2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım kötü günler geçirmişin cok geçmiş olsun neyseki kayınvaliden gelmiş
yükünü hafifletmiştir ona da bulaşmasın ama dikkat edin bari o baksın size

bu arada git yat dinlen oğlun uyumuşken dinlensin gözlerin
eziyet etme kendine bir an önce iyileş öyle gel canım

Aynur sadece mesaj yazdim ,musait olup olmadigini bilmedigim icin mesaj yazmagi tercih ettim
Yamurcum cok cok gecmis olsun canim,cok uzuluyorum sizin adiniza,umarim cok yakinda unutursunuz bu zor gunleri.allah cabuk sifalar versin,AMIN.

ayyy canım yaa çok üzüldüm inan iiçim bir tuhaf oldu çok çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın neden olmuş bu göz hastalıgı? canım benim demekki bulaşıcıymış allahım şükürki çocukta kalmamış keşke yakın olsaydık elimizden birşeyler gelseydi tekrar geçmiş olsun

yağmurcum bencede git yat ama ne olursun bizede arada 2 satır ben iyiyim yaz mutlaka çook merak ediyoruz canım

benim kilo problemim yok kızlar
bu saatte neler yiyorum ama almıyorum
hatta herkes zayıflamışsın diyo
he hheee
afiyet olsun bana :)))

Uuuuuuuuuuuuuu burcu cok gıcıksı aaaaaaaaaaaaaa.dun kocacım ırmık helvası ıstemıstı on ayaptım ben yemedım,bugun o koku hep benımle gezdı ya,suan da burnumda,keske olsa dayesek,

Sene ve Asli da girmediler daha buyuk bir ihtimalle girmezler,calisan anneler onlar,cok yogunlar,nasil yetisiyorlar bilmem,Allah yardimci olsun onlara,bize de tabiki,hele Aynurcuma 5 kati daha yardimci olsun.

irmik helvası mı bayılırım fikriye
bak aklıma düşürdün yarın yapayımda bende bi yerim şişmesin
:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…