2008 Aralık Anneleri

benim bebişin boyu 18 cm grmıda 114 gram dedi. parmaklarını saydı miğdesini gördük omurilikleri gelişmiş onu gördük dudağında yarık varmı yokmu diye baktı yok dedi. gözlerini gördük kocaman kocaman gözleri var. kapalıydı ışığı görünce dik dik bakmaya başladı.
doktorum perihan hanım seninle alakası yok bebeğiniz sırf babasına benziyor demezmi bide ay nasıl üzüldüm. babasıda ağzı kulağında erkek adamın erkek oğlu olur diye diye eve geldi.

maşallah canım ne kadar uzun kilosuda yerinde sende seviniyordun anası gibi fındık diye ya biraz daha detaylı anlatsana yüz hattalrı iyice bellimi gözlerini acıyomı siz bakınca bende cuma günü 15+1 olcamda ondan sordum :1rolleyes:

evet cnm ama hislerim bugune kadar beni yaniltmamisti nedense bunda oyle oldu aslinda ruyalarimdahep goruyordum erkek olacagina ama kiza cok kaptirmisim kendimi bende hep kizim diye sevdim benim yuzumden esimde en sonunda kizim demeye baslamisti ama herseyde bir hayir vardir tabi isallah senin gonlundeki olur cnm

kizlar aralik annelerinin cogunlugu erkekmi olacak ne bu arada benden cinsiyet icin yediklerimi soyleyim

ilk zamanlar cok eksi yedim kizlar ama 2.5 aydan sonra tatliya asermeye basladim halada ruyalarimda goruyorum bide eger doktorunuz bebigin kalbinin dakikada kac attigini soyluyorsa cinsiyeti tahmin edebilirsiniz ben bugun doktor cinsiyetini soylemeden dedim kalbi kac atiyor cinsiyeti icin ogrenmek istiyorum 165 atiyor dedi bende dedim ozaman erkek sonra gercekten erkek dedi cinsiyetine demekki dogruymus cunku internette dakikada 120-140 arasi atiyorsa kiz, 140 ustuyse erkek olur genelde diyordu sizde ogrenin bakalim kac atiyormus

slm kizlar simdi ayrintili ultrasona girdim bebegim saglikliymis sukur herseyine bakti parmaklarini saydi kalbini dinledik ense kalinligini olctu veeeeeeee yuzde 90 oglum olacakmisssss:teytey::teytey:

çok sevindim hayirli olsun ne guzel 12. haftanda erkenden ögreniverdin cinsiyetini canım :dance:

loracım kalp atışına göre cinsiyet tahminini ilk defa senden duydum, perşembe günü doktoruma gidicem bakalım göremezse cinsiyetini o zaman kalp atışlarına bakarız,benim içime erkek doğuyor sağlıklı ve hayırlı olsunda inşallah...yerimseniben

kızlar ben hamile kalmadan evvel hemen hemen hiç sigara içmeme ragmen geceleri rüyamda sigara içtiğimi görüyorum. Rüyamda sigara acaip guzel geliyor (ki şu an kokusuna zor dayanıyorum) ama bitince nasıl hamile hamile sigara içtim diye öyle üzülüyorum ki anlatamam... Kaç defa gördüm bu rüyayı dün gece de rüyamda tam sigara içerken kocam yakaladi, çok kızdı çok fenaydi..
Hayırdır inşallah...

aslinda cinsiyet icin okadar cok soylenti varki cnm bende duymustum zaten hatta bu sitede bile okumustum bende tuttu ama ne kadar dogrudur bilemem sonucta hersey allahtan anladigim kadariyla cogu kisi erkek istiyor allah hepimizin kalbine gore versin

selam kıslaaaarrr!

oh oh ne güzel cinsiyetler belli olmaya başlamış.
perihan, lora, yavuz! güzel annişler gözünüz aydın. Darısı bizim başımıza. benim randevum 7 temmuzda ama çok merak ediyorum benimkileri?acaba arada başka bir doktoramı gitsemCADIARZU

Kıslaarrr aralıkta erkek nüfusunda patlama olacak sayenizde:teytey:

mrb arkadaşlar.çok güzel bişi bebeginizin cinsiyetini ögrenmek.ben ayın 12 sinde gittim doktora belkı erkek olur dedi ama bilmiyorum.benim kafam karıştı senağlama bebegime 7.08cm dedi sizce küçük deilmi.anlamadım hiç bişi.normalde kaç santim olması lazım ki ?

ben katkımı yaptım, şimdi sıra sizdeyerimseniben tek başıma kalmıyayımyerimsenibenbende merak ettiğim için arada Eyüp Ekici ye gittim, o söyledi cinsiyeti. Buradaki doktorum bir kız bir erkek kafamı karıştırıp duruyordukafamçokkarıştı artık Eyüp Bey de yanılmaz inş, bir sürü alış veriş yaptım bebeğim için:1rolleyes:

canim ben tam 14 haftalikken gittim doktor 7,9 cm dedi normal bence

kızlar şimdi geldim sağlıkocağından dün demişti doktorum unutmuştum.
dakikada 143 atıyor bebeğimin kalbi.
ay ben bu ebeyi kafalıyayımda bari hergün gider dinlerim heheheheheh

Maşallah ya..
ne heyecan verici haberler bunlar böyle...

bakalım benimkinin cinsiyeti değişmez umarım.
gerçi hayırlısı olsun tabi ki de..
ben deliler gibi ekşi yiyorum.
öğleden sonraları kendime içinde acaip şekilde ekşi olan salatalar yapıp onunla karnımı doyuruyorum.
tatlı neredeyse hiç yiyemiyorum,ki ben çikolata delisi bi insanımdır.

bakalım ne olacak :)

kızlar şimdi geldim sağlıkocağından dün demişti doktorum unutmuştum.
dakikada 143 atıyor bebeğimin kalbi.
ay ben bu ebeyi kafalıyayımda bari hergün gider dinlerim heheheheheh

kız pericim bi denk gelemedik bugün..
ben yeni uayndım da ayıptır sölemesi naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…