- Konu Sahibi deryahakan
-
- #4.541
canim dogum tarihini yaz yapayim hemen
Teşekkür ederim tatlım.Hayırlısıyla 2 aralık-22 aralık arası olacakmış.Emeğine sağlık arkadaşım.Hakkını helal et,benim ve bebişim için yorulacaksın teyzesi.
Sevgiyle...
a.s.a.s.a.s.:asigim:
YA KIZLAR BENİM GENİTAL BÖLGEM COK KAŞINIYO SÜREKLİ TEMİZ TUTUYORUM NEOLU NEOLMAZ DŞYE HERGÜN DUŞDA ALIYORUM SİREKLİ İÇ ÇAMAŞIRIMIDA DEĞİŞTİRİYOM AMA SÜREKLİ BİR KAŞINTI BUGÜNDE ÖYLE SABAHTAN BERİ KAŞINIYOR KAŞIRKEN KOPARIP ATCAM :1rolleyes:
Merhabalar benim doğumum da aralık ayı içerisinde olacak.. Şu an 15. haftanın içindeyiz bu hafta sonu doktor kontrolüm var belki cinsiyetini öğrenme şansımız olur:)
Herkese sağlıklı bebişler diliyorum:)
canim Mantar Olmus Olabilirsin Bence Doktoru Mutlaka Ara Ve Sor Ihmal Etme Gecmis Olsun
Bu Cuma Randevum Var Gittiğimde Sorayim Bari Baksin Yoksa Kaşintidan Delircem
canim Fazla Kasimamya Dikkat Et Kuru Ve Temiz Tutmaya Calis Cumaya Bisey Kalmamis Ama Yinede Dayanamayacak Kadarsa Ben Olsam Arar En Azindan Onlem Almak Icin Sorardim Ama Sen Dayanabiliyosan Tabi Sen Bilirsin Ama Cumaya Kadarda Cekilmezki
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev343pr___.png
bu adresi kontorol panelinden Detay Bilgilerinizi Düzenleyin e gir en alttan kilo takip çizelgesine kopyalayıp yapıştır canım
ay canım ya süpriz oldu size he.bambaşka duygular yaşamışsınızdır vallahi.süpriz buna denir yaa.takviminide değiştirmiş hemen.mavili mavili.alllah hayırlısını versin canım.gerçekten çok sevindimŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?