- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.821
ya lilyumcum , uğrayamıyorum, bizim kız tam bi kucakçı, gündüz de yarımşar saat uyuyo en fazla, kendime hiç zaman ayıramıyorum valla, o uyuyunca ancak yemek yiyebiliyorum, pek oyalanmıyo kendi kendine canı sıkılıyo sanki, ben de devamlı yanındayım canımhoşgeldin canım...
nirelerdesin uğramaz oldun...
yoksa bizi begenmiyormusun dermişimmmmmkaydirigubbakcemile3
Watergirl sen de açıköğretime hazırlanıyordun galiba.Meltem de girecek sınava.Ben de gireceğim....
Hiç de ders çalışma modunda değilim bu hafta.İtekaka çalışıyorum.Bakalım nasıl gelecek sonuçlar.Bütünlemeye mümkün olduğunca az ders kalsa bari.3 ay vaktim olacak.Ne kadar az ders kalırsa o kadar iyi çalışabilirim.Böyle hangi birine çalışacağımı şaşırıyorum fisfisfis
çok geçmiş olsun tekrar...
kıyamam yaa kırk yılın başı bir dışarı çıkmışsın eşinle oda tabiri caisse burnundan geldi sanırımmmm
neyse geçti artık ...
ayıptır söylemesi bende cumartesi akşamı havayı güzel görünce ailecek sahile yürüyüşe indikkkk
evden çıkarken at gibiydim inan bir döndüm boynum tutuldu ve tüm gece baş ağrısından uyuyamadım inannnn
ilaçda alamadım neyseki sabaha karşı uyumuşum ve geçmişşşş
elviram canım avatarın süpersengözlerimebaksanab
szkciğim iş nasıl gidiyor şekerim
lilyumcuğum sen de iyisin inş.sahil havasına aldanma,bizde ortaköydeydik hafta sonu sanırım bende biraz üşütmüşüm
Gold'cum Ben üç gün üstüste büyük kasede sütle karıştırarak mısır gevreği yedim.Hem sütüm çok azaldı,hem de Anita bütün gün zortladı.Gazdan uyuyamadı bile gündüz.Normalde kahvaltımı mısır gevreğiyle yapardım ben.Uzun zaman yememiştim.Deneyince de böyle oldu.Bu yüzden emzirdiğim süre zarfında bir daha yememeye karar verdim.Yulaftan birşey olmuyor.Onu yiyebiliyorum.Sen belki karıştırdığın için az miktarda yiyorsundur.O yüzden de etkisi olammıştır.Bilemeyeceğim.
Çatlaklar için kürü sormuşsunuz.Oradan okuyup aklımda kalanı aynen uyguladım.Size de aktarayım.3 kaşık türk kahvesine(pişmemiş toz halde) elimle bir limon sıkıyorum.(Çekirdekleriyle sıkın diyor ama sonradan banyoda deliğe gitmeden yakalamak zor oluyor.O açıdan çekirdekleri kullanmadan çıkarın derim.)Banyoya girip yıkanmadan önce güzelce karıştırdığım mucize formülü çatlak olan bölgelere azar azar döküp iyice,hızlı hızlı ovalıyorum.(Avucuma döküp hızlıca ovalayarak sürüyorum çünkü limonu soğuk sıkıyorum.Buz gibi direk dökünce pek eğlenceli olmadı:))Orada 5 dk sürüyor diye yazmışlar.Ben de yaklaşık 5 dk ovalanıyorumdur diye düşünüyorum.Sonra da yıkanıyorum.Sürdüğüm yerler bebek cildi gibi oluyor.İnanmayacaksınız belki ama eşime de gösterdiğimde o da farketti ki göbeğimdekilerin rengi açıldı.Daha iki defa yaptım.1ay sonra net sonuca ulaşırım gibi geliyor.Bakalım.İnnşalllahh :Saruboceq:
SZK'cım..Azimli annem benim...Anladım canım.Vazgeçmeyeceksin:))
İlkim'im hoşgeldin çıtır annem.Ben de kayınvalidene gideceğini unuttum.Nerede bu kız diye yazmayı düşünüyordum.Son havadisleri merakla bekliyorum.Yarın öbür gün denk gelir yazışırız zaten.
Yine mi üşüttün canım ya?Dikkat et kendine demedim mi ben sanaklava:
Watergirl sen de açıköğretime hazırlanıyordun galiba.Meltem de girecek sınava.Ben de gireceğim....
Hiç de ders çalışma modunda değilim bu hafta.İtekaka çalışıyorum.Bakalım nasıl gelecek sonuçlar.Bütünlemeye mümkün olduğunca az ders kalsa bari.3 ay vaktim olacak.Ne kadar az ders kalırsa o kadar iyi çalışabilirim.Böyle hangi birine çalışacağımı şaşırıyorum fisfisfis
hahaha okulu bitirdik amma evdeyik, çocuk bakıyoz.. kariyer neyim hakgetire..
:roflol::roflol::roflol: çocuk da yaparım kariyer de yalan bacım zati.. En kallavi toplantıda aklın sağamadığın sütünde, doyamadığın bebişinde oluyo kız...
sağol canım benim:asigim:bu arada kayananı takma boşver cehalet başa bela ne yaparsın işte. o modelden bizdede var. geçen gün dediki enesin örgü ceket yeleklerini görüp bu örnekleri ben biliyorum çokda güzel yaparım dedi tepem attı nedemek şimdi bu dimi ama biliyordun madem bide güzel örüyorsun niye torununa bir tane desen yelek örmedin diye sinir oldum görmen lazım. hoş onun öreceği yelek ceket şurdaolmazmı yavrim.kafam kazan gibi kazan:bbo:
hep ben biliyorum havasına girmesi deli etti beni.benim kriterlerime uymuyo ama ne yazıkkiyasakkelime
özledim sizi yaffff.enesimin resimlerinede bayıldım aynı zamanda
ilkim uyandı hihoyyyt
elviram canım avatarın süpersengözlerimebaksanab
szkciğim iş nasıl gidiyor şekerim
lilyumcuğum sen de iyisin inş.sahil havasına aldanma,bizde ortaköydeydik hafta sonu sanırım bende biraz üşütmüşüm
Geçmiş olsun canım. iğneden kurtulmuş ya diğerinden de kurtulur inş.a.s.iyi aksamlar arkadaslar
cocuklari uyuttum bi bakayim dedim size :1hug:
doktora gittik
cok sukur iyi gelmis igneler ama agizdan antibiyotige devam :çok üzgünüm:
kuzum benim :çok üzgünüm:
sizler nasilsiniz ?bebisler uyudu mu ?
Hoşgeldin canım ya şükür gelebildin yanealkisalkisalkisben geldim
ben şimdi geçmişi nasıl okucam yaa.
yoğun bir hafta sonu geçirdim kızlar,kayınvalidemdeydim.umarım yoktur bir yaramazlık.bebelerde iyidir inş.
6. ayınız hayırlı olsun bitanem. Maaşallah günler akıp gidiyor.kaydirigubbakcemile5zepp bizimkiler aynı galiba
a.s. bizde bugün 6 aylık olduk a.s.
kızlar malum işten geç geldiğim için geçmişi pek okuyamıyorum ama bebişi ve kendi rahatsız olanlara çok geçmiş olsun, umarım hepiniz ve melekleriniz çok çok iyisinizdir,
hala inanamıyorum ama meleğim geleli yarım yıl oldu
Aynen çocuk kariyer den baskın geliyo... Ben çok mutluyum bööle olduğu için..:teytey:hahaha okulu bitirdik amma evdeyik, çocuk bakıyoz.. kariyer neyim hakgetire..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?