2008 Aralık Anneleri

merhaba canim nerelerdesin hic gorunmuyorsun ?:mymeka: bu cocuklar aldi seni bizden
Msn ne de gelmiyorsun :sm_confused:

Merhaba Zepp'im nasılsın canım?Kız beni çok uğraştırıyor.Sağlık sorunları,beslenme ve uyuma zorluğu derken şu kadar zaman oldu.Bir türlü düzelmedi benekli alabalığım.
Msn.de bazen saklanıyorum.Açsam da oturmaya fırsatım olmuyor.Burada bile yazdıklarımı yollamaya vakit kalmıyor,biranda kız uyanıyor.Bazen,sadece 30 dak.uyuyor. Hayırlısı artık diyelim.Maşallah,senin prenslere.Nasıl da benziyorlar.Abisinin kuzusu :)))
Öpüyorum tatlım,kız anca uyudu.Çoooookkk uykum var.Tam yastıkla buluşuyorum.Kızım kıskanıp ağlamaya başlıyor.Benim uykum da uçuveriyor :))) Sevgiler.
a.s.

Gece kuşları selam

Nasılsınız?Kuzucuklar uyudular mı?Ben,2.5 saat sonunda nihayet uyuttum.Şu face konusunu bana biriniz özelimden anlatır mı?Hani biz de benekli alabalık'ımla gelsek hani isterseniz eğer ki :))) a.s.

BHK'cım çok sevinirim.Eşim garajdan alma konusunda çok daha iyi olur dedi.Çevreyolundan çok rahat ulaşılıyor çünkü.Konak trafiği yoğun oluyor.Özelden mesaj atıyorum canım.

Canım cehaletime ver fekat yazdığın mesajları editlemek banlanma sebebi mi anlayamadı ben.
sanırım çünkü konu sahibi yorumlarını editlemiş (yani herkezi muallakta bırakmış anladığım kadarıyla)konu incelemeye alınmıştır gereken yapılacaktır denmiş.(parantez içindeki benim düşüncem sakın karıştırma szkcım)
öffff beynim bi dünya anlatabildimmi bilmiyorum.

edoş çok haklısın valla bende çok sevindim kendiliğinden gittiğine bebesinin yüzünü göstermiyor urfagüzeli bide saçma saçma yorumlar kızlara yaptığı yorumunuda şiddetle kınıyorum doğrusu.

Anladım canım benimm..
Sıkma sen canını bişeye.
Hayat dünya tatlısı Enes'inde. Allah oğluna sağlık sıhhat versin kaderi güzel olsun yavrunun.. Gerisini hiiiç dert etme Pericim. Su akar yatağını bulur .. :teselli:

herkese iyi pazarlarrrrrrrr :))

urfa güzeli cahilin önde gideniydi kimse kusuruma bakmasın cahillik basa belaaaaa

herkese iyi pazarlar kızlar.
bizde bugün piknik keyfi yepcaz babamız felan.kızıma hamak kurcam bakalım nasıl olcak.öpüyoruz hepinizi.

bizde bugün herzamanki gibi evdeyiz şekerler.

hava çok güzel insanın içi kıpır kıpır
benim içim ise otur ........ yeme diyor bana hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…