- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.061
marhaba tatlı annişler.. Umarım gününğz güzel geçer. biz anca toparlandık dışarı çıkıcaz gitmeden bi selam edelim dedik..
Edamcım yakışıklı kuzucuğunu kokla benim için de..Şeniz
Lora face konusunu konuşabildin mi şekercim. sonucu heyecanla bekliyorum.
bhk ne zaman dönüyon ankaraya canikom.. :jeyyar:
slm kızlar gene ne yazmişssiniz ha valla bravo sizealkisalkisalkiskızlar bende iki gündür geziyorum valla pek firsatını bulamadm.bu arada güzel anneler ve kuzucuklari nasillar bakayım iyilerdir inş.geçmişi fazla okuyamadim kızlar.lora face hayırlı olsun tatlımmm:teselli:valla benimki izin vermiyor.anca msndeÇok üzgünüm çoookolsun orda konusmakda ayri bir tat.hepinizi öptüm görüsüürz kızlar gene.azcık geçmişi okyam bakım kim ne kaytanmişkaydirigubbakcemile3
hakketen ya ücününde kiloları almış başını gidiyo kac ay oldu dogum yapalı e hadi verin artıkın bu kiloları
cnm benimkide izin vermiyordu
baska isim uzerine farkli sehirle acacagini soyle sende
belki sanada izin verir
bir dene benimkide kesin vermez diyordum ama ikna oldu sekercim
marhaba tatlı annişler.. Umarım gününğz güzel geçer. biz anca toparlandık dışarı çıkıcaz gitmeden bi selam edelim dedik..
Edamcım yakışıklı kuzucuğunu kokla benim için de..Şeniz
Lora face konusunu konuşabildin mi şekercim. sonucu heyecanla bekliyorum.
bhk ne zaman dönüyon ankaraya canikom.. :jeyyar:
wallahi canımm herkes yok olsa bile eda hep burda olur malum calışınca buralardan cıkamıyomm kaydirigubbakcemile3
benimkide canım bugece sık sık uyandı sabah o kadar kötüydüm ki resmen aptallaşmıştım ay cok kötü ya insanın psikolojınıde etkiliyo bu uyku .sırf bu yüzden eşimi bile kırdım ama cok pişmanım işten gideyimde kocacığımın kalbini alayımm içim hiç rahat değill.
he bak onu unutmustum soylemeyi
dun aksam konustum esimle
dedim farkli adla gireyim sehiri trden herhangi bir il yapariz dedim
zaten sizleri biliyor hep anlatiyorum bisey olsa hemen kadinlarina sor deralkisalkisalkis
tamam dedi dün acti bana az biseyde anlatti nasil kullanildigini szkcim
cmtsi sabah ankaradayım inş :jeyyar:
günaydin zeppcim
valla her hafta götür pastalari bu gidile kilo veremiyecen anacim
ohh bol bolda göbek etin yerimize
biz yapamiyoz bari siz yapin
bende oglusu alip nehir kenarina yürüyüse cikacam oglusla piknik yapacam anacim
ohh sizde gezin bacim
valla burayada yaz gelmis
haftaya 30 derecenin ustunde olacakmis
ohh cok seviyorum ben yazi ya
Güzel bir haftasonu dileyen tüm teyzelere teşekkürler.a.s.
haa lorayada çok sevindim face olayına.. hasta olann falan varsa çok geçmişler olsunn. geçmişe bakamadım ev kalabalıkkkkkk . öpüldünüzzzz. şeydacımmmm aşşadan gördüm seni ayy ben senide özledim bida buluşsak yaaaaaaaaaaaaaaa :1hug:
szk canim oglusun ve sen cok tatlisiniz masallah
sağol canıım siz de öyle maşallah maşallah.. Ay kzıını sana benzettim çok..
ay bak bunu dedigine cok sevindim canim:1hug:
her gören babasina benzetiyo bende catliyodum kiskancliktandelikafadulden
yaaaaaaa giremedim doğru dürüst 2 gündür foruma çatlicam.. gezme tozma derkenn havada sıcakk oyy çok özledim sizleriiiiiiii.. yarında eşimin kardaşı askerdenn gelii.. yani bi curcunaaaaaaa varr.. beni özleyin anacımm zate şu buluşma hikayemizide kendi ağzımdan yazamadıgım içinde çatlicamm.. ay beni en yarılan ana seçin.. delikafadulden ay bitmişti o yarışma dimii.. bhk 1 hafta dahamıı.. söle kız artıkkkkkkkkk bak şekilden şekle giriyok laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?