2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzell annelerimmm nasılsınızzz umarım herkes iyidirr bebişlere isimlerr bulunmuşş ne güzell isimlerr allahım isimleriylee uzun ömürlerr versin cümlemizin bebişlerinee. bende bebişimin cinsiyeti belli olmadan önce sidelya ismi duymuştum ilk defa anlamı cennete açan çiçek demekmişş isim düşünen arkadaşlara fikir olsun diye söylemek istedim. bu arada cetveller çok güzel duruyor bende deneyeyim bir.

kızlaaaaaar ben mesaj yazdım ama gelmemiş pedi uğradı mı foruma bu gün dr a gidecekti.rutin kontrole merak ettim

pediiiiiiiiciiiiiiiiiiim sonuçları aldınmı? bekliyoruz seni canımcıım. iyi haberlerle gel inşallah

takvimlerimizi geri vermeseler de arada böyle yapıştıralım renk geldi hakikaten sayfalara:dance:

hoşgeldin aslıcığım biz gördüğün gibi yedik kafalar takvimlerimiz diye tatlicadiarzu allah sonumuzu hayır etsin inşşş

öyle mi kezbancığım .. pedicik dr kontrolüne mi gidecekti ??? cnm güzel haberlerle gelir inşş cnmmm bekletme bizi bak haberini bekliyoruz :1hug:

a.s.aslıcıım hoş geldin nasılsın bir kaç gündür yoğunsun galibaa.görüşemiyoruz arkadaşım.oğluşun nasıl. sidelya ismi çok güzelmiş anlamı da öyle.

wrose cuum bende takvimleri göremiyorum kızlar arada geliyor diyorlarya bize görünmüyorlar iyi saattte olsunlar havvayla ayline görünüyolarnaniknanik

canım yaa bende takvimimi göreyim diye eklemek istedim ama çıkmadıki takvimim. :dilcikar:

canım kontrolpanelinden kopyalayıp şu mesaj yazılan yerde araya resim ekle butonu var sarı renkte ona tıklayıp çıkan pencereye yapıştırıyosun. bende yapamamıştım havvacıım anlattı. hadi yap ta senin tavimini de görelima.s

canlarımmm ne güzell yazmışsınız ama benim size yazdıgım msjlarda da çıkmıyorr takvimim ne yapacamm yaaa. nasıl çıkar bu takvimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…