cok hoş yaaenes eve geldim geleli bana her 10-15 dk bir ''baaanene attı''(babaanne attı demek)deyip duruyor. dayanamadım telefon ettim bakıcıya ve gizemi çözdük.öğlen hava iyi diye bakıcısı mama sandalyesiyle alkona çıkarmış karşı komşumun babaanneside balkondan balkona enese kestane atmış tabi değmeyecek şekilde.enes buna çok ağlamış. bunu anlatıyor herhalde dedi kız.çok hoşuma gitti.oğlum büyümüşte bana ben evde olmadığım zamanda neler olduğunu anlatıyor.
kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi geceler
Yarın misafirlerim var arkadaşlar Kaanı uyuttuktan sonra pasta işine girişebildim ancak...malum gündüz beni mutfağa sokmuyor...buraya uğrayacak vaktim yok aslında ama yinede uğrayamadan yapamadım...girmişkende iki satır yazaym dedim...Senecim tombik oğlana hem güldüm hemde hoşuma gitti...maşşallah olayları hem hatırlıyor hemde size ifade edebiliyor..maşallah.çok zeki olcak..aferin tombiş kuzuma....neyse ben kaçtım kızlar daha pastanın kremasını sürücem uykumda geldi ama elim mecbur...sevgiler...
kızlar diyetisyenin verdiği diyeti yazacaktım ama galiba yasaklanmış listeler o yüzden yazmadım isteyen olursa özel mesajına yazarım..
fikriyeciğim her liste kişiye özel olduğu için paylaşmayın diye birşey okudum bu sabah sor istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?