Zeamays'cım Allah sana mutlulukların en güzelini yaşatsın inş. sayande dün akşam ilk defa sütlü irmikli muhallebiden önce parmakla vermeye başladım sonra yavaş yavaş kaşığı ağzına verdim eşimle ikimiz heyecandan ölecektik tam küçük bir kaseyi bitirdi Allah senden razı olsun canım. Seni çooook öpüyorum.Aslında gerçeğini vermek isterdim ama şimdilik bununla idare et canım a.s.
merhabalar benim kızım 6aylık oldu yoğurt yapcam hangi marka süt kullanıyonuz tşk..
tula Ben pınar kullanıyorum sanada tavsıye ederım canım benım kızımda bugÜn tam 6 aylık oldu ek gıda ya nasıl geÇıcem nsaıl baŞlıcam bocalıyorum yardımcı olurmusun teŞekkÜrler
kıslar yaa yemiyor bus eferde çorbaları püreyi azcık aştık vde yapılandanda yemeye başladı azda olsa bu sefrde çorba yemiyor hazır milupa vardı evde onu verdim onu yedi ya nerde yanlış yapıyorum acaba içine zeytinyağı koyuyorum ondanmı yemiyor bu anlamadımki sadece paates ve pirinçten yaptım onu bile yemedi önce patates ve pirinci haşaldım sonra blendirda iyice çektim az suyundan az püresinden koyu azsa zeytinyağı ekldeidm böle yapılmıcakmı ay çıldırcam valla yapıyorum döküyorum bir haftadır denemediğim sey kalamdı bana bir akıl verin nolur nasıl yapim ben istemiyorum hazırlarada alışssın mis gibim ewvde ypim diyorum oğluma
slm canm benim oğlumda kaşığı görünce ağzını kilitliyor ksinlikle açmıyor iki üç gündür hi yediremiyoum herhalde sorun dişleri parmakla yedirmeyi deniycem şimdi inşallah işe yarar verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkürler arkadaşlara.s.
oğlum yoğurt çorbasınıda yemedi arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?