- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.801
ben geldim
ben şimdi geçmişi nasıl okucam yaa.
yoğun bir hafta sonu geçirdim kızlar,kayınvalidemdeydim.umarım yoktur bir yaramazlık.bebelerde iyidir inş.
napacaksın annesi, ilaç mecbur kullanacaksın, iyi olsunda
hoşgeldin şekerim varmı yeni faliyet kayınvalidende:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ay yazında bende ögreneyim kızlar..
bende spora başladım kızlar..
kilocuklar malum fazla biraz
gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum
ins kötü bisey yoktur kendine dikkat et canim :çok üzgünüm:
geçmiş olsun szk bak korktum şimdi geçmişi okuyamadım da ...bizimde yarın dr kontrolümüz var inşallah bir problem yoktur
SZK'cım çok geçmiş olsun.Üşütmedir bence.Geçer canım.Sinemada mısır yediysen sütünü o da etkiler biliyorsun.Ben birkaç gün mısır gevreği yedim de azaldı cidden sütüm.Gerçi senin durumun farklı.Ne yedin içtin bir gözden geçir bakalım.Dikkat et kendine.
szk canım geçmiş olsun..
bu arada hepinize günaydın annelerim...
herkeslere günaydın iyi haftalar güzellerine en güzelleri aralık anneleriiiiii hihoyyyt
SZK.cim çook geçmiş olsun canım yaa 40 yılda 1 sinema kaçamagı yapmışsın sonrasındada böle olmuş üzüldüm valla.. ama emre için endişelenme canım geçmemiştirr İnşallah çünkü seninki öle ağır hastanelik bi zehirlenme değil çok şükürrki anladıım kadarıyla. kıyamam ben sana :1hug: zaten özledimmmmmmmm :çok üzgünüm:
bizdende günaydınn a.s.
SZK cım geçmiş olsun canımm.dikkaet canım kendine.tabi ediyosundur bundan eminim ama yinede bazen tedbirleri elden bırakmamak gerekiyooo.Şeniz
merhabalar aralık annelerii ve tatlı bebişleri..
Geçmiş olsun szk cım..
tünaydın kızlar,kızım ve benden de hepimize güzel bir hafta olsun inş....
SZKcim canım çok geçmiş olsun aman dikkat et canım hem sen artık çalışan bir annesin canım
o yüzden iki kere dikkat emi canımcımmmm
szkcım çok geçmiş olsun canım zea nın da dediği gibi bence o kavunda tarım ilacı vardır... EMİNİM şimdi çok daha iyisinizdir çünkü benim bildiğim yediklerimizin, içtiklerimizin 1/1000 'i süte geçiyor CADIARZUCADIARZU
Edocum mısır gevreği süte kötü mü? Ben Bhk soylediğinden beri hemen her sabah mısır gevreği ve yulafı karıştırıp yiyordum (yulaf tek basına boğazımdan geçmiyor) bir ters etki göremedim sositososito sositososito
ayyy canım yaa seni korkutmak istemedim, bencede ademelin dediği gibi tarım ilacı falan vardır kavunda,
sen ne yedinki canım, korkma bence bişey olmaz, bebekler annelerinin ruh halinden bile etkilenirmişya, öyledir eminim, içini ferah tut. öpüyorum çok ikinizide.
geçmiş olsun şekercim. Oğluşuna da kendine de iyi bak..kızlar ya babamızdan oğluşa grip bulaşacak diye korkarken bana bulaştı yaaa oğluşun da muunu tıkalıbenneyaptımki
gözün aydın tatlimuuuuu.. 3 kuşak bir arada desene.. Selam söyle annişine.. Kayracığımıda ısır popişinden benim için. Onur Emrenin selamı var di.. Oda fırıldak olmuş di..kızlarr bu arada bu sabah annem geldi ankaradann alkisalkisalkis YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ :dance:
aynen valla kaydirigubbakcemile3ülen benim koca beni kesin atardı yataktann.. hele bu kurbayı görse bide üstüne boşardı kaydirigubbakcemile3 töbee töbe töbe kıı şakası bilem kötüü tütütütütütütüü
6. Ayınız hayırlı olsuuun. Malum önemli bi dönüm noktası bebişlerimiz için. aşılar için de napalım be canım onların iyiliği için hep..kizlar merhaba
oglusum 6 aylik oldu bugun :asigim::sm_cool::ecrin_bebek:
darisi sizin bebislere :içelim:
ignelerimiz bitti bu sabah
aksama kontrole gidecegiz doktora
ama delik desik oldu kuzumun bacaklari :çok üzgünüm:
Babası he desin de oğluşum Anitasına kavuşsun sırnaşık şey deseeem..HYM geçmiş olsun.Çabuk iyileş.
Zepp 6.ayınız hayırlı uğurlu olsun.
Elvira senin de avatarın hayırlı olsun.
E daha ne olsun..
delikafadulden
Çok geçmiş olsun Serracığımıza.. :Saruboceq:canım benim serra da akdeniz ateşi diye bir hastalık bulundu o nedenle kontrol edilmeden aşı yapılması riskli 3 doktorda aynını dedi ama sağlık ocakları malum kontrolsüz bebeğin yüzüne bile bakmadan nerdeyse aşı yapıyorlar şimdiki doktorum yeni zaten teşhiside o koydu 2 haftadır doktor doktor gezdim ve bu doktora yaptırcam aşıların bölünerek kızıma yapılması gerekiyor ateşe meyilli oldugu için
doktorlarda sağlık ocagı diyorda canım 4 aylık aşımızda neler çektim muayene etmeden aşı yaptıkları için o anda çocukta rahatsızsa aşı iyice kudurtuyormuş hastalı ateşi hem bu doktor çok yogun aşı yapıyor nerdeyse sağlık ocagı kadar bakalım
valal süper kaydirigubbakcemile5Şenizhihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
durumumuza en uygun bunu buldum
şekeeeerr valla koptum buralarda . :roflol: :roflol: :roflol:Allah da seni güldürsün e mi?bebişim geçmiş olsun... ben maske taktım mı oğlan beni tanımıyordu.. Tabii çok kucuktu o zaman şimdi cin oldular.. gerci hala emin değilim çok tanıdığından ya; benim ki böyle eve gelen ablalara, genç teyzelere deli oluyor.. Kayraya bakmıyor bile ama Miss'e bir gülücükler, bir cilveler... Aynı şekilde gecen bir arkadasında kucagına yattı, elini tuttu bir göz süzmeler laf anlatmalar bana gelince kuduruk elvira'nın kurbagası gibi benim kucağımda dötü başı ayrı oynuyor delikafadulden delikafadulden
yeni dunya dediğin kayısı değil mi?
bizim doktor 4 meyveyle baslayacagız demişti,
elma armut kayısı şeftali
bunu her söylediğimde misscim hemen peki havuç n'olcak diye soruyor bende bir dusunup hımm havuç sebze herhalde diyorum...
burdan ne sonuç çıkıyor iyimser olarak bhkcım uzulme hepimis balık hafizaliyiz; kötümse sonuç ben ne sıkıcıyım durup durup aynı şeyi anlatıyorum... Zaten miss le hergun bir saatimiz migrosta mama reyonunda geçiyor, almadığımız mamaları etud ediyoruz kaydirigubbakcemile3
ay bi saat güldüm misiiim.. :roflol::roflol::roflol: am asize yetişmek ne mümkün bacım yaa. çok datlusunuz.. Şenize buna ne demeli goldcum şimdi kötükedihüso nie gelmio bise
:roflol::roflol: ay hiçç güleceem yoktu. hakkaten hep aynı ama.. e havuç nolcak peki diom herseferindee oda diokii.. o sepze heralde :roflol: ayy Allah seni goldcaazımm Allah seni güldürsün. bugün etüd yapamadıkk acısını çıkarırıs :jeyyar:
ay amma güldürdünüz bugun beni Allah razı olsunn alkisalkisalkis
szk. akşamda sen bize yetiş bacım
hoşgeldin canım alkisalkisalkisben geldim
ben şimdi geçmişi nasıl okucam yaa.
yoğun bir hafta sonu geçirdim kızlar,kayınvalidemdeydim.umarım yoktur bir yaramazlık.bebelerde iyidir inş.
elviram canım avatarın süpersengözlerimebaksanab
szkciğim iş nasıl gidiyor şekerim
lilyumcuğum sen de iyisin inş.sahil havasına aldanma,bizde ortaköydeydik hafta sonu sanırım bende biraz üşütmüşüm
merhaba kızlar, kyifler iyidir umarım, bizimki şimdi uyuyo, ama her an uynanabilir
Herkesleri öptüm kocamaan.
İyi geceler canlarım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?