2008 Aralık Anneleri

hıhh duydum garaj kapısının sesini, benimki geldi

ben kaçar,

iyi geceler herkese.

hoşgeldin şekerim varmı yeni faliyet kayınvalidende:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

olmazmı yavrim.kafam kazan gibi kazan:bbo:
hep ben biliyorum havasına girmesi deli etti beni.benim kriterlerime uymuyo ama ne yazıkkiyasakkelime
özledim sizi yaffff.enesimin resimlerinede bayıldım aynı zamanda
ilkim uyandı hihoyyyt

o kadar çabuk büyüyorlarki insan inanamıyor, işe başlayalı bile 3 ay oldu, şimdi hiç anlamadan ilk doğum günleri de gelir inşallah, sağlıcakla tabi

Hellooooo!!
KSO,Zepp geçmiş olsun.

Gold'cum gamze ha kaydirigubbakcemile3 Çok güldüm.Süpersin sen:))

Miss sen avatarımı beğeniyorsan değiştirmeyeyim bari.Zaten aradım,taradım beğenemedim hiçbirini.Zea'nın avatarı çok güzel olmuş ama.Lilyum seni de takdir ettim bacım.Gülbeyza...aaahh ah.

valla ben evde yapıyorum..
hoş bana sormamışsın ama açıyorum yapacağım spora uygun ritimli bir müzik..
sonrada başlıyorum kiloları döktürmeye....kaydirigubbakcemile2

Anaaam amam kaynatmışınız valla bu yüzdemn hızlı okuma kurslarına katılcam galiba. Yoksam hızınıza yetişemiycem canlarım..

Çok özledim hepiciinizi..

gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum
ins kötü bisey yoktur kendine dikkat et canim :çok üzgünüm:

geçmiş olsun szk bak korktum şimdi geçmişi okuyamadım da ...bizimde yarın dr kontrolümüz var inşallah bir problem yoktur

szk canım geçmiş olsun..

bu arada hepinize günaydın annelerim...

bizdende günaydınn a.s.

SZK cım geçmiş olsun canımm.dikkaet canım kendine.tabi ediyosundur bundan eminim ama yinede bazen tedbirleri elden bırakmamak gerekiyooo.Şeniz

merhabalar aralık annelerii ve tatlı bebişleri..

Geçmiş olsun szk cım..

sağolun benim güzel arkadaşlarım. İyiyiz şimdi çok şükür.. a.s.

ŞenizŞenizŞeniz

biliyorum tatlım dert etme sen.. bişiler bulmak adına araştırdığın için ayrıca çok teşekkür ederim Şeniz

kızlar ya babamızdan oğluşa grip bulaşacak diye korkarken bana bulaştı yaaa oğluşun da muunu tıkalıbenneyaptımki
geçmiş olsun şekercim. Oğluşuna da kendine de iyi bak..
kızlarr bu arada bu sabah annem geldi ankaradann alkisalkisalkis YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ :dance:
gözün aydın tatlimuuuuu.. 3 kuşak bir arada desene.. Selam söyle annişine.. Kayracığımıda ısır popişinden benim için. Onur Emrenin selamı var di.. Oda fırıldak olmuş di..
ülen benim koca beni kesin atardı yataktann.. hele bu kurbayı görse bide üstüne boşardı kaydirigubbakcemile3 töbee töbe töbe kıı şakası bilem kötüü tütütütütütütüü
aynen valla kaydirigubbakcemile3
kizlar merhaba
oglusum 6 aylik oldu bugun :asigim::sm_cool::ecrin_bebek:
darisi sizin bebislere :içelim:
ignelerimiz bitti bu sabah
aksama kontrole gidecegiz doktora
ama delik desik oldu kuzumun bacaklari :çok üzgünüm:
6. Ayınız hayırlı olsuuun. Malum önemli bi dönüm noktası bebişlerimiz için. aşılar için de napalım be canım onların iyiliği için hep..
HYM geçmiş olsun.Çabuk iyileş.
Zepp 6.ayınız hayırlı uğurlu olsun.
Elvira senin de avatarın hayırlı olsun.
E daha ne olsun..
delikafadulden
Babası he desin de oğluşum Anitasına kavuşsun sırnaşık şey deseeem..

Çok geçmiş olsun Serracığımıza.. :Saruboceq:
Şenizhihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
durumumuza en uygun bunu buldum
valal süper kaydirigubbakcemile5

şekeeeerr valla koptum buralarda . :roflol: :roflol: :roflol:Allah da seni güldürsün e mi?
Oğluş da beni tanımıyo diycem ama esas kelime tınmıyo valla.. Dışarı çıkınca nerde güzel hatun görüyo bi cilve yapıyo ki o kaa olabilir..

muhahahhahah :roflol::roflol::roflol: gold canikom sende de balık hafıza varsa ben filim.. (Ay bi gün eşime dedim bunu o yolda ilerliyosun dedi bana. Çok naziktir )
mama etidü sonuçlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum..
havuç zebze tabe.. :))
hani didimdi ya ağaçta yetişicek sen de e karpuz nolii dedin hani çekirdekli olucaktılar bunlar..
ay bi saat güldüm misiiim.. :roflol::roflol::roflol: am asize yetişmek ne mümkün bacım yaa. çok datlusunuz.. Şeniz

ben geldim
ben şimdi geçmişi nasıl okucam yaa.
yoğun bir hafta sonu geçirdim kızlar,kayınvalidemdeydim.umarım yoktur bir yaramazlık.bebelerde iyidir inş.
hoşgeldin canım alkisalkisalkis

çok geçmiş olsun tekrar...
kıyamam yaa kırk yılın başı bir dışarı çıkmışsın eşinle oda tabiri caisse burnundan geldi sanırımmmm
neyse geçti artık ...
ayıptır söylemesi bende cumartesi akşamı havayı güzel görünce ailecek sahile yürüyüşe indikkkk
evden çıkarken at gibiydim inan bir döndüm boynum tutuldu ve tüm gece baş ağrısından uyuyamadım inannnn
ilaçda alamadım neyseki sabaha karşı uyumuşum ve geçmişşşş

elviram canım avatarın süpersengözlerimebaksanab
szkciğim iş nasıl gidiyor şekerim
lilyumcuğum sen de iyisin inş.sahil havasına aldanma,bizde ortaköydeydik hafta sonu sanırım bende biraz üşütmüşüm

aynen öyle ilkimcim ...
oysa hava o kadar durgunduki kızçemi arabasına koyarken hırka bile giydirmemiştim ama
yalancı bahar a aldanmamak lazımmm

ortaköy e gitmeyeli epey oldu ilkimcim sana yakın tabiii
gezelim görelim dedik ama bize yaramadı zaarrr:1no2:
geçmiş olsun canımmm

çenem hakkaten düşmüşş heee şu sıralar çal çal oyna misali yazıyorumda yazıyorummm
hadin gari hepinize iyi geceler kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…