2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin yağmur

yelizcim sana katılıyorum bu oğuzda ne kısmetli adam :))
facebookta dolaşan bi video var gördünüz mü
ismi aşkı memnu oyunu
tam tutmuşş

bende istiyorum da cesaret edemiyorum
ama kestireceğimmm :a015:

kızlar bende çıkıyorum uykum geldi sabahta doktora gidicez diye erken kalktık ayakta uyuyorum..hepinize iyi geceler güzel anneler ve tatlı bebekleri..

canım ben çalışmaya başlayalı çok olmadı çalışmadığım dönemlerdede hayır demiyor ilgisini baska yöne çekiyordum.bu sabırla ilgili birşey.ben çevremdede sabırlı olarak tanınırım.inanın ki ben çalışmaya başlamadan önceki dönemlerde enes daha zor bir bebekti ama bir şekilde idare ettim.o dönemlerde çok dert yanmışımdır sen o zamanlar burada yoktun.hayır demenin tam bir zamanı tabiki yok o bebeğin gelişimi anlayışıyla ilgili.bu ona hiçbir zaman hayır demeyeceğim anlamına gelmiyor yavas yavas basladık.çünli artık sıcak nedir bir eşya kırılırsa çöpe atılır bunları biliyor.bu da artık zamanı geldiğini gösterir.bu benim yntemim tabiki bilimsel doğrular ışığında.çokta memnunum gereksiz agresif tavırları olan inatçı bir bebek değil çok şükür.

hayır diyenede hak veriyorum kızmayı sinirlenmeyi hak ediyor sıpalar.ben ne yaptım sinirimden delirdim çenemi sıka sıka ön dişlerimden oldum.kafamdaki saç miktarı yarıya indi halada dökülüyor.

günaydın kızlar...bi kaçgündür giremiyorum gezmelerden fırsat bulamıyorum ..şimdi emir babaannesiyle ama birazda adda gidecez öptüm sizleri...... ya aynur üçüzlerinin ismi ne bacım ...geçenlerde sordum sanırım görmewdin yazımı hadi canlar ben kaçar

ben geldim kuzucuğumu bıcı bıcı yaptırdım miiiiisss gibi oldu küçük prensim..

ayşe canım ben sana cevap yazdım ama sen görmamişsin oğluşlarımın isimleri Burak,Onur,Eymen
ben arada açıyorum malum gündüzleri işimiz oluyor ama açıp arada gelip gidip yazışabiiliriz

kızlar dün kabus gibi bir gece geçirdik eymen sabaha kadar susmadı ağladı diyebilirim dişten dolayı valla yıldım şu dişlerden biri biter b,iri başlar bu gecede öyle olursa yandım eşimde nöbetçi tabii çocuk çok bağırıyor onun sesine diğerlerininde uyandıgı oluyor yalvarırım dua edin bana kızlar....

ok tatlım bu arada maşallah allah güç kuvvet versin üçüzlerede bakmak kolay bişey değil
allah yardımcın olsun ,,,,,,,,,,,,,,,,isimleride güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…