2008 Aralık Anneleri

canim bisey degilde bana tam bir gun vermen gerekli son adet tarihini yaz bide sen

Merhabalar benim doğumum da aralık ayı içerisinde olacak.. Şu an 15. haftanın içindeyiz bu hafta sonu doktor kontrolüm var belki cinsiyetini öğrenme şansımız olur:)

Herkese sağlıklı bebişler diliyorum:)

YA KIZLAR BENİM GENİTAL BÖLGEM COK KAŞINIYO SÜREKLİ TEMİZ TUTUYORUM NEOLU NEOLMAZ DŞYE HERGÜN DUŞDA ALIYORUM SİREKLİ İÇ ÇAMAŞIRIMIDA DEĞİŞTİRİYOM AMA SÜREKLİ BİR KAŞINTI BUGÜNDE ÖYLE SABAHTAN BERİ KAŞINIYOR KAŞIRKEN KOPARIP ATCAM :1rolleyes:

canim mantar olmus olabilirsin bence doktoru mutlaka ara ve sor ihmal etme gecmis olsun

cnm hosgeldin aramiza bebeginin cinsiyeti belli olunca mutlaka bizlere yaz tamammi

Bu Cuma Randevum Var Gittiğimde Sorayim Bari Baksin Yoksa Kaşintidan Delircem

canim fazla kasimamya dikkat et kuru ve temiz tutmaya calis cumaya bisey kalmamis ama yinede dayanamayacak kadarsa ben olsam arar en azindan onlem almak icin sorardim ama sen dayanabiliyosan tabi sen bilirsin ama cumaya kadarda cekilmezki

canim Fazla Kasimamya Dikkat Et Kuru Ve Temiz Tutmaya Calis Cumaya Bisey Kalmamis Ama Yinede Dayanamayacak Kadarsa Ben Olsam Arar En Azindan Onlem Almak Icin Sorardim Ama Sen Dayanabiliyosan Tabi Sen Bilirsin Ama Cumaya Kadarda Cekilmezki

Doğru Söylüyorsun Ben Arayip Sorayim Hiç Bu Kadar Olmamişti Sabah Başladi Sürekli Tuvalete Gidip Kaşiyorum

zeynepcim,bana doktor,genital bölgenin arada saç kurutma makinasıyla kurutacak kadar kuru kalmasını sağla dedi..
ıslak kalması zaten mantar vb seyler yol acan.
sen telefonla sor canımcım,acil bi önerisi olur mutlaka doktorun..
öpüyorum:1hug:

zeynepciğim bende de oldu o biara canım ya.sanırım sende de iltahap var.ben tam dr.gidecekken geçti.işte nekadarda temzi tutulsa oluyor ya.sen yine de sor dr.canım

kizlar Bebişim Erkekkkkkkkkkkkkkkkkkkk:teytey::dance:
%85 Kiz Dedi önce Doktorum Som An Ben Bacaklarini Görmek Istiyorum Dedim
Poposunu Döndürüverdi Bizim Oğlan. Ne Görelim Pipisini Gördükkkkkkkjeyyar
Ay Doktor Amcasi Bile şaşirdi Bir Görseniz Ilk Defa Geliyor Başima Böyle Birşey
Diyor. şimdi%99 Erkek Dedi.
:teytey::dance:

ay canım ya süpriz oldu size he.bambaşka duygular yaşamışsınızdır vallahi.süpriz buna denir yaa.takviminide değiştirmiş hemen.mavili mavili.alllah hayırlısını versin canım.gerçekten çok sevindimŞeniz

sorma canım yaaa nasıl süpriz oldu bir bilsen. aynı anın içinde iki farklı duygu hissetmek çok değişik birşey. hala şoktayım inan.evet değiştirdim takvimimi. allah sana ve diğer arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı ve gönüllerine göre evlat versin.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…