2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

enes eve geldim geleli bana her 10-15 dk bir ''baaanene attı''(babaanne attı demek)deyip duruyor. dayanamadım telefon ettim bakıcıya ve gizemi çözdük.öğlen hava iyi diye bakıcısı mama sandalyesiyle alkona çıkarmış karşı komşumun babaanneside balkondan balkona enese kestane atmış tabi değmeyecek şekilde.enes buna çok ağlamış. bunu anlatıyor herhalde dedi kız.çok hoşuma gitti.oğlum büyümüşte bana ben evde olmadığım zamanda neler olduğunu anlatıyor.

durup durup ciddi bir ifadeyle baaanene attı diyor.
babaanne ne attı olum....mama
sende ağlamışsın.nasıl ağladın...ııığğığğığ

cok hoş yaa
öyle cümleler kurup ifade edebiliyor mu kendini
bizimkinde daha yok öyle şeyler
nasılsa o gün ben söyleyince bi 'baba gel' dedi o kadar

Yarın misafirlerim var arkadaşlar Kaanı uyuttuktan sonra pasta işine girişebildim ancak...malum gündüz beni mutfağa sokmuyor...buraya uğrayacak vaktim yok aslında ama yinede uğrayamadan yapamadım...girmişkende iki satır yazaym dedim...Senecim tombik oğlana hem güldüm hemde hoşuma gitti...maşşallah olayları hem hatırlıyor hemde size ifade edebiliyor..maşallah.çok zeki olcak..aferin tombiş kuzuma....neyse ben kaçtım kızlar daha pastanın kremasını sürücem uykumda geldi ama elim mecbur...sevgiler...

kolaygelsin yağmurcum.benim pastalar gibi olmaz inşallah.
bizi çok özlüyor ya yağmur bunun verdiği birşeydir herhalde.

merhabalar arkadaslar iki gundur misafirlerim oluyor hic girmiyorum cunku girince kalkamiyorum sonra da islerim kaliyor.
enese cok gecmis ldun deyim ilk once.senecim a-ferin veriyorsun bu surubundan cok memenunum hemen kesiyor hastalik ilerlemiyor.
masallah Enese kendisi cok akili bunu daha onceden soylemistim ama yineden soylemek istedim.
Sanberk de aksam babasini onun yaptiklarini anlatiyorum bizimki de hemen gulmeye basliyor.mesela ayakibi almis evde dagitmisti diye anlatiyordum hemen gitti ayakibilari aldi babasina getirdi.supurgeyi beraber actik evi supurduk diye anlatiyorum hemen babasinin elini tutup supurgenin yanina goturuyor ve buu diyor.
birkac gun once de cok ilginc sey yapti.pc de foto bakiyorduk bir fotoraftada sanberkin sut kardesi bizimki de hemen bebeee bagrdi elinle gel yapiyor ve del de diyor cok hosuma gitti.ben hadi Resule telefon acalim dedim gelsin bizimki hemen telefonu aldi bide auooo auooooooo diyor.

arkadaslar aksam sizinleyim insallah.

dr gitmistik ya kan sayimi da yapilmisti,bazi sonuclar iyi cikmadigini soylemistim,dr bakti grip gecirmis dedi hala onun etkisinin altindadir onun icin sonuclar boyle dedi.Ilac vermedi zaten atlatmistir.

kızlar diyetisyenin verdiği diyeti yazacaktım ama galiba yasaklanmış listeler o yüzden yazmadım isteyen olursa özel mesajına yazarım..

fikriyeciğim her liste kişiye özel olduğu için paylaşmayın diye birşey okudum bu sabah sor istersen..

ben zaten bir diyete başladım diyetisyene gidiyorum geçen gün burada konuşmuştuk isteyen varsa diyeti yazayım birlikte yapalım dedim bir iki arkadaş olur dedi o yüzden yazacaktım yasak diye yazmadım..yarın kontrolüm var diyetisyende yarın akşam konuşalım bakalım nasıl gidiyor göreyim öyle cevap vereyim sana spor yapamıyorum çünkü oğlumdan dolayı arada çıkıp yürüyoruz sadece..katılırım birde veremezsem moralim bozulur..

iyiyim yelizcim canım grip aşısı olunca oğlunda herhangi bir rahatsızlık oldumu 2. dozu 4 hafta sonra yapıyorlarmış diymi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…