aylinciim maşallah neşeli uyanmışsın hiç bozulmasın neşen inşallah. sen içim kıpır kıpır dediğinde güzel bir şey oluyor bence seni hoş bir süpriz bekliyor(falcı gibi konuştum dimi)bu arada oğluşunun ismi de güzel yeğeninin ismini yaşatmış olmak daha da güzel bence adıyla büyüsün oğluşun.
havvacım göbişin çok güzel çıkmış. kızının ismi de güzel elifsu yanii.kulağa hoş geliyor.
demek senin kızı evlilik dışı diye yutturdun arkadaşına
gamzekiii demek kızı küstürdünüz hıııklava: bu oklava babasına(şaka şaka)
çilekciim geçmişolsun eşine işin zor vallahi çok nazlı oluyorlaryerimseniben
aklıma gelmiyor başka bişi yoktu dimi panikciime de bişeyler diycektim ama bulamadım:uhm:
canım yavv su ultrason görüntülerinde hangisi erkek hangisi kız bebişin... bence bize göre sağdaki erkek, soldaki kız... merak ettim yavvvCADIARZU
sağdaki erkek gülüyordu bize.babacık gibi biraz kepçe kulaklı yaramaz,kızım da bana benziyor ama tam çıkmadı ellerini yanağına koymuştu siyahlı çıkmış elleri kuzumun.
günaydın kızımın teyzeleri. herkes iyidir umarım. hepinizi öpüyorummm. ben yine uykusuzum eşim biraz hasta sabaha kadar ateşi düşüremedik bakalım şimdi doktora gitti. boğaz enfeksiyonu salgını var arkadaşlar lütfen dikkat edin. havalara aldanmayın olurmu :1no2:
sağdaki erkek gülüyordu bize.babacık gibi biraz kepçe kulaklı yaramaz,kızım da bana benziyor ama tam çıkmadı ellerini yanağına koymuştu siyahlı çıkmış elleri kuzumun.
canım ya çift yumurta ikizlerimi olacak nasipse.bu soruyu SEHERB ede sormuştum.aynı benzeyecekler birbirine aynı yumurta ikizleri demişti.seninkiler pek nemzemeyecek sanırım.aynı yumurta mı - ayrı yumurta mı???
bu arada SEHERB nerelerdeeeeeeeee
cnm seher evde,geçenlerde msn de konuştum. babası gelmiş.hastaneye falan götürüyormuş.geleni gideni çokmuş o yüzden gelemiyor pek sanırım
ELVİNCİM FAZLA OTURDUĞUM ZAMAN KALÇA AĞRILARI BENDEDE VAR CANIM İİCE AĞIRLAŞTIK ARTIK NORMAL BU AĞRILARKIZLAR benim kalça ve bel ağrım çoğaldı( ,siz de durumlar nsl?
Kizlar Hepinize Fikirleri Için Tek Tek Teşekkür Ederim Sizlerinde Beğenmesi Beni Mutlu Etti Ozaman Oğluşumun Adini Gökhan Kaan Alarak Koyuyoruz Burdan Duyurulur
İSRA NİLSU DA ÇOK GÜZEL VE DĞİŞİK İSRANIN ANLAMI NEDİR CANIMpanıkatcım caglada guzelmıs canım bızler her ıısmı begenmıyoruzz ama kocalarada hıc bısey begendırelemıyor canımm bızde artık karar verdık isra nilsu kısmetsee artık oyle seslenıyorum kızımaa sızce nasıl hernekadarr kayınvalıdem begenmeesedeeyasakkelime elvincim elvin ismıde cok hos soylenıyorr guzel ısım bulmusunuz
canım ya çift yumurta ikizlerimi olacak nasipse.bu soruyu SEHERB ede sormuştum.aynı benzeyecekler birbirine aynı yumurta ikizleri demişti.seninkiler pek nemzemeyecek sanırım.aynı yumurta mı - ayrı yumurta mı???
bu arada SEHERB nerelerdeeeeeeeee
KIZLAR benim kalça ve bel ağrım çoğaldı( ,siz de durumlar nsl?
İSRA NİLSU DA ÇOK GÜZEL VE DĞİŞİK İSRANIN ANLAMI NEDİR CANIM
ANLAMIDA ÇOK GÜZELMİŞ CANIM. İSRA ÇOK HOŞ BENCEgece yuruyusu demek peygamber efendımızın mıraca cıkdıgı geceden bahsedılen bı sure var kuranda isra adında benim cok hosuma gitti isra soylenısı hosuma gıdıyorra.s. bıde canım senın ısmlerde cok guzel hanlı isimler hep hosuma gıderr gokhanla kaanda cok uyumluu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?