2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkur ederim cnm
bana da fazla geldi iki ampul toplam 4 ampu l hemde aynı gun
ay bakalım hayırlısı olsun (
icim rahatlamıstı ama simdi gene tereddüt ettim

ya canımcıım tereddüt etme vardır bir bildikleri. sadece dr umuza güveniceez ne yapalım çaresi yok belkide bana az yapılıyooooo bilememki... unutma ben hep yatıyorum daha risklidir belki benim ondan tek iğnedir. korkma canımcıım bana haber ver oldumu merakla bekliyorum arkadaşım iyi haberlerini

elvinciim bana 4 hafta sonra bebişlerin ciğerlerini geliştirici iğne yapılacak. hidennisko ya da bu hafta yapılacak birkaç arkadaş daha var aynı durumda. erken doğum riski olanlara yapılıyocanımcıım

anladım şeker :) ben de korktum bi şi oldu diye a.s.

:1hug:arkadaşlar seher iyiymiş görüştüm. yoğunluktan girememiş foruma hepimiz merak ettik diye yazıyorum

canlarımmmmmmmmm ben geldima.s.
sonuçlarım güzel çıktı ama idrar kültürü istemişti doktorum o perşembe çıkacak..sonra erdeğe döneceğim .
kezbancım,elvincim,aslicim,wrosecum,panikcim,trendcim,havvacım hepinize ismini şu an hatırlayamadığım arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim.beril ismi için bana düşüncelerinizi söylemeniz beni daha da isim konusunda ikna etti..
ben de beril isminde çok hoş insanlar tanıdım..o yüzden istedim...
takvimlerimiz bir gelip bir gitmiş yine..ama yaptığınız işlem çok hoş olmuş renklenmiş forum valla...yerimseniben
biz de misafir var kızlar o yüzden şimdilik bu kadar yazabildim..yine yazarım ara ara..çok öptüm sizleriŞeniz

özgecimm bebişini görmüşsünn çok şükürr tatlımm.iyi olmanıza çok sevindimm. bu arada rep vermeye çalıştım ama olmadı tatlımm. herkese iyi gecelerrr tatlı rüyalarrr güzell annelerimm.

özgecimm bebişini görmüşsünn çok şükürr tatlımm.iyi olmanıza çok sevindimm. bu arada rep vermeye çalıştım ama olmadı tatlımm. herkese iyi gecelerrr tatlı rüyalarrr güzell annelerimm.
çok sağol canım..valla var bu replerde bişey..iyiymiş allaha şükür..sana da iyi geceler..Şeniz

kızzlaaar iyi akşamlar herkese..
şimdi herkesin yazdıklarını okucam ama önce yazayım dedim özledim hepinizi:))
hafta sonu bursaya gittik amcamın oğlunun nişanı vardı, babaannemler dedemler geldi memleketten onlarla ilgilendim falan hiiç bakamadıımm.
herkes iyidir inşallah..
bu arada ben geçen cuma dr'a gittim.
herşey yolunda hatta yuımurtam bile vardı kocaman..
yani hormonlarım yerine geliyoo, 2 ay bekle sonra istediğin zaman korunmayı bırabilirsin dedi dr'um, çok sevindimm.
öpüyorruum hepiniiizzzii:))

aylinciim canım çok sevindim durumunun iyi olmasına güç kaynağımız biziiiiiim.
bursaları gezdin demek arkadaşım oh ne iyi bizim için de gezseydin yerimseniben

pediciim tahlil sonuçları iyi çıkmış haydi gözün aydın.idrar tetkiki de temiz çıkacak inşallah....
demek kocacığını özledin hııııı dönüyosun evine:asigim:

aylincimmmmmmmmm canım hoşgeldin....a.s.
aman allahım ne güzel haber..inşallah canım allah nazarlardan saklasın.. gez dolaş biraz dinlen sonra hemen aramıza katıl hayırlısı ile inşallah canım benim..valla çok sevindim canım iyi olmana...ben de seni öptüm canımŞeniz

nar- beyza nerelerdesin özlettin kendini bu ara pek takılmıyorsun bizee:dilcikar:

cnm benim nişan yapıp halay çekip geldin demek :) facebookta gördüm resimleri,Allah tamamına erdirsin nişanlıları :) sen de çok güsel çıkmışsın cnm arkadaşım..
bu arada dr sonucuna da çok sevindim :teytey: 2 aydan sonra her an bize güsel bir haber gelebilir yuppiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))

ÖZGEcim sonucunun iyi çıkmasına sevindim,yeğenm nsl bakıyım? idrar sonucu da güsel gelecek inş cnmcım

beyza'cım hoşgeldin nerelerdesin ? :1hug:

kezbancım bugün seni msn de göremedim? :a015:
bu arada ben de rep istiyorummm lülülülülülü

nihancım canım çok sağol..iyiymiş yeğenin ama ultrasona girmedik burda sadece tahlillerimiz yapıldı ve yorumlandı.ama sonuçlarımız iyi..sen naslsın canım bugün hiç birinizle ilgilenemedim..
kezbancım canımcım sen nasılsın bebişlerinin fotolarına bayıldım ha şöyle yaaaaaaaaa!ikiz görsün gözümüz..

elvincim çevrimdışıydım hep ondandır, şimdi mailini gördüm canımcıım, bu gün ev kalabalıktı birazkafamçokkarıştı

arkadaşlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar öpüyorum hepinizi ve miniklerinizi. erkenden uyukluyorum artık. a.s.

ben 2-3 gün giremeyebilirim foruma arkadaşımda kalıcaam. akşamları belki merhaba diyebilirim. diyemesemde merak etmeyinŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…