2008 Aralık Anneleri

amin canım amin.benimde içime erkek doğduğundan sanki kesnmiş gibi hazırladım kendimi oğluma.rabbim sağlıklı versinde tek isteğimiz bu değil mi bu zaten.valla duygularını anlıyorum canım.a.s.

öyle tatlım yaw önce sağlık cinsiyet hiç önemli değil.
allah herkezin gönlüne göe verir diye boşuna demiyorlar.
o kadar çok karışık duyguya kapıldımki anlatamam.
çok güzel birşeymiş.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kiz perooooosssss
oglunmu olcak anaammm
nasilda sokkk olsumm hani kizdi yawwww

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kiz perooooosssss
oglunmu olcak anaammm
nasilda sokkk olsumm hani kizdi yawwww

orkidem sorma canım ben hala şoku atamadım üstümden. uzun bir sürede atamam sanırım.:1shok: bugün bütün duyguları ard ardına yaşadım bilemezsin. kendimi salak gibi hissediyorum şuan.kafamçokkarıştı

cok farkli bi duygudur cnm
kiz diye hazirlamistin kendinii
ama yemen icmen oglan gibiydi hayirli olsun cnm benimm allah ikinciye kiz versin insallah

hiç farketmez allahım sağlıklı evlat versinde isterse on tane oğlum olsun.
yeme içme dedinde aklıma gelmişken ben çok ekşi yedim çok ayşe çıkmıcak baksana.
herkez senin gibi diyor. aman allah hayırlısını versin ha ayşe ha hakkı ne farkeder dimi ama.

kız cadılar ayakta mısınız bu saatte..
benim de nedense uykum kaçtı..
yatakta döndüm durdum en son dayanamadım kalktım tatlicadiarzu

hehehehehehehe evet canım hala ayaktayız özellikle ben şuan şaşkınlıktan uykum yok dolanıyom.
kocişte oğlumun annesi gel hadi yat diye sesleniyor içerden. bir yandan ona gülüyom.

cok sevindim cnm zaten senin en bastan beri erkek doguyorduu
ahdi yatin annesi kocamaan optum ikinizide kendinize iyi bakinn

hehehehehehehe evet canım hala ayaktayız özellikle ben şuan şaşkınlıktan uykum yok dolanıyom.
kocişte oğlumun annesi gel hadi yat diye sesleniyor içerden. bir yandan ona gülüyom.

alemsiniz walla :)

ben de alıştırmıyım o zaman kendimi kız annesiyim diye..
eşim hiç inanmıyor zaten:1no2:

alemsiniz walla :)

ben de alıştırmıyım o zaman kendimi kız annesiyim diye..
eşim hiç inanmıyor zaten:1no2:

valla hiç alıştıma tatlım 7 aylık bir arkadaşım var burda 7 aya kadar erkek dedi doktor şimdi geçen hafta kız çıktı:1shok:.
ben artık herşeye inanırım. bizimkine %85 kız derken poposunu dömeltisırnaşık şey verdi alın size kız dedi paşamsırnaşık şey

kız derken erkek olmasını anlarım da,
nasıl erkek demiş kıza onu anlamadım.
neyi görmüş de demiş doktoru acaba??

öle walla..
Rabbim kucağımıza aldırsın bebklerimizi sağlıkla inş..
ben yatıyorum cancağzım..
yoksa alamıcam uykumu..
öpüyorum seni :1hug:

günaydın kızlaarrr yoksa bebeişlerin cinsiyetleri belli mi olduuu 3 gün okuyamadım yazıları bende gittim c.tesi doktora ama bacaklarını karnına toplamış bizimki bişi göremedik önümüzdeki aya kaldı artık teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…