saol canım kolay olurmu çoooook zor 2 gündür eymen kök söktürüyor.
kızlar kimindi birinin oğluşunun azıları çıkmıştı. eymeni yatırıyorum 1 saat sonra geri kalkıyor hem uykusu var hemde yatırınca ağlıyor.. ağrı sürekli var desem getirince oyun oynuyor gülüyor arada bir eziyet ediyor gözlerini ovuşturuyor kendini geriye atıyor bu tarz hareketlere rastlayan oldumu aranızda?..bu arada hepimizin oğluşu var kız yok aramızda demi?
canım malum bizim daha azı dişimiz yoksaol canım kolay olurmu çoooook zor 2 gündür eymen kök söktürüyor.
kızlar kimindi birinin oğluşunun azıları çıkmıştı. eymeni yatırıyorum 1 saat sonra geri kalkıyor hem uykusu var hemde yatırınca ağlıyor.. ağrı sürekli var desem getirince oyun oynuyor gülüyor arada bir eziyet ediyor gözlerini ovuşturuyor kendini geriye atıyor bu tarz hareketlere rastlayan oldumu aranızda?..bu arada hepimizin oğluşu var kız yok aramızda demi?
keyifsizliği ve emerken farkettiğim geniz tıkanıklığı var.gripte değil ama başlangıcı gibi.dün dr verdi canım.ben hiç kullanmadım a-ferin ama eve gidince hemen bi tane edinsem iyi olacak
canım sen niye kullanıyosun hasta mı enes bey
hoşgeldin canımselam kızlar
bizde de durum aynıydı canım6ya kadar mesaim vardı eve geldim baktık ki enes çok bunalmış havada soğuk dışarı çıkmak istiyor hadi dedik şehir merkezindeki alış veriş merkezine gidelim.yol bir saat.enesin gönlünü ettik yorgun ve bitap eve geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?