2008 Aralık Anneleri

valla kociş nereye gidiyon dedi hatta kk avatar bulucam sen uyumaya devam et dedim:jeyyar:
yedi bu kadın kafayı dedi bide bana
ne yapayım taktımmı takıyorum bulamasaydım kesin uyuyamazdımalkisalkisalkis

hahahaaa çok beğendim avatarını, bende değiştireceğim bananee,

ben senin gibi gecenin bir vakti kalksaydım avatar değiştirmek için,
koci alır bu bilgisayarı götürürdü bir dahada getirmezdi herhaldekaydirigubbakcemile

kızlarr bu arada bu sabah annem geldi ankaradann alkisalkisalkis YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ :dance:

gözün aydın cicişimm, ee git annenle vakit geçir ne işin var burda diyeceğim ama diyemiyorum, sensiz olmuyor buralarŞeniz

kızlar ya babamızdan oğluşa grip bulaşacak diye korkarken bana bulaştı yaaa oğluşun da muunu tıkalıbenneyaptımki

çok çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine özellikle çekik gözlü paşamıza, geçmesin onadaa.s.

kizlar merhaba
oglusum 6 aylik oldu bugun :asigim::sm_cool::ecrin_bebek:

darisi sizin bebislere :içelim:

ignelerimiz bitti bu sabah
aksama kontrole gidecegiz doktora

ama delik desik oldu kuzumun bacaklari :çok üzgünüm:

hayırlı olsun 6. ay için, bizde yarın bitiriyoruz:dance:

ayıca geçmiş olsun inşallah bebişciğimizin bir daha ihtiyacı olmaz iğnelere

hoşgeldin KSOcum, bende evde yoğunum, bende pek gelemiyorum:mymeka: öpücüklerinden payıma düşeni aldımdelikafadulden bende seni öptümm şekerŞeniz

zeacım ben serra ya ek gıdayı vermeyi arttırdım görsen bayıldı doktorumu değiştirdim aşılarımı doktor yapacak sağlık ocagı sayfasınıda kapattım

zeacım ben serra ya ek gıdayı vermeyi arttırdım görsen bayıldı doktorumu değiştirdim aşılarımı doktor yapacak sağlık ocagı sayfasınıda kapattım

ohhh yarasın serramıza, maşallah

bizimde 4. ay aşılarını doktorumuz yaptı, ama yaptığı aşıların tarihine baktım, kaç yıllık aşılar, son kullanma tarihinin bitimine 5-6 ay kalmıştı, dedim doktora bunlar bayat değilmi dedim, sağlık bakanlığı gönderiyor bunları dedi yaptırdık aşıları ama yarın yine aşı günümüz acaba doktoramı yaptırsam sağlık ocağınamı götürsem, şimdi doktora sende yaptırmıyoruz diyebilirmiyim acaba güveniyorumda adama

napacağız bilmem:uhm:

benim cimcime son bir haftadır fena hareketlendi yaaa...
evişi dünyaişi derken kızımı ihmal ediyorum gibi geldi bana son bir haftadır nedense...
artık olduğu kadar valla...enercimi ailem için harcıycam ...

aşılanan bebeklerimize bizden de kocaman kocaman maşallah...
işinize karışmak gibi olmasın ama benim kuzenim ve amcam doktor kızlar..
herikiside şiddetle sağlık ocağındaki aşıları tavsiye ediyorlar..
çünkü rağbet olduğu için hep taze oluyor aşılar...
arz talep tabiki ama ben kesinlikle bu anlamda devlet güvwencesi ile olsun istiyorummm

canım benim serra da akdeniz ateşi diye bir hastalık bulundu o nedenle kontrol edilmeden aşı yapılması riskli 3 doktorda aynını dedi ama sağlık ocakları malum kontrolsüz bebeğin yüzüne bile bakmadan nerdeyse aşı yapıyorlar şimdiki doktorum yeni zaten teşhiside o koydu 2 haftadır doktor doktor gezdim ve bu doktora yaptırcam aşıların bölünerek kızıma yapılması gerekiyor ateşe meyilli oldugu için

doktorlarda sağlık ocagı diyorda canım 4 aylık aşımızda neler çektim muayene etmeden aşı yaptıkları için o anda çocukta rahatsızsa aşı iyice kudurtuyormuş hastalı ateşi hem bu doktor çok yogun aşı yapıyor nerdeyse sağlık ocagı kadar bakalım

kso cum gecmiş olsun canım serracııma. neler duyacağız, ilk defa duydum bu hastalıgı.. tedavisi olacaktır inşallah değil mi, Allah şifa versin canım..

kso cum gecmiş olsun canım serracııma. neler duyacağız, ilk defa duydum bu hastalıgı.. tedavisi olacaktır inşallah değil mi, Allah şifa versin canım..

sağol canım işte bu habire ateşlenmeleri ondanmış o nedenle aşılarını bölerek günlere yayacak doktor ALLAH hepimizin yavrusunu korusun :Saruboceq:

sana kesinlikle katılıyorum canımmkaydirigubbakcemile5

canım senin durumun istisnaymış tabi ki senin için doğru olanıda dr yaptırmak o zamnCADIARZUB]

çok geçmiş olsun canım, bende ilk defa duydum bu hastalığı,

Allah korusun bebişlerimizi.

sağolun kızlar işte serrişşim nazı kızım öyle bildik hastalık olursa olmazdı:))) herkez gibi bende yeni duydum eşimle bendende kan alacaklar taşıyıcımıyız diye bulaşıcı değil genlerle geçen bir hastalık korkmayın yani BENDENNNNNNNN :))))

Al işte!Ben de taktım.Yeni avatar bulacam.
kızz yapma bu avatar senle özdeşleştii böyle çook güselllllll :lepi:

bizde seni özlüüyossssssss dünüşşş dünüş :asigim:

bende napicas bilmiom canım yarın yaaaaa.. en son karma aşımıs 4.ayda ateş yapmıştıı rota mecbur doktorda bide hepatit kararsızım ama hiç aşının son kullanma tarihine baqmamıştım :uhm: ay içime kurt düşürdün fisfisfis

o neymiş yaaa.. çok geçmiş olsun canım senağlama ama en azından teşhis konmuş Allah dermansız dert vermesin neler duyuyorus halimise şükredelim :Saruboceq: kıyamam bebişinee ya dünyalarda tatlısı

kız tövbe de onlar selülütt diil gamze gamzeee
dost var düşman varr...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kız tövbe de onlar selülütt diil gamze gamzeee
dost var düşman varr...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

dimi alkisalkisalkisalkisalkisalkis işte aynı dili konuştugum komşum benim beee gel bii öpüüm valla içimden geldi Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

töbe töbe töbe töbe :lepi:

oh ohh ne güzel 30 derece hı
bizde ki güneş, güneş değil sankimm
yinede hava öğle yakıcı değil hanii
gez canım bolca gezŞeniz
darisi basiniza sekerim

hoşgeldin gezenti lora ve oğluşu yağız
aman dikkat edin kendinize bu sıcaklardaa.s.
güle güle oynasın yağız bey oyuncaklarınıgamyoncuiremsu
hosbuldum canimcim
valla sorma pericim oglan bir terliyor bir kuruyor isallah bisey olmaz bakalim
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürlera.s.
miss gözün aydın canım
lora oyuncaklarınız hayırlı olsun gülerek oynasın yağız paşa oyuncak topiğine resimlerini koyarsın artıkın
sagol sekerim
bir ara firsat bulursam koyarim
hym 60 geÇmİŞ olsun tatlım..
Loracım sİzde İyİ gezmeler.oyuncakları hayırlı olsun yaĞızımızın..

sagol canimin ici
nerelerdesin sen yahu

szkcım
çok geçmiş olsun canım zea nın da dediği gibi bence o kavunda tarım ilacı vardır... EMİNİM şimdi çok daha iyisinizdir çünkü benim bildiğim yediklerimizin, içtiklerimizin 1/1000 'i süte geçiyor CADIARZUCADIARZU
Edocum mısır gevreği süte kötü mü? Ben Bhk soylediğinden beri hemen her sabah mısır gevreği ve yulafı karıştırıp yiyordum (yulaf tek basına boğazımdan geçmiyor) bir ters etki göremedim sositososito sositososito

:Saruboceq:tsk ederim arkadaslar
ignemiz antibiyotikti

kiz lora takvimi mi degistirdim : )
tatil zamanini sayiyorum delikafadulden

he deli ben ha
neremle okumusum takvimi bende bilmiyom bacim affola
yorgunluktan heral bugun köse bucak temizlik yaptimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…