2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nil kopyaladığını araya resim ekle var mesaj yazdığımız yerde oraya tıkla çıkan pencereye yapıştır canımcıım

slm kızlar ben geldim gene,eşimin gömleklerini ütüliyim dedim,geri kalan şeyleri de yarın yapıcam.
ben yokken takmışsınız takvimlere :))
aslıcım , nilcim hoşgeldiniz şeker anneler :))

kezban bugün mü gidecekti özge kontrole?gidicem demişti ben de hatırlıyorum
özge'cimmmmmmm kontol nsl geçti?

hosbulduk canım sende hos geldınn ne ıyı valla hıc sevmedıgım sey utu yapmak canım allah kolaylık versınn:)) ya hu gene olmadı gene olmadıı yapamadım gıttı sunu yaa hıc bısey cıkmıyorr

hosbulduk canım sende hos geldınn ne ıyı valla hıc sevmedıgım sey utu yapmak canım allah kolaylık versınn:)) ya hu gene olmadı gene olmadıı yapamadım gıttı sunu yaa hıc bısey cıkmıyorr

sedefcim kontrol panelindeki takviminin linkini kopyala, bu sayfada msg yazdıgın bölüme gel yukarıda üzerinde ada resmi olan kutuya tıkla oraya yapıştır
yapıştırında iki tane http oluyor birini sil.böylece takvimin çıkar cnm

elvinciim gecekuşum çok güzel şeylermiş buldukların ve ilginçler sleepper salıncak çOk güzel ben çok istiyorum ama iki tane masraflı olacak doğduktan sonra alıcaam(takılardan:roflol:) iyi fikir demiii...mamalar için de emzik gibi zannederim çok kullanışlı bencee

bu arada özgeciim de bu gün sabahtan gidecekti hastaneye gelmiştir ama belki anneannesindedir. mutlaka yazardı yoksa...özgecim haydiii gel artık, merak ettik şekerciim.

ben aldım kıslar cok kullanıslı
kuzenimin oglu bununla buyudu

bu arada kezbancaycim doktorumla konustum su igne isini bisi demedi dogumu tetikliyo diyo
bir gunde 4 doz vurulacakmisim sabah 2 aksam 2
laz kızı nasıl vuruluyordu ki
bilgin varmı

beşikten mi aldın cnm? iğne dediğiniz ne iğnesi?

aaa kızlarrr benim yazı bi daha çıkmış sayfa yenileyazmıştım en son o varmış herhaldee.

hidenciiim farklı işte dr lar için rahat şimdi dimi arkadaşım. laz kızı haftada bir vuruluyomuş...6 hafta vurulcakmış. bana da sabah akşam birer defa vurulacak. ama ikiz diye benim risk var herhalde iğnede. bana 1 gün hastanede yatırıcaz mişade altında olacaksın dedi.

beşikten mi aldın cnm? iğne dediğiniz ne iğnesi?

elvinciim bana 4 hafta sonra bebişlerin ciğerlerini geliştirici iğne yapılacak. hidennisko ya da bu hafta yapılacak birkaç arkadaş daha var aynı durumda. erken doğum riski olanlara yapılıyocanımcıım

tesekkur ederim cnm
bana da fazla geldi iki ampul toplam 4 ampu l hemde aynı gun
ay bakalım hayırlısı olsun (
icim rahatlamıstı ama simdi gene tereddüt ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…