2008 Aralık Anneleri

2.sırayada ben yerleşeyim
günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr
mutlulukların güzelliklerin en bolu bizimle olsunnnnnnnnnn hihoyyyt sositososito kaydirigubbakcemile2

hayırlı cumalarr kızlar bebeğin damağının altında beyazlık göründükten ne kadar sonra çıkıyo diş acabaa kuzumun kanbarmıs iyice hiç çıkmıcak sandım bi ara :)))

hayırlı cumalarr kızlar bebeğin damağının altında beyazlık göründükten ne kadar sonra çıkıyo diş acabaa kuzumun kanbarmıs iyice hiç çıkmıcak sandım bi ara :)))

soruyu sordum ama cevabıda kendim buldum annem bardakla su içirmeye çalış çıkmıssa çıt çıt vurur dedi aaaa bi baktım çıt sesi azcık çıkmış demekki çok şükür sizler incileri çıkaralı epey oldu ee sıra bizde demekki :)))

hayırlı olsun canımm
darısı bizim gibi bekleyenlerin başına
bizde de daha tık yokk:1no2:

hayırlı olsunnnn opuyorumnanaktan inciniz :ecrin_bebek:

valla bende hiç gelmiycek sandım bi ara ama hiççç anlamıyo insan birkaç gün önce beyazlık minik bi kabartı derken ardından hemen pıtt :)))

5 ay 3 haftalıktık alttan 2 tane birden çıkarttık şimdi üstten 2 tane birden geliyor
emzirirken 2 dişle canımı yakıyordu şimdi ne yaparız bilmem mafoldumben

kızlar sütün çok azaldı.günde iki kere sağıyodum 150 cc çıkıyodu.sonra 100 düştü şimdi ise 75 cc yi zor çıkarıyorum.ek gıda falan tamam yiyor ama yinede insan sütüde içsin istiyor.canım çok sıkıldı.artırmayı başaran varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…