:)ELİFSU DA ÇOK GÜZELMİŞ CANIM BENİM EŞİMDE KESİNLİKLE İÇİNDE Ğ GEÇMİCEK DEDİ BİZDE TAHA KAANA KARAR VERMİŞTİK AMA SANIRIM BİR DEĞİŞİKLİK YAPICAZ CANIM.BENİM ABLAM 17 AĞUSTOS DEPREMİNDE OĞLUNU KAYBETTİ ADI GÖKHAN DİĞER ABLAMLA DÜN TELDE KONUŞMUŞLAR BİR ADINI GÖKHAN KOYARSAK ÇOK MUTLU OLACAĞINI SÖYLEMİŞ BİZDE HAKANLA KONUŞTUK GÖKHAN KAANA KARAR VERDİK AMA HERİKİSİDE BİRBİRİNE ÇOK BENZİYOR BENİM PEK İÇİME SİNMEDİ AÇIKCASI AMA HAKAN KENDİ İSMİNE BENZEDİĞİ İÇİN GÖKHAN KAAN A SICAK BAKTI SİZLERİN FİKRİNİDE ALAYIM DEDİM
çalışan arkadaşlarım için tünaydın evdeki arkadaşlarıma günaydın bende 2 gündür çok mutsuzdum ama şimdi iyiyim çok şükür cumartesi akşamı eşimle tartışmıştım biraz o günden beri busem hiç haraket etmedi aklım hep ondaydı ama çok şükür ki bugün bizimle barıştı haraketlenmeleri başladı çok şükür Kızlar bebeklerimiz şimdiden bize küsebiliyorlar demekki
ayy canım yok kulağa gayet uyumlu ve hoş geliyor... gökhan ismini bende severim ama kötü anıları var bende( utangac:
avatardaki resimde ben ve kızım demek belli olmuyor((( otururken çekmiştim. senağlama
çalışan arkadaşlarım için tünaydın evdeki arkadaşlarıma günaydın bende 2 gündür çok mutsuzdum ama şimdi iyiyim çok şükür cumartesi akşamı eşimle tartışmıştım biraz o günden beri busem hiç haraket etmedi aklım hep ondaydı ama çok şükür ki bugün bizimle barıştı haraketlenmeleri başladı çok şükür Kızlar bebeklerimiz şimdiden bize küsebiliyorlar demekki
CANIM benim yaa... prensesin kimbilir ne kadar üzüldü annesi ve babası arasında gecen bu tartışmayaa...( ama şimdi hersey yolundaymış ne güzel. iyi olmana sevindim... a.s.
ben çalışanlardanım o yüzden tünaydın gamzecimmm....a.s.
bebişlerimiz bize küsmez ki canım ya.sadece onlar biz üzüldüğümüzde üzülürlermiş.bende geçen aylarda bi akrabamın rahatsızlanmasına çook üzüldüm.bebişim 2 gün hareket etmedi.dr normal olduğunu söyledi.bu bizim üzülmemizle alakalı.o yüzden hep diyorum ya.bize 3 ay üzülmek sinirlenmek ve çiğ köfte yemek yasakkkkkkk :roflol: çiğ köfte nerden çıktı yaww sabah sabah ...nese oda yasak sonuçtaaaa....
ayyyy havvacım çok güzel çıkmış bebişin.çok yaşıkmış sana.ve bayağ bi büyümüşşşş göbeğin...bir zamanlar hamile olduğumuz belli olmuyor diye üzülürdük.şimdi hepimizinki bariz belliiiii... :sm_cool:
günaydın kızımın teyzeleri. herkes iyidir umarım. hepinizi öpüyorummm. ben yine uykusuzum eşim biraz hasta sabaha kadar ateşi düşüremedik bakalım şimdi doktora gitti. boğaz enfeksiyonu salgını var arkadaşlar lütfen dikkat edin. havalara aldanmayın olurmu :1no2:
günaydın kızımın teyzeleri. herkes iyidir umarım. hepinizi öpüyorummm. ben yine uykusuzum eşim biraz hasta sabaha kadar ateşi düşüremedik bakalım şimdi doktora gitti. boğaz enfeksiyonu salgını var arkadaşlar lütfen dikkat edin. havalara aldanmayın olurmu :1no2:
teşekkürler arkadaşlar umarım en kısa zamanda iyileşir kocacım. çünkü o biraz hastalandımı hastalığın yarısıda nazlanmayla geçiyooo a.s
bütün kocalar böyle demekki :)))
yaa sorma havvacım ben diyorum kızım doğunca 2 bebeğim olucak benim. :roflol:
NE GÜZEL İŞTE Bİ OĞLUMUZ BİRDE KIZIMIZ OLUCAK HEHEHEHEE:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?