2008 Aralık Anneleri

canım aralık anneleri.. kısaca ve hızlıca baktım. dün gece 4 saat uyudum sadece erken yatıcam..
İlkimcim yazdığın olaydan çok etkilendim canım.. Allahın takdirinden sual olunmaz elbet amöa bir yanda 5 aylık bebğini bırakıp giden bi kadın ve diğer yan da evlat hasreti ile yanıp tutuşan bir başka kadın.. Allah her zaman hayırlısını versin vardır bunda da bir hayır. O canım kuzucuğun bir yuvası olmuş baksana.. Allah tüm yavruların kaderini güzel yazsın..
Bebeklerimizi de bize bağışlasın..

maydonoz canım emzirme olayını okudum. Dr lara öyle kızdım ki anlatamam.. Sonuçta çözümlenmiş şükür.. Çok geçmiş olsun..

Herkesi öpüyorum..
kendinize iyi bakın..
Özledim valla..

Dip not:

Kızlar bu akşam fantazi yaptım. kaydirigubbakcemile3 Anne sütünden yoğurt mayaladım.cokacimcoook
Sonucu yarın alıcam. Sizinle de paylaşırım. beni izlemeye devam edin anacım..Şeniz

İyi geceleeeer

kzımda,babasıda uyuo mışıl mışıl,bende bakim dedim.
zeppciğim çok geçmiş olsun canım,düzelir annesi merak etme sen.
yarın sabah babannemize kahvaltıya gitcez kızımla,ctsi eltimin oğlunun d.günü.ben yokum kızlar,özleyin beni emi.öptüm hepinizi.:icecream:kayınvalidem beni sinirlendircek yine ama neyse.:1rolleyes:

Selam güzel annelerim.
Biz bugün çok yoğun bir gün geçirdik.Diş buğdayı pişirdik.Annemin birkaç arkadaşı ve 40'ımız çıktığında evine gittiğimiz yaşlı teyzemiz gelip kızımı ve beni okudu.Güzeldi.
Kızım gün boyu ve akşama doğru 3 kere uyudu.Gece banyo sonrası zor uyuttum.Az önce tekrar uyandı ve emdi.Şimdi mışıl mışıl uyuyor.Sanırım sütüm az gelmeye başladı.Gün içinde çok su içemedim ve terlediğim için de su kaybettiğimi düşünüyorum.Sanırım artık ek gıdaya başlamamız gerekecek.Yine de sabredip 6 ayı doldurmasını beklemek istiyorum.Bakalım ilk 6 ay sedece anne sütü olayını başarıyla tamamlayabilecek miyiz..

SZK'cım Emre ile isimleri aynı anlamdaymış.Bu durumu babamızla bir değerlendirelim.CADIARZUGerçi sırada çok talibimiz var.Kız evi naz evi diyor babası.Başka da birşey demiyor şimdilik :sm_confused:

Byata geçmiş olsun.Demek sorun su çiçeği olmasından kaynaklıymış.ınşallah çabuk atlatır.Aman küçükken geçirsin de benim gibi 25 yaşında yakalanmasın.Çok zor oluyor:1no2:

ılkim'cim sizin de incileriniz hayırlı olsun.

Zea tebriğini aldım canım.Teşekkürler a.s.

Tüm geçmişi okuyamadım kızlar.Yarın da misafirim var.Yine de uğarım belki.
Öpüldünüz.

hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. essahtanmı kıs alkisalkisalkis ay çook merak ettim önce bana söyle banane banane dermişimm.. şaka bi yana sonucunu hemen yaz canım akşam geldiğinde..

bu arada ÇOOKK özür dilerim yaa.. sen dün bana bisürü şey yazdın yazdın bense sana 2 cevap yazamadım dün. sana özel tek cvp vericektim akşam girip okudugunda karışmasın diyee ama sonra bilgisayar başına geçemeyince bida sana olan cvplarım kaldı yazamadım. içimde patladı. szk.cim canımcım tatlım kıymetlim akşam geldiğinde ona cevap yazdığımı göremicek die çook üzüldüm ben senağlama sen anladın beni dimii.. nasıl geçmiş günün bi okiyim yazmışsındır heralde.. geçmişi okuyamadan pat die cvbı yazdım bu sefer kaynama olmasın die a.s canım arkidişim Şeniz

Son düzenleme:
hepiniscikleree goodmorning gacılarım. hayırlı cumalar olsun.. yaşasın en sevdiğim gün.. h.sonu tatillllllllll alkisalkisalkis

Gunaydin arkadaslar
gecmis olsun dilekleriniz icin tsk ederim a.s.
kuzular uyuyor
bu geceyi rahat gecirdi minik kuzum
uyansinlar igneye goturecegim minik kuzumu

kizlar birsey soracagim
doktorumuz vitaminini degistirdi
supra vit verdi
size verdi mi yada boyle birsey dedi mi doktorunuz ?

Buyuk oglumu Dubai de buyuttugum icin (giderken 4 aylikti)
turkiye de ne veriyorlar bilemedim
buyuk oglumada d-vit ten sonra buna benzer bir vitamin kullanmistim orada

cevap bekliyorum a.s.

zepcim geceyi iyi geçirdiğinize sevindim canım.Şeniz
benim oğluma iki aylıkken verdi doktorumuz.
yaşına kadar kullanıcaz dedi.:icecream:

nurgüncüm bu arada ahdım var,
senin şu pimpirikliliğini yenmek adına,
havalar düzelir düzelmez -ki benim ankara adına umutlarım gittikçe tükeniyor--tatlicadiarzu-
seni almaya gelicem,
gezicez :jeyyar:

Herkese hayırlı cumalar canciplerimm a.s.
canım bizim telsizimiz elektrikli..
elviranın ki gibi elektrik gidince sinyal vermiyor..:bbo:
Elviranın ki iyiymiş markası ney acaba CADIARZU
phılıps bizimkinin markası..

canım valla çok iyi olur beklerim mutlaka gel hihoyyyt
ilk defa geçen hafta bi cesaret oğlanı kaptığım gibi gezmelere gittik kaydirigubbakcemile
korktuğum gibi olmadı gayet sakindi paşam yerimseniben
eşimlede konuştum oto koltuğu alınca arabayı bana bırakıcak
o zaman gez babam gez hihoyyyt

bu arada ne oldu hani yeni bir fikir gelmişti aklına
meraktan çatladım ayol nedir süle artıkın delikafadulden

Son düzenleme:

nurgüncüm chicco bizim telsiz sarı beyaz rengi 250 metre filan çekiyormuş.

evet dun cevap yazamadım maydonoz senin durumun hem teshis konamamasından dolayı çok üzücü hem de çok extrem bir durum...
ilkim senin hikayende bebişin yine de şanslı olduğunu düşünüyorum çünkü ben bir gece rüyamda görmüştüm buraya da yazmıştım, belki hatırlayanınız vardır "oğlum bana evlatlık verilmiş ve birgun gercek ailesi çıkıp gelip onu alıyordu" ... ınanılmaz etkilenmiş ve çok üzülmüştüm.. O an düşündüm, elbette karnında tasırken buyuk bir bağ oluşuyor ama aslolan doğduktan sonra harcadığım emek ve bu emeğin karşılığını kucağındayken verdiği bir gülücükle, gözlerinin içine bakip agu demesiyle almak.. Yani, bence doğuran değil buyuten ya da doğrulan kadar buyutulen... Bu yuzden de o bebek şanslı bence, bırakıp gidebilen bir anne kimbilir hangi eziyetlerle buyutecekti o yavruyu şimdi ablanın arkadası sayesinde şevkat ve sevgiyle buyuyecek...Daha mutlu ve sağlıklı bir birey olarak yetişecek...
Maydonoz'un extrem durumu hariç ilk iki ay neredeyse hiç meme verememiş biri olarak bebeğin gunun sonunda mutlaka memeye alışacağini halen savunuyorum ve özellikle bhk nın da dediği gibi hele de 5-6 aylık bebegin bu saatten sonra biberon alınca memeyi birakacağini hiç sanmiyorum... Hepimiz burda olursak bundan 6-8 ay sonra şuan bu endişeyi taşıyan annelerin "bebeği memeden nasıl soğuturum, emmeyi nasıl biraktirabildiniz" baslıkları açacagından eminim...
Miss'in durumuna ayrı güldüm tam da miss'in komik, muzip karekterine yakıştırdım vallahi.. 7 yaşına kadar kahvaltıyı biberona koyup ordan yemekk... Dün gece aklıma geldikçe güldüm :)))

Son düzenleme:
nurgüncüm chicco bizim telsiz sarı beyaz rengi 250 metre filan çekiyormuş.

valla canımcım bizimkinin mesafesi konusunda hiç fikrim yok
ev büyük her yere taşıyorum çekiyoda sıkıntı olmadı hiç
tek sıkıntısı elk. kesilince sinyal vermemesi

senünkü iyiymüş kocaya bir masraf daha çıkarttım bu arada
kesin yasaklicek kk yı bana kaydirigubbakcemile3
her görüdüğünü duyduğunu isteme karııı :roflol:

arceliğin telsizlerinde acaip ucuzluk var, bir bakın derim ben... Bizim ki beko ve ben çok memnunum, kefilim... Arcelikle de beko aynı zaten neden daha fazla ödeyesiniz ki?

arceliğin telsizlerinde acaip ucuzluk var, bir bakın derim ben... Bizim ki beko ve ben çok memnunum, kefilim... Arcelikle de beko aynı zaten neden daha fazla ödeyesiniz ki?

benim eşim bekoda satış şefi
buna ragmen beko almadı çok arıza çıkarıyormuş
sizinkide elk.kesilince sinyal veriyürmüü

bu arada son sözün reklam gibi oldu neden fazşa ödüyümmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…