2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım kolay olurmu çoooook zor 2 gündür eymen kök söktürüyor.

kızlar kimindi birinin oğluşunun azıları çıkmıştı. eymeni yatırıyorum 1 saat sonra geri kalkıyor hem uykusu var hemde yatırınca ağlıyor.. ağrı sürekli var desem getirince oyun oynuyor gülüyor arada bir eziyet ediyor gözlerini ovuşturuyor kendini geriye atıyor bu tarz hareketlere rastlayan oldumu aranızda?..bu arada hepimizin oğluşu var kız yok aramızda demi?

canım inşallah gecen iyi geçer eymen bey uzun uzun uyurda kolayca sabahı edersiniz.eymendeki bu hal bizdede vardı canım bundan 2hft önceye kadar bir iki hft kök söktürdü hala ara sıra oluyor.bizde dişden dolayı düşündük ama hala çıkmış değil.biraz daha geç yatırmaya basladım sanki daha iyi gibi.umarım sizinki dişten dolayıdırda çıkınca normale döner.sebep belli olmayınca çözümüde olmuyor.

canım malum bizim daha azı dişimiz yok
ama diğer dişler çıkarken bizde de oldu gece nedensiz yere uyanıyor sürekli ağlıyordu
kaldırsam oyun oynayacak yani yüzünde o ifade ama ne yapıp ne edip geri yatırıyordum
kucağıma almıyordum tabi yarım saat sonra geri kalkıyordu anladım ki dişlerdenmiş çıktığı zaman kesiliyor bu gece uyanmaları jel falan sürüyor musun bizde ateş ishal falan olmuyor ama yan etkisi uyku
olan şuruplardan verirdi ablam o durumlarda mesela aferin sabaha kadar uyanmıyor bi daha derdi
istersen bi dene CADIARZU

uyumadım canım bende yeni geldim ama kimsecikler yok nedense
pek bi ıssız buralar

evet a-ferin kesinlikle uyku yapıyor.şu an enes biraz hasta a-ferin kullanıyorum hep uykulu gibi.ama uzun süreli uykusu olmuyor malesef.

ben hiç kullanmadım a-ferin ama eve gidince hemen bi tane edinsem iyi olacak
canım sen niye kullanıyosun hasta mı enes bey

ben hiç kullanmadım a-ferin ama eve gidince hemen bi tane edinsem iyi olacak
canım sen niye kullanıyosun hasta mı enes bey
keyifsizliği ve emerken farkettiğim geniz tıkanıklığı var.gripte değil ama başlangıcı gibi.dün dr verdi canım.

iyiyim canım ne olsun ege de iyi
vatana dönüş önümüzdeki haftasonu kısmetse
sen nasılsın

edinmene gerek yok canım uyku hali oluyor sık sık uyumak istiyor ama 10-15dk sonra uyanıyor yine uyku hali mızır mızır oyun istemiyor.bu ilaç bence kaş yaparken göz çıkartıyor.tabi bu bizde böyle.

6ya kadar mesaim vardı eve geldim baktık ki enes çok bunalmış havada soğuk dışarı çıkmak istiyor hadi dedik şehir merkezindeki alış veriş merkezine gidelim.yol bir saat.enesin gönlünü ettik yorgun ve bitap eve geldik.

bizde de durum aynıydı canım
ege cok bunaldı sıkıldı evde bizde eşimi dört gözle bekledik
sonra bizde burda bi alışveriş merkezine gittik yürüyerek
yaklaşık 2-3 saat gezdik yoruldu
eve gelince hemen uyudu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…