2008 Aralık Anneleri

gökdeniz çok saoll ne güzel yaa offf benim oğlum emerken bile ikisinden 100 cc yi zorla hatta 80-90 çıkarırdım çok şanslısın inanaki hiç üzülme umarım aratr sitin ama artmazsada ee biz napalım ((

canım benim hiç yoktu hatta birkaç gün önce yazmıştım.
şimdi nerdeyse fışkırıyor.hatta bir daha olmaz diye evvelsi gün evdeydim kahvaltı bile yaptırmayıp paso sütle besledim.o kadar çoğaldı.nasıl dersen humananın emziren anne çayını aldım.çok faydası oldu.daha önce milupanınkini almıştım o da iyiydi.bu sefer eşim humana almış yine aynı psikolojikmi yoksa haakaten çaydanmı bilemem ama şu anda çok iyi.

ceyrem dişininz hayırlı olsun biz de henüz bir çaba yok.herhelde olmıycak.

bu arada arkadaşlar bebekler ne kadar su içiyor ve ne sıklıkta ya da ne kadar bezini ıslatıyor.

GÖKDENıZcim sütü artırmak için....

1.......boool su iç canım
2.......bol bo lemzir veya sağ... zamanını geçirme ama
ben sürekli sağıp veriyorum
ama zamanını birkaç gün geçirirsem hemen azalmaya başlıyor
havalar sıcak su içmezsen olmaz canım bol da su iç

coco tebrik ederim kilo hedefine ulaşmışsın, çok azimlisin canımcııım, fazlasını bana yolla:gitme:

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan

Mihenk canım bu sabah ilk günaydını ben çakarım dedimdi ya yine kimseye bıraklmamışsın.. eski günlerdeki gibi he.. a.s.

Aynı dertten muzdaribim ya böyle durumlarda sütüm otlamaya gitti gelicek diyoruz biz. kaydirigubbakcemile3 Vazgeçmek yok bu yolda.. İnşallah sen de tez vakitte toparlarsın canım. :Saruboceq: ben oğluş hastayken -ve tabii ben de hasta olmuştum- yorulup kendime bakmayı ihmal etmememe yoruyorum. şimdi humanaya yeniden başladım.. Bakalım inşallah sonuç alırız..:Saruboceq:

günaydınnnnnnnnnnn
güzel bir gün olması dileğiyleeeeeeee
hepinize tavsiye ve desteği için sağolun kıslar hepsini denicem mutlaka acilennnnnn
benim iş ortamındaki stres ve sıcaklar sanırım etken

günaydın anneler güzel bir hafta sonu diliyorum

coco tebrik ederim kilo hedefine ulaşmışsın, çok azimlisin canımcııım, fazlasını bana yolla:gitme:

sağol zeacım şükür hedefime ulaştım sayılır yarım kilom kaldı
sen de işe başlayınca verirsin bak koşturmaca iyi geliyoropuyorumnanaktan

merhaba sevgili 2008 in güzel aralık anneleriŞenizŞeniz

ben ve oğluşum geldikkk:ecrin_bebek:

tatilimiz bitti,oğlumu hasta etmeden mutlu bir şekilde döndükopuyorumnanaktan

oğlum denizi yüzmeyi çok sevdi ve bende çok mutlu oldum çokkk:Saruboceq:hihoyyyt

sizleri çok özledim benim bu arada oğluşum desteksiz artık hiç düşmeden oturabiliyor kızlar.ellerinle gel gel yapıyor gerçi bunu 1aydır yapıyorda.bardaklada su içebiliyor
sizler ne yapıyorsunuz..

herkeze güzel bir hafta sonu dilerim..

günaydin kizlar herkesler iyidir umarim
ben bu ara cok yogunum hic gelemez oldum
arkadasimin esiyle sorunu var evi terketti suan yanimda kaliyor ne olur bilmem artik
yagizim iki disini cikardi ama suan ishal oldu ve asiri huysuz
gece en erken saat 1 de uyuyor sipam
sizlerden naber dedikodu varmi

oo maşallahhhh size canımmm
geçmiş olsun lora cımmm.en kısa zamanda atlatırsınız ihşalalhhhh:teselli:
bizlerde dedikodu yok canımm
cünkü artık yaz sezonu ya topiğe kimsecikler doğru dürüst girmiyooooo
dolasıylaa burada günaydın günaydın diyoppppppp cıkıyoruz tatlımmmm:roflol:

günaydın loracım.Şenizgeçmiş olsun..

loracım dişleriniz hayırlı uzun ömürlü olsun.bak sizbizden küçüksünüz ama dişiniz çıkmış bile bizde tık bile yok.yağızım huzura kavuşsun kıyamam ishali geçer inşallah.
arkadaşınında allah yardımcısı hakkında hayırlısı olsun

valla bende yeni geldim dedikodu varmı bilmem..

edam fıstığım günaydın sanada canımmŞenizŞeniz

sagol teyzesi
neyse hava kötü olsun evde tikilinca mecbur gelir herkesler

cok tesekkur ederiz cnm
hadi darisi size benim oglan erkenci cikti
halbuki 42.haftada dogan göbek bagini 2 hafta sonra düsüren cocuk nasil olduda erkenci cikti dislerde anladim
ama daha oturamiyor sipam kendi kendine bakalim ne zaman oturcak bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…