merhaba Aysegul,evet fazla tanismiyoruz canim,ama daha siki sik gel tek bir merhaba de bize iyi oldugunu bilelim,Gercek 3 cocukla gunlerin cok yogun oluyordur Aynur seni daha iyi anliyordur,bide farki yaslarda da olunca ihtiyaclari da farklidir senin icin daha da zordur.
Biz bugun cilt dokturuna gittik,bizim cocuk dr da cozemedi sorunumuzu,kac aydir yemek alerji diye ugrasiyorduk bi turlu cozemedik,Cilt dokturu bezi degistir dedi ama elde de cikiyor dedim,olsun o yayinliyor dedi,cinko eksikligi testi yaptirdi,aslinda boyle bir eksikligi olmasi gozukmuyor ama yineden yaptiralim dedi.Daha once cocuk dr kasintilari icin finistil vermisti bu cilt dr surdugme kizdi,bu kucucuk bebege boyle ilac surunur mu dedi?Sanki ben dr yum da kendi basimda almisim surmusum,,,,,dr da bi garip bazen.Sonra eczaneye gittik ecza kime surulecek sordu,sanberke ogrenince ya bebeklerde boyle seyler olmasa cok normal 2 -3 yasa doguru kendinden geciyor zaten dedi,ciltleri hasas oldugu icin oluyor.Hersey surmesine tavsiye etmiyorum dedi,Tamam ben de mumkunse bisey kullanmak istemiyorum ama bebegimin popusuna bakacaksiniz kan icinde nasil kasiniyor bi gorceksiniz?gece uyamiyor rahatsizliktan,,,,,,oh annem oh...Allah yardimcimiz olsun,,,,,herkes farkli sey soyluyor,aaa bide bezi degistirin dedi dr,ben evy baby aldim bakalim o nasil gelcek umarim daha kotu olmaz.