2008 Aralık Anneleri

nurgüncüm bu arada ahdım var,
senin şu pimpirikliliğini yenmek adına,
havalar düzelir düzelmez -ki benim ankara adına umutlarım gittikçe tükeniyor--tatlicadiarzu-
seni almaya gelicem,
gezicez :jeyyar:

ŞenizŞenizŞeniz
bu arada bende baya oldu ayıralı hiç zorlanmadık ne enes nede ben sadece ilk iki gün alışamadım hep koynumda olunca.
bebek telsizimiz elektirikli bizim fakat elektirik kesilsin yada kapansın benim başucumdaki telsiz alarm veriyor mümkünü yok yani duymama gibi.
zaten odalarda dipdibe goıg dese duyarım telsiz olmasada.

canımmm çok geçmiş olsun tez zamanda iyieşir inşallaha.s.

goıg dese duyarım diyosun kaydirigubbakcemile3

hay Allah iyiliğini versin senin ŞenizŞeniz

oğlum bugün altıncı ay aşılarını oldu, altı ay rahatız artık, ayrıca gelişimine de iyi demişler, 8700 kilo 69,5 boy, ek gıdaları sadece tadımlık olarak başlamamı söylemişler, söylemişler diyorum çünkü ben işten izin alamadığım için annem ve babası götürdü bayboramı aşıya, yoğur , meyva püresi, çorba verin ama sadece tadımlık demişler, ama ben herşeyden tattırıyorum açıkçası, çünkü sütüm artık yetmiyor günde bir öğün devam sütü veya hero baby nin ballık irmikli kaşık mamasından yiyor ben yokken

maşallah sarı civciv bayboramıza

6. ay da doldu,
hala tadımlık demesi ilginç..
gerek görmedi demek doktor CADIARZU

ben de bebisin odasini ayirdim cok sukur:Saruboceq:
2 haftadir odasinda yatiyoralkisalkisalkis gerci esim daha cok kucuk diye cok pimpiriklendi:mymeka:zor razi ettim ama simdi o da memnun

bhk bizde de telsiz yok ama gerek yok bence..gerci benimki sabaha kadar uyanmiyor ama eger aglarsa da gece o sessizlikte mutlaka duyulur.sabah kendi kendine mikirdanmasina bile uyaniyoruz:ecrin_bebek:

eşin de yokmuş Allah kavuştursun canım.
böyle sık mı gidiyo istanbula?
şimdi ne iş yapıyo diicem meraklı diiceksinizkaydirigubbakcemile3
ama merak ettim naapiyim
maaşallah betüle... uyusun da büyüsün alkisalkisalkis

canım çok geçmiş olsun. umarım iğneler çabucak iyileştirir minik kuzuyu:Saruboceq:

dorucum maaşallah paşamıza demek 6 ay bittti ha vay bee

ayyy szk geliiiş hoşgeldiin nasıl geçti günün?Şeniz

Hoşbulduk canııım. bugün daha iyiydi.. Oğluşum dr browns un biberonunu emmeye başlamış. çok mutlu oldum inşallah gerisi gelir.. kaydirigubbakcemile3

sen nasılsın Yağız paşa nasıl.. görüşemiyoruz ne zamandır..

inşallah canım. annen de rahat eder böylelikle

Yağız paşa da iyi çok şükür salyalarını ortalığa akıtıp duryo..
bu ara ben giremedim şimdi de sne işe başladın ondan görüşemedik canım.Şeniz

biberon konusu gecmis.benim kiz 4 ay emdi ama sonra memeyi birakti zaten oyun oynuyordu isteksiz emiyordu ben de cok sıkılıyordum acıkcası.diş yuzunden 1 hafta antibiyotik kullandım o arada mecburen mama verdim.biberona iyice alıstı tabi emmeyi tamamen bıraktı.yaklasık 1 aydır sagarak veriyorum..
her bebek bir olmayabilir tabi ama biberonun rahatlıgından dolayı benimki bıraktı..boylesi bana cok daha rahat geliyor pişman olmadım ama eger emzirmek istiyorsanız cok fazla biberon vermeyin derim ben a.s.

bebelac urunlerini biz de kullanıyoruz içime kurt düştü simdi

Son düzenleme:
hadicanim hayırlisiyla gidin gelin inş.allah kazadan beladan korsun:Saruboceq:gercektende cok zor bebekle seyahat.bide seninki baya uzunmus canim.aman inş bebiş huzurlu olursa rahatca gider gelirsiniz.

Çok teşekkür ederim Esin'cim,sağolasın.İnşallah,bebişi olanlar rahat bir yolculuk ve tatil yaparlar,yaşarlar. a.s.

Çok geçmiş olsun Zeppcim.Hayırlı şifalar dilerim tatlım. a.s.:teselli::1hug:

Yerim ben onu yerimm. Balık adam.. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…