2008 Aralık Anneleri

he bak onu unutmustum soylemeyi
dun aksam konustum esimle
dedim farkli adla gireyim sehiri trden herhangi bir il yapariz dedim
zaten sizleri biliyor hep anlatiyorum bisey olsa hemen kadinlarina sor deralkisalkisalkis
tamam dedi dün acti bana az biseyde anlatti nasil kullanildigini szkcim

slm kızlar gene ne yazmişssiniz ha valla bravo sizealkisalkisalkiskızlar bende iki gündür geziyorum valla pek firsatını bulamadm.bu arada güzel anneler ve kuzucuklari nasillar bakayım iyilerdir inş.geçmişi fazla okuyamadim kızlar.lora face hayırlı olsun tatlımmm:teselli:valla benimki izin vermiyor.anca msndeÇok üzgünüm çoookolsun orda konusmakda ayri bir tat.hepinizi öptüm görüsüürz kızlar gene.azcık geçmişi okyam bakım kim ne kaytanmişkaydirigubbakcemile3

cnm benimkide izin vermiyordu
baska isim uzerine farkli sehirle acacagini soyle sende
belki sanada izin verir
bir dene benimkide kesin vermez diyordum ama ikna oldu sekercim

hakketen ya ücününde kiloları almış başını gidiyo kac ay oldu dogum yapalı e hadi verin artıkın bu kiloları

urfagüzeli canım gerçekten arkadaşlara haksızlık bir okadarda ayıp etmişsin bu yorumunla.
üç arkadaşımızında kiloları gayet iyi yeni doğum yapmış demeye bin şahit lazım.
kilo problemleri olsa dai hoş bence yok diyet yapamazlar çünkü emziriyorlar.
senin kilo problemin yok olduğu için herkezin kilosuyla dalga geçer gibi konuşmaman gerekliydi.
neyseki yorum yaptığın o üç hoş bayanlar senin ablan sayılır senin cahilliğine yaşının küçüklüğüne verirler eminim.
bence burda senin bir özür borcun varmış gibi düşünüyorum.

kızlar facede söyledim ama tekrar söylemek istiyorum çoookkkk güzelsiniz çoookkk
bebeleriniz zaten bir numara kocaman öpüyorum sizleri

cnm benimkide izin vermiyordu
baska isim uzerine farkli sehirle acacagini soyle sende
belki sanada izin verir
bir dene benimkide kesin vermez diyordum ama ikna oldu sekercim

sanşımı bi deniyeyim bakıyım belki verir.bu arada sen napıyon canm görüsemedik 3 gündür.damadm napıyor.keyfi yerindedir inş.paşa paşa yagiz paşaaaalkisalkisalkis

cmtsi sabah ankaradayım inş :jeyyar:

huuuuuuu aralik anneleri kışın acısınımı cıkarıyosunuz bakim.nerelerdesiniz havaları güzel buldunuz gezin bakalım.kimse ugramamis fazla burayaCADIARZUneyse kızlar saka bi yana gezin dolasın bebişlerimiz hava alsın kısın tıkanıp kalmiştik eve.

ne oluyor bizim bu kuzucuklara sıcaklardan mı nedir anlamadım inşallah bu gün rahat ederiz

canııım çok sevindim. alkisalkisalkis sana özelden msg atıyorum. beni ekleyiver bi yol..

cmtsi sabah ankaradayım inş :jeyyar:

bugün ctesi kısss bi hafta daha beklersem orta yerimden çatlarım :sm_cool:

: ) yok kiz 1 kilo fazlam kaldi hihoyyyt
dikkat ediyorum
ama katilmam lazim :jeyyar:
millet ana hic 2 cocuk dogurmus gibi degilsin diyor
:lepi:

oh ne guzel nasil gecti ?
masallah benim oglus hic uzmedi beni
3 saat durdum geldim ...kaydirigubbakcemile5

yaaaaaaa giremedim doğru dürüst 2 gündür foruma çatlicam.. gezme tozma derkenn havada sıcakk oyy çok özledim sizleriiiiiiii.. yarında eşimin kardaşı askerdenn gelii.. yani bi curcunaaaaaaa varr.. beni özleyin anacımm zate şu buluşma hikayemizide kendi ağzımdan yazamadıgım içinde çatlicamm.. ay beni en yarılan ana seçin.. delikafadulden ay bitmişti o yarışma dimii.. bhk 1 hafta dahamıı.. söle kız artıkkkkkkkkk bak şekilden şekle giriyok laelaelaelaelae

haa lorayada çok sevindim face olayına.. hasta olann falan varsa çok geçmişler olsunn. geçmişe bakamadım ev kalabalıkkkkkk . öpüldünüzzzz. şeydacımmmm aşşadan gördüm seni ayy ben senide özledim bida buluşsak yaaaaaaaaaaaaaaa :1hug:

canıım nerdesin sen gözümüz yollarda kaldı.. Ayarlayabilirsek buluşalım valla.. haftaya çarş dan önce.. :1no2:

bugün itibariyle karar değiştirir gibi oldum..
erken de dönebilirim zira beni taa ankaradan sinir edip günümü berbat edenler mevcut..
gidip kocama sahip cıkmam,sonra da azarlamam lazım -tatlicadiarzu-

neyse ki mihenkle buluştuk da moralim biraz düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…