissettiğini anlıyorlar cnmcım.

cnm seher evde,geçenlerde msn de konuştum. babası gelmiş.hastaneye falan götürüyormuş.geleni gideni çokmuş o yüzden gelemiyor pek sanırım

bende kızıma çağla ismini düşünüyordum.ama eşim istemedi....
aklına iki şey geliyormuş.biri şu yenilen , yeşil bi bitki olan çağla - neymiş efendim yemiş ismiymiş

ikinci olarakta çağla şıkel geliyormuş.( ondan nefret ediyorda)

ne alakaysa bu ismi bu 2 sebepten dolayı istemiyor.... :sm_confused:
aslında başlarda isim konusu bana aitti :mymeka: şimdi kıymete bindiiii

Kizlar Hepinize Fikirleri Için Tek Tek Teşekkür Ederim Sizlerinde Beğenmesi Beni Mutlu Etti Ozaman Oğluşumun Adini Gökhan Kaan Alarak Koyuyoruz Burdan Duyurulur

panıkatcım caglada guzelmıs canım bızler her ıısmı begenmıyoruzz ama kocalarada hıc bısey begendırelemıyor canımm bızde artık karar verdık isra nilsu kısmetsee artık oyle seslenıyorum kızımaa sızce nasıl hernekadarr kayınvalıdem begenmeesedeeyasakkelime elvincim elvin ismıde cok hos soylenıyorr guzel ısım bulmusunuz

Kizlar Hepinize Fikirleri Için Tek Tek Teşekkür Ederim Sizlerinde Beğenmesi Beni Mutlu Etti Ozaman Oğluşumun Adini Gökhan Kaan Alarak Koyuyoruz Burdan Duyurulur

Gökhan'ımız Kaan'ımız hayırlı olsun tatlım..adı gibi güzel bir ömrü olsun inşallah

İSRA NİLSU DA ÇOK GÜZEL VE DĞİŞİK İSRANIN ANLAMI NEDİR CANIM

canımcıım benim çift yumurta ikizi.farklı zamanda doğmuş iki kardeş kadar benziycekler...

seherin tek yumurtaysa işizor ikisi de erkek ayırd etmek güç olur.bu arada seher,suşe yok gerçekten bende merak ediyorum panikciim:uhm:...

KIZLAR benim kalça ve bel ağrım çoğaldı ( ,siz de durumlar nsl?

benımde gecen haftalarda vardı cok yogundumm ve ckda yorulmusdum sanırım cok ayakda kalmakdan ve yorulmakdandı sonra gecdıı bızler eskısı gıbı degılız artık cabuk yoruluyoruzz

selamlar güzel anneler ve meleklerii a.s.
kezbancığım ayy yerim onları ben ham yaparım şimdiden oğluşun çapkın , kızında mahçup olacak teyzeleri kurban olur onlara emii
havvacığım bu ne güzellik kızz ne hoş olmuşsun sen öyle hamişlik yakışmış cnmcığımm
aylinciğim bence gökhan ismi çok güzel kaan ismide öyle alışmadığından sana uyumsuz gibi geliyor bence CADIARZU
zeynepciğim geçmiş olsun eşine acil şifalar diliyorum koca bebeklerle uğraşmak zordur walla
gamzeki cnm eşine söyle bakimm hamile insana büyük harfle bile konuşulmaz diye klava: bende geçen hafta tartıştım eşimle çok kötü etkileniyo insan hamilede olunca yaaa yapmasınlar böyleee
sanemciğim bence isim konusunu kesinlikle verme eşinin eline senin hakkın bak karnında taşıyorun di mi cnmm

İSRA NİLSU DA ÇOK GÜZEL VE DĞİŞİK İSRANIN ANLAMI NEDİR CANIM

gece yuruyusu demek peygamber efendımızın mıraca cıkdıgı geceden bahsedılen bı sure var kuranda isra adında benim cok hosuma gitti isra soylenısı hosuma gıdıyorra.s. bıde canım senın ısmlerde cok guzel hanlı isimler hep hosuma gıderr gokhanla kaanda cok uyumluu

ANLAMIDA ÇOK GÜZELMİŞ CANIM. İSRA ÇOK HOŞ BENCE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…