canım genelde mama kutularının üzerinde ayına göre yazar
canım ben 150cc veriyodum 4 saate bir.baktımki bu ay kilo alımı az (sadece 200gr almış)
şimdi 180 cc veriyorum 4 saat yine .
gecen gün narın suyunu sıkıp 1 cay kaşığı vermiştim vermez olaydım.cok rahatsızlandı yavrucuğum zaten gaz sorunumuzda var dı bizim .15 güne kadar başlayacam meyve sularından vermeye dediğiniz gibi bu ilk havuç ve elma olcak:)
edam-y senin bebişin ne kadarlık oldu bende elma havuç suyu falan veriim diyorum ama korkuyorum vermeye belki ağır gelir diye.çünkü şuanda sadece anne sütü alıyo hiç mama falan vermiyorum.ne yapsam bende başlasam mı elma suyuna falan.acaba onları verdikten sonra su da vermek gerekir mi
kızlar bazılarınız kızacak ama bu akşam yaş pastamın kremasından dayanamayıp oğluma tattırdım..ağzını şapırdatıp durdu napim..içim eridi..
aslında bazı doktorlar kavonoz mamaların evde pişirilen yemekten daha besleyici özellikte olduğunu iddia ediyorlar, biz evde pişmesi gerekenden fazla pişirip besleyiciliğini öldürebilirmişiz v.s. ama tabii bu doktorlar bir firmayla anlasıp para karşılığı gizli reklam da yapiyor olabilirler.. tv de dinlediğiniz her doktora körü körüne inanmayın derim ben
yalnız benim gida muhendisi bir arkadasım var danone de bayagı ust duzey çalışıyor ve danone urunlerini kesinlikle çok öneriyor...
anne sütüyle, yogurt muhallebi bir de kahvaltısına da katabiliriz... Benim bildiğim besleyiciliği degil doyuruculuğu eksik kalıyor.. Yani sütlerimiz gittikçe yağlanıyor ve sutu azalan anneler şunu bilsin süt azalmıyor, zamanla süt kanallari genişlediği için göğüsler daha rahat ediyor bir de süt zamanla yaglandığı için bebek daha az sütle doyuyor.
edam-y senin bebişin ne kadarlık oldu bende elma havuç suyu falan veriim diyorum ama korkuyorum vermeye belki ağır gelir diye.çünkü şuanda sadece anne sütü alıyo hiç mama falan vermiyorum.ne yapsam bende başlasam mı elma suyuna falan.acaba onları verdikten sonra su da vermek gerekir mi
Ben büyük oğlumda bir yerlere giderken kavanoz maması alıyordum ama inanılmz bir vicdan azabı çekiyordum. Ben ne kötü bir anneyim ne idüğünü bilmediğim şeyler veriyorum çocuğa. Tazesini alıp kendim yapabilirdim diye düşünüyordum. Tam d o aralarda Uğur Dündar programında sebzelerin ne kadar hormonla yetiştirildiğini işlemeye başladı. Yani sizler taze sebze derken ne verdiğinizi bilebiliyormusunuz. Geçende tv de bir dr artık sebzelerin kısır tohumlarla yetiştirildiğini bu nedenle de bir sürü hastalıklara yol açtığını söyledi. Yani bu ülkede ne kadar iyi anneolsak da biryere kadar...CADIARZU
kızlarrr ben oğluma dün kshve fincanıyla yoğurt mayaladım veverdim çok sevdi sıpam.
sonradanda düşündüm süt yasak 1 yaşına kadar nasıl yapıcam sütsüzde olmaz yoğurt.
beni bilgilendirirseniz sevinrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?