- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.101
merhaba canim nerelerdesin hic gorunmuyorsun ?:mymeka: bu cocuklar aldi seni bizden
Msn ne de gelmiyorsun :sm_confused:
sanırım çünkü konu sahibi yorumlarını editlemiş (yani herkezi muallakta bırakmış anladığım kadarıyla)konu incelemeye alınmıştır gereken yapılacaktır denmiş.(parantez içindeki benim düşüncem sakın karıştırma szkcım)Canım cehaletime ver fekat yazdığın mesajları editlemek banlanma sebebi mi anlayamadı ben.
BHK Mihenk İzmir'de değil mi?Siz nasıl buluştunuz?İzmir'e gelen bana niye haber vermiyo yaklava:
Elvira'cım Urfagüzelini dün face'den silmek istedim,baktım yok.Çok da sevindim açıkçası.O bizim bütün fotoğraflarımızı görürken kendi bebeğinin yüzünü bile göstermek istemedi.Bir de fotoğraflara saçma sapan yorumlar yapmış.Burada kızlar için yaptığı yorum da çok çirkin.Bizim gruba yakışan bir insan değil demek ki.İyi olmuş kendi gittiği.
Yürü be Elvira!
sanırım çünkü konu sahibi yorumlarını editlemiş (yani herkezi muallakta bırakmış anladığım kadarıyla)konu incelemeye alınmıştır gereken yapılacaktır denmiş.(parantez içindeki benim düşüncem sakın karıştırma szkcım)
öffff beynim bi dünya anlatabildimmi bilmiyorum.
edoş çok haklısın valla bende çok sevindim kendiliğinden gittiğine bebesinin yüzünü göstermiyor urfagüzeli bide saçma saçma yorumlar kızlara yaptığı yorumunuda şiddetle kınıyorum doğrusu.
herkese iyi pazarlarrrrrrrr :))
urfa güzeli cahilin önde gideniydi kimse kusuruma bakmasın cahillik basa belaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?