2008 Aralık Anneleri

offff cok sıcak bıktım valla sınavlarım basladı bana sans dileyin kızlar sag salim atlatayım su sınavlarımı

ders calısırken oglusumu ozluyorum bu nasıl bişey ya

kizlar bu arada kabiz olan bebelere en iyi sey armut püresi haberiniz ola
benim ogluma ne zaman versem hep döktürür masallah
dün nehir kenarina piknige gittik
ogluma gitmeden armut püresi yedirmistim sabahtan
piknige cikacagimizi bilmiyordum tabi o yuzden yedirmistim
orada oturuyorken bide ne göreyim bütün pohlar tasmis
ellerim bilem poh olmus
allahtan yedek almistim herseyinde bide sözde bezlerinde buyuk boyunu gectik
armut püresinide oglum butun kavanozu bitirmisti cok yemek isteyince bende hepsini vermistim
iste böyle bir pohlu pazar gecirdik anliyacaniz

benim cimcime son bir haftadır fena hareketlendi yaaa...
evişi dünyaişi derken kızımı ihmal ediyorum gibi geldi bana son bir haftadır nedense...
artık olduğu kadar valla...enercimi ailem için harcıycam ...
eee lilyumcum büyüdüler artik onlari tutanilene ask olsun
aman hareketlensinler bacim saglikli olsunlarda

zeacım ben serra ya ek gıdayı vermeyi arttırdım görsen bayıldı doktorumu değiştirdim aşılarımı doktor yapacak sağlık ocagı sayfasınıda kapattım

canim benim cok cok gecmis olsun
isallah serra hemen atlatir bu hastaligini
bizim burdada asilari kesinlikle doktor yapiyor cnm

HYM geçmiş olsun.Çabuk iyileş.

Zepp 6.ayınız hayırlı uğurlu olsun.

Elvira senin de avatarın hayırlı olsun.

E daha ne olsun..

delikafadulden
sağol canımcımalkisalkisalkis
Al işte!Ben de taktım.Yeni avatar bulacam.
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:roflol::roflol:benim kociş götüremiyor çünküüüü masaüstü bizim pc.
hem öyle olsa valla kıyametiş koparırım ben karışıyormuyum onun sabaha kadar oyunlarına:mymeka:
değiştir bacım değiştir değişiklik herzaman için iyidir:jeyyar:
darisi basiniza sekerim

hosbuldum canimcim
valla sorma pericim oglan bir terliyor bir kuruyor isallah bisey olmaz bakalim

sagol sekerim
bir ara firsat bulursam koyarim

sagol canimin ici
nerelerdesin sen yahu

olmaz bişi canım terden arkasına havlu koyarsınŞeniz

aynen öyle yaptık canım ama maske o kadar zor oluyo ki anlatamam. sıcaktan boğuluyorumm resmen. ama herşey oğluş için

bebişim geçmiş olsun... ben maske taktım mı oğlan beni tanımıyordu.. Tabii çok kucuktu o zaman şimdi cin oldular.. gerci hala emin değilim çok tanıdığından ya; benim ki böyle eve gelen ablalara, genç teyzelere deli oluyor.. Kayraya bakmıyor bile ama Miss'e bir gülücükler, bir cilveler... Aynı şekilde gecen bir arkadasında kucagına yattı, elini tuttu bir göz süzmeler laf anlatmalar bana gelince kuduruk elvira'nın kurbagası gibi benim kucağımda dötü başı ayrı oynuyor delikafadulden delikafadulden

normale dönmesi sevindirici canımm
delikafadulden:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kizlar merhaba
oglusum 6 aylik oldu bugun :asigim::sm_cool::ecrin_bebek:

darisi sizin bebislere :içelim:

ignelerimiz bitti bu sabah
aksama kontrole gidecegiz doktora

ama delik desik oldu kuzumun bacaklari :çok üzgünüm:

hadi gözün aydın ... milupadan hediyeler geldi mi?

offff cok sıcak bıktım valla sınavlarım basladı bana sans dileyin kızlar sag salim atlatayım su sınavlarımı

başarılar canım sık dişinii atlat su sınavları

yaa beni aldattımı bak sen zıpayaa sorarım ben ona gelince sırnaşık şey çapkın olacak bu çocuk CADIARZU

bu arada seni tanımıyomu hala.. ilahi kız amma güldürdün benii haa.. :roflol: zaten sırtım tutulmuş bütün kemiklerim ağrıyoo -tatlicadiarzu-

taktın sen bu milupaya .. valla sana fazladan göndermeleri lazımki itibarları anca düzelsin :roflol::roflol:

canım yoksa sanada mi gelmedi
banada gelmedide şu an 6 ayın bitmesini bekliyomm
yine gelmezse artıkk ne yaparım ogün belli olurr.
hani dedim bölgeye göre mi hareket ediyolar malum doğuda yaşıyorumm diyemii
ee eğer sanada gelmemişse o zamn o şıkı elerimm malum sen hemen kıçlarının yanındasın hanikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ayy canım biz de seni çook öslediik ben de bi öpiimŞeniz

çok çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine özellikle çekik gözlü paşamıza, geçmesin onadaa.s.
Sağol canım inş. geçmez. avartar çok hoş bu aradaalkisalkisalkis
kso cum gecmiş olsun canım serracııma. neler duyacağız, ilk defa duydum bu hastalıgı.. tedavisi olacaktır inşallah değil mi, Allah şifa versin canım..
fas göremiyoz artık seni bacım özlettinŞeniz
sanırım o hastalığın bir diğe adı "FMF" bizim dayı kızlarında var ve genetk maalesef. Sanırım sürekli kullanmaları gereken bi ilaçları var. inş. serra mın ilaç kullanmasına gerek kalmaz:1hug:
kız tövbe de onlar selülütt diil gamze gamzeee
dost var düşman varr...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
gamze ha hiç güleceem yoktu:roflol::roflol:
canım nerelerdesin sen karşılaşamıyoz heç gel bi öpiiim ösledimŞeniz

ne okuyon canım sen? ne sınavı bunlar? :uhm: Allah yardımcın olsun ne diim:1hug:
sırnaşık şeysırnaşık şey bizimki de yüzüme bakıyo sesleniyom etrafta ağzı oynayan birini arıyo benim konuştuğuma inanmıyo sıpa:roflol::roflol:

elviracım bizim doktor mevsim meyvelerinden verebilirsin dedi. kivi ve çilek alerjen 1 yaş sonrası dedi

kızlar size bi sorayım dedim şu yeni dünya meyvası varya ondan versem ne olur

ben gecen hafta vermiştimm
ne yapayım baktım ağzımıza bakıyoo
ne yapayım dayanamadım
hiç bişeycikte olmadı canımmm
rahatsız etmedi şimdilik alerji felan da olmadı bizimkiiiihihoyyyt

şakkıdı
yok canım gelmedi ben valla 6. ayda geldiğini bilmiyordum bir de arsız arsız mail attım bütün arkadaslarıma yollamışsınız hani bana hani bana diye şakkıdışakkıdı

yeni dunya dediğin kayısı değil mi?
bizim doktor 4 meyveyle baslayacagız demişti,
elma armut kayısı şeftali
bunu her söylediğimde misscim hemen peki havuç n'olcak diye soruyor bende bir dusunup hımm havuç sebze herhalde diyorum...
burdan ne sonuç çıkıyor iyimser olarak bhkcım uzulme hepimis balık hafizaliyiz; kötümse sonuç ben ne sıkıcıyım durup durup aynı şeyi anlatıyorum... Zaten miss le hergun bir saatimiz migrosta mama reyonunda geçiyor, almadığımız mamaları etud ediyoruz kaydirigubbakcemile3

şakkıdı

yok canım gelmedi ben valla 6. ayda geldiğini bilmiyordum bir de arsız arsız mail attım bütün arkadaslarıma yollamışsınız hani bana hani bana diye şakkıdışakkıdı

6 ayda mı gönderiliyor ki. bana anneler gününde geldi. 4,5 aylıktık o zaman.
oh ya ooh ya size gelmemiş yalaelaelaelaelaelülülülülülülülülülülülü

şakkıdı

canım o duruma bende düşmüştüm bi kere mail attım şu hediye indirim çekleri ile ilgili
bana demezlermi bekle 6 ayda gönderilecek diye ama numune mumune hak getire hiç bişey de gelmedi.işte şimdi 6 ayda bitsin baktım yine gelen giden yoksa daha benim elimden kurtulurlarmı bilemiyommm:roflol:

şimcik ademel olsaydı anlardı beniiii delikafadulden...malum hiç haksızlığa gelemiyommm ne yapayım kıslarrrrrrrrrrrrnaniknanik

kaydirigubbakcemile3 :1hug:

yeni dünya ayrı bi meyve bu arada:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…