2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler.umarım iyisinizdir.isim konusunda bende dertliğim hala kesin bi isimle seslenemiyorum kızıma

çalışan arkadaşlarım için tünaydın evdeki arkadaşlarıma günaydın bende 2 gündür çok mutsuzdum ama şimdi iyiyim çok şükür cumartesi akşamı eşimle tartışmıştım biraz o günden beri busem hiç haraket etmedi aklım hep ondaydı ama çok şükür ki bugün bizimle barıştı haraketlenmeleri başladı çok şükür Kızlar bebeklerimiz şimdiden bize küsebiliyorlar demekki

HAKAN GÖKHAN ÇOK UYMUŞ CANIM.KAAN BAZEN KAĞAN İLE KARIŞIYOR DİYE BENİM ARKADAŞIM O İSMİ KULLANMAMIŞTIÇ SEÇİM SİZİN TABİ AMA HAKAN VE GÖKHAN ÇOK GÜZEL UYMUŞ....

CANIM benim yaa... prensesin kimbilir ne kadar üzüldü annesi ve babası arasında gecen bu tartışmayaa...( ama şimdi hersey yolundaymış ne güzel. iyi olmana sevindim... a.s.

ayy canım yok kulağa gayet uyumlu ve hoş geliyor... gökhan ismini bende severim ama kötü anıları var bende (utangac:

avatardaki resimde ben ve kızım demek belli olmuyor ((( otururken çekmiştim. senağlama

ayyyy havvacım çok güzel çıkmış bebişin.çok yaşıkmış sana.ve bayağ bi büyümüşşşş göbeğin...bir zamanlar hamile olduğumuz belli olmuyor diye üzülürdük.şimdi hepimizinki bariz belliiiii... :sm_cool:

ben çalışanlardanım o yüzden tünaydın gamzecimmm....a.s.
bebişlerimiz bize küsmez ki canım ya.sadece onlar biz üzüldüğümüzde üzülürlermiş.bende geçen aylarda bi akrabamın rahatsızlanmasına çook üzüldüm.bebişim 2 gün hareket etmedi.dr normal olduğunu söyledi.bu bizim üzülmemizle alakalı.o yüzden hep diyorum ya.bize 3 ay üzülmek sinirlenmek ve çiğ köfte yemek yasakkkkkkk :roflol: çiğ köfte nerden çıktı yaww sabah sabah ...nese oda yasak sonuçtaaaa....

CANIM benim yaa... prensesin kimbilir ne kadar üzüldü annesi ve babası arasında gecen bu tartışmayaa...( ama şimdi hersey yolundaymış ne güzel. iyi olmana sevindim... a.s.

sağol cnm benim zaten bi olaya üzülürsem bide arkadan bebişimi üzdüm diye üzülüyorum bu arada resmin belli oluyor ewt önceden belli olmuyor diye üzülürdük şimdi ise her geçen gün dahada şişiyoruz ama dışarı çıkmak istemiyorum artık nerdeyse iş çıkışı yürüyüş olsun diye yürüyorum ya yolda herkes bana bakıyor herkesin gözü göbişimde utanıyorumda bazen en güzeli gece gezmek aslında çok canımı sıkıyorlarÇok üzgünüm çoook

haklısın bütün aklım fikrim onda oluyor vallahi bu arada canın çiğ köfte çekti herhalde yasakkelime az kaldı birazcık daha sabret eriğin ne faydası var bebişlerde bilen varmı

ayy saolasın canım... evet yaa dimi önceden göbişlerimiz belli olmuyor diye üzülüyorduk heheee.... gerçi hamile olduğumu farketmeyenlerde var daha... gecenlerde iş merkezinde bi kızla konuşuyorduk yanımda sigara içiyordu... dedim başka yerde içebilir misin? o da hayırdır dedi. bende karnımı gösterdim... inanmıyorum hamilemisin dedi? bende oha falan oldum o an :1shok: hiç belli olmuyor karnın ve hiç kilo alamışsın dedi kız...(halbuki tam 7 kilo aldım) sen ne zaman evlendin ki hamile kaldın dedi :))) bende evlilik dışı oldu diye dalga geçtim. kız hala benim evlilik dışı çocuk sahibi olacağımı sanıyor...:tatlicadiarzunaniknanik

günaydın kızımın teyzeleri. herkes iyidir umarım. hepinizi öpüyorummm. ben yine uykusuzum eşim biraz hasta sabaha kadar ateşi düşüremedik bakalım şimdi doktora gitti. boğaz enfeksiyonu salgını var arkadaşlar lütfen dikkat edin. havalara aldanmayın olurmu :1no2:

günaydınlar çilekcimmm...çok geçmiş olsun eşine.bu havalar çok tehlikeli.bende öksürmeye başladımmmm...kafamçokkarıştı

bu arada SUSE MAUSSSSSSSSSSSSSSSSS nerdesin yawwwwwwwwww senağlama

canım benimçok geçmiş olsun eşine. umarım bir an evvel iyileşir de sen de uykusuz kalmazsınnn :teselli:

a.s.tünaydıııııın güzel anneler ve yeğenlerim.a.s.

yeni bir güne sizlerle merhaba demek çok güzel,yazdıklarınıza bakmadım aç karnına anlamıyorum. :1no2:biraz ayılayım kahvaltımı yapayım bakıcaam herkesi kooooooooooooooooooocaman öpüyorum.Şeniz

teşekkürler arkadaşlar umarım en kısa zamanda iyileşir kocacım. çünkü o biraz hastalandımı hastalığın yarısıda nazlanmayla geçiyooo a.s

aylinciim maşallah neşeli uyanmışsın hiç bozulmasın neşen inşallah. sen içim kıpır kıpır dediğinde güzel bir şey oluyor bence seni hoş bir süpriz bekliyor(falcı gibi konuştum dimi)bu arada oğluşunun ismi de güzel yeğeninin ismini yaşatmış olmak daha da güzel bence adıyla büyüsün oğluşun.

havvacım göbişin çok güzel çıkmış. kızının ismi de güzel elifsu yanii.kulağa hoş geliyor.
demek senin kızı evlilik dışı diye yutturdun arkadaşına :roflol:

gamzekiii demek kızı küstürdünüz hıııklava: bu oklava babasına(şaka şaka)

çilekciim geçmişolsun eşine işin zor vallahi çok nazlı oluyorlaryerimseniben

aklıma gelmiyor başka bişi yoktu dimi panikciime de bişeyler diycektim ama bulamadım:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…