- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.721
eee lilyumcum büyüdüler artik onlari tutanilene ask olsunbenim cimcime son bir haftadır fena hareketlendi yaaa...
evişi dünyaişi derken kızımı ihmal ediyorum gibi geldi bana son bir haftadır nedense...
artık olduğu kadar valla...enercimi ailem için harcıycam ...
zeacım ben serra ya ek gıdayı vermeyi arttırdım görsen bayıldı doktorumu değiştirdim aşılarımı doktor yapacak sağlık ocagı sayfasınıda kapattım
sağol canımcımalkisalkisalkisHYM geçmiş olsun.Çabuk iyileş.
Zepp 6.ayınız hayırlı uğurlu olsun.
Elvira senin de avatarın hayırlı olsun.
E daha ne olsun..
delikafadulden
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:Al işte!Ben de taktım.Yeni avatar bulacam.
:roflol::roflol:benim kociş götüremiyor çünküüüü masaüstü bizim pc.hahahaaa çok beğendim avatarını, bende değiştireceğim bananee,
ben senin gibi gecenin bir vakti kalksaydım avatar değiştirmek için,
koci alır bu bilgisayarı götürürdü bir dahada getirmezdi herhaldekaydirigubbakcemile
gözün aydın cicişimm, ee git annenle vakit geçir ne işin var burda diyeceğim ama diyemiyorum, sensiz olmuyor buralarŞeniz
çok çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine özellikle çekik gözlü paşamıza, geçmesin onadaa.s.
hayırlı olsun 6. ay için, bizde yarın bitiriyoruz:dance:
ayıca geçmiş olsun inşallah bebişciğimizin bir daha ihtiyacı olmaz iğnelere
hoşgeldin KSOcum, bende evde yoğunum, bende pek gelemiyorum:mymeka: öpücüklerinden payıma düşeni aldımdelikafadulden bende seni öptümm şekerŞeniz
darisi basiniza sekerim
hosbuldum canimcim
valla sorma pericim oglan bir terliyor bir kuruyor isallah bisey olmaz bakalim
sagol sekerim
bir ara firsat bulursam koyarim
sagol canimin ici
nerelerdesin sen yahu
aynen öyle yaptık canım ama maske o kadar zor oluyo ki anlatamam. sıcaktan boğuluyorumm resmen. ama herşey oğluş için
kizlar bu arada kabiz olan bebelere en iyi sey armut püresi haberiniz ola
benim ogluma ne zaman versem hep döktürür masallah
dün nehir kenarina piknige gittik
ogluma gitmeden armut püresi yedirmistim sabahtan
piknige cikacagimizi bilmiyordum tabi o yuzden yedirmistim
orada oturuyorken bide ne göreyim bütün pohlar tasmis
ellerim bilem poh olmus
allahtan yedek almistim herseyinde bide sözde bezlerinde buyuk boyunu gectik
armut püresinide oglum butun kavanozu bitirmisti cok yemek isteyince bende hepsini vermistim
iste böyle bir pohlu pazar gecirdik anliyacaniz
bebişim geçmiş olsun... ben maske taktım mı oğlan beni tanımıyordu.. Tabii çok kucuktu o zaman şimdi cin oldular.. gerci hala emin değilim çok tanıdığından ya; benim ki böyle eve gelen ablalara, genç teyzelere deli oluyor.. Kayraya bakmıyor bile ama Miss'e bir gülücükler, bir cilveler... Aynı şekilde gecen bir arkadasında kucagına yattı, elini tuttu bir göz süzmeler laf anlatmalar bana gelince kuduruk elvira'nın kurbagası gibi benim kucağımda dötü başı ayrı oynuyor delikafadulden delikafadulden
kizlar merhaba
oglusum 6 aylik oldu bugun :asigim::sm_cool::ecrin_bebek:
darisi sizin bebislere :içelim:
ignelerimiz bitti bu sabah
aksama kontrole gidecegiz doktora
ama delik desik oldu kuzumun bacaklari :çok üzgünüm:
offff cok sıcak bıktım valla sınavlarım basladı bana sans dileyin kızlar sag salim atlatayım su sınavlarımı
ders calısırken oglusumu ozluyorum bu nasıl bişey ya
bebişim geçmiş olsun... ben maske taktım mı oğlan beni tanımıyordu.. Tabii çok kucuktu o zaman şimdi cin oldular.. gerci hala emin değilim çok tanıdığından ya; benim ki böyle eve gelen ablalara, genç teyzelere deli oluyor.. Kayraya bakmıyor bile ama Miss'e bir gülücükler, bir cilveler... Aynı şekilde gecen bir arkadasında kucagına yattı, elini tuttu bir göz süzmeler laf anlatmalar bana gelince kuduruk elvira'nın kurbagası gibi benim kucağımda dötü başı ayrı oynuyor delikafadulden delikafadulden
hadi gözün aydın... milupadan hediyeler geldi mi?
hadi gözün aydın... milupadan hediyeler geldi mi?
ayy canım biz de seni çook öslediik ben de bi öpiimŞenizmerhaba kızlar işlerim yogun acayip hemde giremedim foruma bayadır valla beni özleyen özlemeyen seven sevmeyen herkezi çokkkkk özledim gelin biii öpimmmm keyifler iyidir umarım bebişler sağlıklı sıhhatlidir dilerim
Sağol canım inş. geçmez. avartar çok hoş bu aradaalkisalkisalkis
çok çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine özellikle çekik gözlü paşamıza, geçmesin onadaa.s.
fas göremiyoz artık seni bacım özlettinŞenizkso cum gecmiş olsun canım serracııma. neler duyacağız, ilk defa duydum bu hastalıgı.. tedavisi olacaktır inşallah değil mi, Allah şifa versin canım..
gamze ha hiç güleceem yoktu:roflol::roflol:kız tövbe de onlar selülütt diil gamze gamzeee
dost var düşman varr...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ne okuyon canım sen? ne sınavı bunlar? :uhm: Allah yardımcın olsun ne diim:1hug:offff cok sıcak bıktım valla sınavlarım basladı bana sans dileyin kızlar sag salim atlatayım su sınavlarımı
ders calısırken oglusumu ozluyorum bu nasıl bişey ya
sırnaşık şeysırnaşık şey bizimki de yüzüme bakıyo sesleniyom etrafta ağzı oynayan birini arıyo benim konuştuğuma inanmıyo sıpa:roflol::roflol:bebişim geçmiş olsun... ben maske taktım mı oğlan beni tanımıyordu.. Tabii çok kucuktu o zaman şimdi cin oldular.. gerci hala emin değilim çok tanıdığından ya; benim ki böyle eve gelen ablalara, genç teyzelere deli oluyor.. Kayraya bakmıyor bile ama Miss'e bir gülücükler, bir cilveler... Aynı şekilde gecen bir arkadasında kucagına yattı, elini tuttu bir göz süzmeler laf anlatmalar bana gelince kuduruk elvira'nın kurbagası gibi benim kucağımda dötü başı ayrı oynuyor delikafadulden delikafadulden
kızlar size bi sorayım dedim şu yeni dünya meyvası varya ondan versem ne olur
canım yoksa sanada mi gelmedi
banada gelmedide şu an 6 ayın bitmesini bekliyomm
yine gelmezse artıkk ne yaparım ogün belli olurr.
hani dedim bölgeye göre mi hareket ediyolar malum doğuda yaşıyorumm diyemii
ee eğer sanada gelmemişse o zamn o şıkı elerimm malum sen hemen kıçlarının yanındasın hanikaydirigubbakcemile3
şakkıdı
yok canım gelmedi ben valla 6. ayda geldiğini bilmiyordum bir de arsız arsız mail attım bütün arkadaslarıma yollamışsınız hani bana hani bana diye şakkıdışakkıdı
şakkıdı
yok canım gelmedi ben valla 6. ayda geldiğini bilmiyordum bir de arsız arsız mail attım bütün arkadaslarıma yollamışsınız hani bana hani bana diye şakkıdışakkıdı
yeni dunya dediğin kayısı değil mi?
bizim doktor 4 meyveyle baslayacagız demişti,
elma armut kayısı şeftali
bunu her söylediğimde misscim hemen peki havuç n'olcak diye soruyor bende bir dusunup hımm havuç sebze herhalde diyorum...
burdan ne sonuç çıkıyor iyimser olarak bhkcım uzulme hepimis balık hafizaliyiz; kötümse sonuç ben ne sıkıcıyım durup durup aynı şeyi anlatıyorum... Zaten miss le hergun bir saatimiz migrosta mama reyonunda geçiyor, almadığımız mamaları etud ediyoruz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?