2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sene biraz delisinkaydirigubbakcemile3 canim nasil yetisecen bi sen bi Allah bilir,ben calismadigima halde kendimi cok yorgun hissediyorum,evime bi baksaniz lmaz: anlatmasam daha iyidir:1no2:
ama tabiki sen kendin gucunu bilirsin,esin de destekliyorsa no problem.Ama bence esinle karsilasacaginiz sorunlari dusunun ve konusun bu ilerde dogru iliskinize yardimci olur.yasakkelime:uhm:

yemedi uykusu geldi uyudu normalde öğlen 1-2 gibi uyur bugün 5 gibi uyudu hala uyuyor dişmi çıkarıyor acaba ..

emzirmiyorum..aptamil içiyor birde süt veriyorum..bir tek en arkadaki 4 lü çıkmadı azılar..

4 lü dedim ama arka 2 sırayı kastettim üstte aynı şekilde..diğer dişlerinden yarım çıkanlar var ama ..

demekki onlar cikmaya baslabilir,sanberk de dis doneminde cok istahsiz oluyor,bir iki kasiktan sonra yemegi brakiyor,ilginc olan mesela yemegi gorunce agzini aciyor ama 2 ci kasiktan sonra dille etmeye basliyor,disten yemiyor boyle anliyorum ben

o zamn buyuk bir ihtimalle istahi var ama dis etleri hasas oldugu icin yemek yemek istemiyor,dis geliyor,sen baktin mi?

cunku sanberk de boyle yapiyor biberondan icmiyor artik o ama bardaktan sut veya meyve suyu verince iciyor,yani istahi var ama diyer yemeklerden yemezdi cunku dis etleri agriyor,meyve pure denedin mi?belki yer,pekmez,sutude balli biskuvili falan verde besleyeci olsun,birkac gun boyle idareedersiniz.

ishal değil dişlerinde de görünürde şişlik falan yok..süte pekmez bisküvi falan katıyorum zaten ..devam ederse kontrole götüreyim ..

himmmmmmmmm ilginc,canim birkac gun sonra boyle devam ederse dr gotur bakalim,ama biberona hayir demiyorsa demekki yemeklerden biraz sikilmis olabilir,biraz zamn ver ona,sen yineden ona en sevdiklerini vermeye calis birkac kisiktan sonra yeke istemiyorsa zorlama,brak,birkac gun sonra duzelir,merak etme,Bebekler de buyuk insan gibi zamn zamn istahi azilir sonra iki kata yemeye baslarlar ve kesikligine kapatirlar.
sen vitamin surubu veriyor musun?Bu gunlerde verirsen iyi olur.

kimse yokmu..
fikriyeciğim biraz sebze yemeği yedi akşam bir kasede yoğurt ben yoğurdu akşam yediriyorum artık çok rahat uyuyor gece..yatmadanda süt içiricem..şimdi meyve yiyor..

ben geldimm yaprak dökümü seyrediyorumm. arada buraya bakıyordum.
Yelizcim belki bir rahatsızlıgı vardır dişlerdendir o yüzdendir OZan Egede bir ara iştahsızdı şimdi çok şükür geçti ama bende sebebini anlamadım dişlere verdim yeni dişlerimiz çıktı ona bagladım.
Fundacımm ne rahatlaması canım tam tersi işler bütün oldugu gibi beni bekler hiç eksilmeden artarak. ama ne yapayım yorgunluktan uyuyakalıyorum.sabah bende 6da kalkıyorum ozanın kahvaltısını hazırlıyorum, hazırlanıp 7de çıkıyorum öglen yada ögleden sonra geliyorum. sonra ev işi kayınvalidem yemege beni bekliyor yemek yeme akşam yemegini pişir derken akşam oluveriyor.tabi okul işleri oldugu gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…