- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.701
valla kociş nereye gidiyon dedi hatta kk avatar bulucam sen uyumaya devam et dedim:jeyyar:
yedi bu kadın kafayı dedi bide bana
ne yapayım taktımmı takıyorum bulamasaydım kesin uyuyamazdımalkisalkisalkis
kızlarr bu arada bu sabah annem geldi ankaradann alkisalkisalkis YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ :dance:
kızlar ya babamızdan oğluşa grip bulaşacak diye korkarken bana bulaştı yaaa oğluşun da muunu tıkalıbenneyaptımki
kizlar merhaba
oglusum 6 aylik oldu bugun :asigim::sm_cool::ecrin_bebek:
darisi sizin bebislere :içelim:
ignelerimiz bitti bu sabah
aksama kontrole gidecegiz doktora
ama delik desik oldu kuzumun bacaklari :çok üzgünüm:
merhaba kızlar işlerim yogun acayip hemde giremedim foruma bayadır valla beni özleyen özlemeyen seven sevmeyen herkezi çokkkkk özledim gelin biii öpimmmm keyifler iyidir umarım bebişler sağlıklı sıhhatlidir dilerim
zeacım ben serra ya ek gıdayı vermeyi arttırdım görsen bayıldı doktorumu değiştirdim aşılarımı doktor yapacak sağlık ocagı sayfasınıda kapattım
ohhh yarasın serramıza, maşallah
bizimde 4. ay aşılarını doktorumuz yaptı, ama yaptığı aşıların tarihine baktım, kaç yıllık aşılar, son kullanma tarihinin bitimine 5-6 ay kalmıştı, dedim doktora bunlar bayat değilmi dedim, sağlık bakanlığı gönderiyor bunları dediyaptırdık aşıları ama yarın yine aşı günümüz acaba doktoramı yaptırsam sağlık ocağınamı götürsem, şimdi doktora sende yaptırmıyoruz diyebilirmiyim acaba güveniyorumda adama
napacağız bilmem:uhm:
aşılanan bebeklerimize bizden de kocaman kocaman maşallah...
işinize karışmak gibi olmasın ama benim kuzenim ve amcam doktor kızlar..
herikiside şiddetle sağlık ocağındaki aşıları tavsiye ediyorlar..
çünkü rağbet olduğu için hep taze oluyor aşılar...
arz talep tabiki ama ben kesinlikle bu anlamda devlet güvwencesi ile olsun istiyorummm
canım benim serra da akdeniz ateşi diye bir hastalık bulundu o nedenle kontrol edilmeden aşı yapılması riskli 3 doktorda aynını dedi ama sağlık ocakları malum kontrolsüz bebeğin yüzüne bile bakmadan nerdeyse aşı yapıyorlar şimdiki doktorum yeni zaten teşhiside o koydu 2 haftadır doktor doktor gezdim ve bu doktora yaptırcam aşıların bölünerek kızıma yapılması gerekiyor ateşe meyilli oldugu için
kso cum gecmiş olsun canım serracııma. neler duyacağız, ilk defa duydum bu hastalıgı.. tedavisi olacaktır inşallah değil mi, Allah şifa versin canım..
arz talep tabiki ama ben kesinlikle bu anlamda devlet güvwencesi ile olsun istiyorummm
canım benim serra da akdeniz ateşi diye bir hastalık bulundu o nedenle kontrol edilmeden aşı yapılması riskli 3 doktorda aynını dedi ama sağlık ocakları malum kontrolsüz bebeğin yüzüne bile bakmadan nerdeyse aşı yapıyorlar şimdiki doktorum yeni zaten teşhiside o koydu 2 haftadır doktor doktor gezdim ve bu doktora yaptırcam aşıların bölünerek kızıma yapılması gerekiyor ateşe meyilli oldugu için
geçmiş olsun canım.Allah şifa versinn:teselli:
doktorlarda sağlık ocagı diyorda canım 4 aylık aşımızda neler çektim muayene etmeden aşı yaptıkları için o anda çocukta rahatsızsa aşı iyice kudurtuyormuş hastalı ateşi hem bu doktor çok yogun aşı yapıyor nerdeyse sağlık ocagı kadar bakalım
kızz yapma bu avatar senle özdeşleştii böyle çook güselllllll :lepi:Al işte!Ben de taktım.Yeni avatar bulacam.
merhaba kızlar işlerim yogun acayip hemde giremedim foruma bayadır valla beni özleyen özlemeyen seven sevmeyen herkezi çokkkkk özledim gelin biii öpimmmm keyifler iyidir umarım bebişler sağlıklı sıhhatlidir dilerim
ben senin gibi gecenin bir vakti kalksaydım avatar değiştirmek için,
koci alır bu bilgisayarı götürürdü bir dahada getirmezdi herhaldekaydirigubbakcemile
gözün aydın cicişimm, ee git annenle vakit geçir ne işin var burda diyeceğim ama diyemiyorum, sensiz olmuyor buralarŞeniz
ayyyyyyyy bana bişeyler oluyoo alkisalkisalkis şuraya bide kabaran hindi smiliği koymalılar yaaaaaa CANIM BNM Şeniz Şeniz
ohhh yarasın serramıza, maşallah
bizimde 4. ay aşılarını doktorumuz yaptı, ama yaptığı aşıların tarihine baktım, kaç yıllık aşılar, son kullanma tarihinin bitimine 5-6 ay kalmıştı, dedim doktora bunlar bayat değilmi dedim, sağlık bakanlığı gönderiyor bunları dediyaptırdık aşıları ama yarın yine aşı günümüz acaba doktoramı yaptırsam sağlık ocağınamı götürsem, şimdi doktora sende yaptırmıyoruz diyebilirmiyim acaba güveniyorumda adama
napacağız bilmem:uhm:
doktorlarda sağlık ocagı diyorda canım 4 aylık aşımızda neler çektim muayene etmeden aşı yaptıkları için o anda çocukta rahatsızsa aşı iyice kudurtuyormuş hastalı ateşi hem bu doktor çok yogun aşı yapıyor nerdeyse sağlık ocagı kadar bakalım
çok geçmiş olsun canım, bende ilk defa duydum bu hastalığı,
Allah korusun bebişlerimizi.
bööööööööö al bendende okadar hayatım laelaelaelaelae ben çogunu çok az yaptıgım halde bıktıımmmmmm.. çok tembelim ben :çok üzgünüm: çatlak değilde sülüülütt sorunu bendede varr ama ben üşenirim hayatta ugraşamam yaa napcam buu portakall popoyla bilmiom :sm_confused:
kız tövbe de onlar selülütt diil gamze gamzeee
dost var düşman varr...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
avatar yakıyooooo alkisalkisalkis
darisi basiniza sekerimoh ohh ne güzel 30 derece hı
bizde ki güneş, güneş değil sankimm
yinede hava öğle yakıcı değil hanii
gez canım bolca gezŞeniz
hosbuldum canimcimhoşgeldin gezenti lora ve oğluşu yağız
aman dikkat edin kendinize bu sıcaklardaa.s.
güle güle oynasın yağız bey oyuncaklarınıgamyoncuiremsu
sagol sekerimgeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürlera.s.
miss gözün aydın canım
lora oyuncaklarınız hayırlı olsun gülerek oynasın yağız paşa oyuncak topiğine resimlerini koyarsın artıkın
hym 60 geÇmİŞ olsun tatlım..
Loracım sİzde İyİ gezmeler.oyuncakları hayırlı olsun yaĞızımızın..
SZK'cım çok geçmiş olsun.Üşütmedir bence.Geçer canım.Sinemada mısır yediysen sütünü o da etkiler biliyorsun.Ben birkaç gün mısır gevreği yedim de azaldı cidden sütüm.Gerçi senin durumun farklı.Ne yedin içtin bir gözden geçir bakalım.Dikkat et kendine.
:Saruboceq:tsk ederim arkadaslar
ignemiz antibiyotikti
kiz lora takvimi mi degistirdim : )
tatil zamanini sayiyorum delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?