2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım iyileşiyor antibiyotik kullanıyoruz,

valla yazılar sayfayı yenilemeden gözükmüyor bende bekliyorum başında

iyiler uyuyorlar... eşim dün nöb.bugün geç gireyim dedim adam 2 gündür evde yoktu şimdi darılır gerçi o bilgisayar başındaydı ben dizi izledim

fikriyecim bilmiyorum ama
insan vicdanen cok rahatsız oluyor
bir lokma yemedi tam bu ay kilosu normal cıkmıştı hep düşük çıkardı
tam sevinirken sevincim içimde kaldı
off offf

ismimizin altında yazan bilgiler vardı onlar da yok
hani yasadığı yer
meslek falan yazıyodu

sorma Burcu hepimiz ayni durumu kac kez yasadik,inana insanin ici rahat etmiyor hic.Sanberkin de her ay kesin bir donem oluyor oyle,hic bisey istemez tek ya meyve veya danino yer,o kadar.Ama sonra bi yemeye basliyor ben bile sasiriyorum o kadar yemek nereye sigdiriyor diye.

15 gündür yaşadığımız cehennem hayatını biraz paylaşayım sizlerle...
Eminimki hepiniz beni çok merak ettini benimde sizleri merak ettiğim gibi...
Öyle kötüyüzki 15 gündür iki sefer ailece hastanede sbahladık...
Yakalandığımız göz hastalığı daha doğrusu illet hastalık bizi mahvetti günlerce...
Oğlum 15 günüdr gece 5 de bayıldığı için artık zorla uyuyo sabah 8 de ağlaya ağlaya uyanıyor..gözlerimiz davul gibi.ağrısını mı anlatayım yanmasını anlatayım bilemiyoerum...şu anda bile.tek gözüm tamamen kapalı diğer gözüm de biraz açıklık var onunla iki satır yazmak için girdim...
Hayatımın en zor günleriydi inanın...ıstanbul genelinde tam 12 doktor gezdik..hepsinin söyledliği bu hstalığın çok zor ve en az 15 gün sürdüğü....
Oğlumun tam 15 gün oldu çok şükür gözünün kızarıklıkları gitti sadece şişi kaldı...en azından damla damlatınca komaya girmiyor artık...ilk defa bu saate uyudu mesela ...Allahıma binlerce şükür...gribe yakalandı heralde çok kötü öksürüğü var şimdide ama inanın onu bile önemsemiyorum artık...şu illet geçtiye oğlumdan buda yeter...öksürüğü için yarın tekrar doktora gidicez...
Benim ve eşimin gözleri hala çok kötü...en ağırı benimki oldu malesef ..üç günüdr yataktaktan hiç çıkamadan yattım gözlerimi tamamen kapandığı için...memleketten kayınvalidem geldi Kaan için eşimde raporluydu zaten beraberce bakmaya çalıştılar mecburen ...bugün tek gözüm biraz açıldı vede ağrısı hafifledi çok şükğr ama bu seferde grip yakamızı bırakmayacak gibi....
Bu arada yazılanları okuyamdım tahmin eedersiniz eminmki çok şey yazmışsınızdır..hepinize çok çok teşekkür ediyorum....Fikriyecim canım seninde mesajını yeni gördüm bitanem ..çok çok teşekkür ediyorum ..erken olsaydı arayıp konuşacaktım canım...sesimde çok çıkmıyo zaten ama konuşmak iyi gelicekti ..fırsat bulunca buraya girdim neyseki..çok net görmüyorum ama iki satırda olsa sizlerle konuşmak istedim...
Sizler naılsınız bu arada ben yokken neler oldu.anlatsanıza biraz....

havuçlu tarcınlı kek isteyen
ben suan yiyorumda
kilodan laf açılmışken
:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…