2008 Aralık Anneleri

vallamı kız cok ama cok sevindim canım darısı benim başıma allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım a.s.

çok hayirli olsun perihancık saglık ve sıhatle gelsin... Umarim pembişleri almamışsındır kızım olacak diye

gunaydin annişler
zeynep dr.u arayabildin mi canim? Demek Cuma randevun var artık bence senin de cinsiyet belli olur inşallah :dance: içine ne doguyor?

gunaydin annişler
zeynep dr.u arayabildin mi canim? Demek Cuma randevun var artık bence senin de cinsiyet belli olur inşallah :dance: içine ne doguyor?

YOK CANIM BUGÜN ARICAM İNŞALLAH GÖSTERİR HEP ERKEK OLSUN İSTİYORUM AMA BAKALIM BİGÜN ERKEK GİBİ GELİYO BİGÜN KIZ GİBİ HAYIRLISI BAKALIM fisfisfis

güzel anneler günaydın:) benim çatlak kiremitim kız:) cansu'm geliyor inşallah :)

güzel anneler günaydın:) benim çatlak kiremitim kız:) cansu'm geliyor inşallah :)

HAYIRLI OLSUN KIZIN OLCAK DEMEK NE GÜZEL HERKEZ YAVAŞ YAVAŞ ÖGRENİYO sırnaşık şey BENDE ÖGRENMEK İSTİYORUM BANA NE YA :çok üzgünüm:BENDE BICIRIGIMIN KIZMI OĞLANMI OLDUGUNU ÖGRENMEK İSTİYORUM YA

hayırlı olsun Yavuz... İsim düşündünüz mü?
Zeynep sen de hayırlısıyla yarın ogrenirsin inşallah? Randevun sabahtan mi?
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

günaydın kızlar iyisinz inş.zeynepcim güzel haberlerini bekliyourz canım.yavuz gözün aydın.
perihanınki erkek çıktı ya benimkide kız çıkarmış :)) hehehhe
rabbim hayırlısını versin herşeyin inş.

hayırlı olsun Yavuz... İsim düşündünüz mü?
Zeynep sen de hayırlısıyla yarın ogrenirsin inşallah? Randevun sabahtan mi?
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

canım ben cuma ögrenicem tabi gösterirse sağlıklı olsun eliği ayagı düzgün hayırlı olsun bşde erkek olsunsengözlerimebaksanabyerimseniben:smiley-cool:naniknanik

amin canım seninki kız cıkarsa perihanın oğlu senin kızı alır artık :sm_cool:

hayırdır canım seni üzen bişey mi? oldu? üzen olduysa klava:süprizzzzzÇok üzgünüm çoook

yok tatlım Allah şükür üzen bir şey yok,
herşey yolunda hamdolsun.
Ama aklıma gördüğüm rüyalar geliyor daha önce,
veya cok önce olan kötü şeyler falan.
1 saate yakın ağladım uyandıktan sonra..
Önce bir şarkı dinlerken ağlamaya başladım,
sonra da susamadım ya..

güleyim mi bu halime bilmiyorum..:1no2:

bu arada kendinizi hiç üzmeyin arkadaşlar, çünkü bebişlerimiz ruh halimizden etkileniyormuş daha onlar için herşey yeni, elimizden geldiğince öncelikle mutlulukla tanıştıralım onları:)

eee kolay değil anne olcaz duygusallığımız üstümüzde bunlar tatlı güzel duygular a.s ağlama artık herşey daha güzel olucak canım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…