2008 Aralık Anneleri

hoşgeldin canım...
nirelerdesin uğramaz oldun...
yoksa bizi begenmiyormusun dermişimmmmmkaydirigubbakcemile3
ya lilyumcum , uğrayamıyorum, bizim kız tam bi kucakçı, gündüz de yarımşar saat uyuyo en fazla, kendime hiç zaman ayıramıyorum valla, o uyuyunca ancak yemek yiyebiliyorum, pek oyalanmıyo kendi kendine canı sıkılıyo sanki, ben de devamlı yanındayım canım

Gold'cum Ben üç gün üstüste büyük kasede sütle karıştırarak mısır gevreği yedim.Hem sütüm çok azaldı,hem de Anita bütün gün zortladı.Gazdan uyuyamadı bile gündüz.Normalde kahvaltımı mısır gevreğiyle yapardım ben.Uzun zaman yememiştim.Deneyince de böyle oldu.Bu yüzden emzirdiğim süre zarfında bir daha yememeye karar verdim.Yulaftan birşey olmuyor.Onu yiyebiliyorum.Sen belki karıştırdığın için az miktarda yiyorsundur.O yüzden de etkisi olammıştır.Bilemeyeceğim.

Çatlaklar için kürü sormuşsunuz.Oradan okuyup aklımda kalanı aynen uyguladım.Size de aktarayım.3 kaşık türk kahvesine(pişmemiş toz halde) elimle bir limon sıkıyorum.(Çekirdekleriyle sıkın diyor ama sonradan banyoda deliğe gitmeden yakalamak zor oluyor.O açıdan çekirdekleri kullanmadan çıkarın derim.)Banyoya girip yıkanmadan önce güzelce karıştırdığım mucize formülü çatlak olan bölgelere azar azar döküp iyice,hızlı hızlı ovalıyorum.(Avucuma döküp hızlıca ovalayarak sürüyorum çünkü limonu soğuk sıkıyorum.Buz gibi direk dökünce pek eğlenceli olmadı:))Orada 5 dk sürüyor diye yazmışlar.Ben de yaklaşık 5 dk ovalanıyorumdur diye düşünüyorum.Sonra da yıkanıyorum.Sürdüğüm yerler bebek cildi gibi oluyor.ınanmayacaksınız belki ama eşime de gösterdiğimde o da farketti ki göbeğimdekilerin rengi açıldı.Daha iki defa yaptım.1ay sonra net sonuca ulaşırım gibi geliyor.Bakalım.ınnşalllahh :Saruboceq:

SZK'cım..Azimli annem benim...Anladım canım.Vazgeçmeyeceksin:))

ılkim'im hoşgeldin çıtır annem.Ben de kayınvalidene gideceğini unuttum.Nerede bu kız diye yazmayı düşünüyordum.Son havadisleri merakla bekliyorum.Yarın öbür gün denk gelir yazışırız zaten.
Yine mi üşüttün canım ya?Dikkat et kendine demedim mi ben sana klava:

Watergirl sen de açıköğretime hazırlanıyordun galiba.Meltem de girecek sınava.Ben de gireceğim....
Hiç de ders çalışma modunda değilim bu hafta.ıtekaka çalışıyorum.Bakalım nasıl gelecek sonuçlar.Bütünlemeye mümkün olduğunca az ders kalsa bari.3 ay vaktim olacak.Ne kadar az ders kalırsa o kadar iyi çalışabilirim.Böyle hangi birine çalışacağımı şaşırıyorum fisfisfis

gene mi ders yahuklava: of yani

Aynen canım. Bi de oğluşu bırakıp gittim diye vicdan yapmıştım. Tuz biber oldu üstüne.. :1no2:
Sana da çok geçmiş olsun canım. :1no2:Havalara aldanmamak lazım bu aralar gerçekten yanar döner malesef..

İyidşr ilkimcim nasıl olsun canım.. uykusuz gidiyo accuk. idare ediyos işte. sen nasılsın?

ŞenizŞenizŞeniz

:roflol::roflol::roflol: çocuk da yaparım kariyer de yalan bacım zati.. En kallavi toplantıda aklın sağamadığın sütünde, doyamadığın bebişinde oluyo kız...

süpersin yaaaakaydirigubbakcemile3
hoş bunu sen yapamıyorsan bu azimle hiç kimseyapamaz zaten bu cümleden de olsa olsa reklam sloganı olur bencede şekercimmmm:ecrin_bebek:
çocukta yaparmış kariyerdeeee hadi yaaaa nasıl olacaksa artıkkkkşakkıdı

sağol canım benim:asigim:bu arada kayananı takma boşver cehalet başa bela ne yaparsın işte. o modelden bizdede var. geçen gün dediki enesin örgü ceket yeleklerini görüp bu örnekleri ben biliyorum çokda güzel yaparım dedi tepem attı nedemek şimdi bu dimi ama biliyordun madem bide güzel örüyorsun niye torununa bir tane desen yelek örmedin diye sinir oldum görmen lazım. hoş onun öreceği yelek ceket şurdaklava: kalsın canım ablam örüverdi hepsini:asigim:

ŞenizŞenizalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aaaaaaaaa inanmıyorum zea.cimin doomgünümüü.. kızlar ben erdimmiii yaa töbe töbee töbee.. nie bugün zea.nin doomgünüymüş gibi gelip duruo bana diyip duruom rüyamdaa sonrada heralde ikizlerle aynı gün doğdu ya kayra bugünde kontrolleri varya karıştırdım diip duruorum rüyamda töbee töbe töbeee :))))))))))))

herkese günaydınnnnn a.s.

zea.cimmmmmmmm nice mutlu senelereeeeeee güzel arkidişimmmmmm. bebelerinle ailenle uzun sağlıklı mutlu ömürlerin olsun ınşallah SENı SEVıYOZZZZZZZZZZ alkisalkisalkis

GÜNAYDIIIINNN

Geçmiş olsun canım. iğneden kurtulmuş ya diğerinden de kurtulur inş.a.s.
ben geldim
ben şimdi geçmişi nasıl okucam yaa.
yoğun bir hafta sonu geçirdim kızlar,kayınvalidemdeydim.umarım yoktur bir yaramazlık.bebelerde iyidir inş.
Hoşgeldin canım ya şükür gelebildin yanealkisalkisalkis
6. ayınız hayırlı olsun bitanem. Maaşallah günler akıp gidiyor.kaydirigubbakcemile5
hahaha okulu bitirdik amma evdeyik, çocuk bakıyoz.. kariyer neyim hakgetire..
Aynen çocuk kariyer den baskın geliyo... Ben çok mutluyum bööle olduğu için..:teytey:

SZK bacım nasıl alışabildinmi işe? Oğluş seni tınmıyomuş:teselli:
Böyle olması senin de biraz rahat olmanı sağlar canım.
Kolay gelsiinnnŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…