- Konu Sahibi deryahakan
-
- #4.641
sen ne yemiştin canım
ekşi yedim bol bol tatlıdan miğdem bulanıyordu.
benim bebişin boyu 18 cm grmıda 114 gram dedi. parmaklarını saydı miğdesini gördük omurilikleri gelişmiş onu gördük dudağında yarık varmı yokmu diye baktı yok dedi. gözlerini gördük kocaman kocaman gözleri var. kapalıydı ışığı görünce dik dik bakmaya başladı.
doktorum perihan hanım seninle alakası yok bebeğiniz sırf babasına benziyor demezmi bide ay nasıl üzüldüm. babasıda ağzı kulağında erkek adamın erkek oğlu olur diye diye eve geldi.
üffffffff ya ben siden öndeyim ama siz hepiniz ögrendiniz bendaha ögrenecem loracigim erkek ha hayirlisi canim gerci sen hep kiz hissediyordun ama bend erkek hissediyorum benimde tersi cikiyormus bakalim ayin birinde dananin kuyrugu kopcak bide göremiyorum derse üfffffff ya ins görür perihan senin bebisi de sen durmadan kizim diye sevdin bak sinir oldu sonunda gösterdi aha anne bakda gör dedi bide vermeye kalkiyodun oglani ayy süper ya sonradan gönlündeki olmasi
loracigim sen basda bi konu acmisdin ya sagda olursa ekek solda olursa kiz diye seninki nerdeydi basdan söylesene bi canim merak ettim bakalim dogrumufisfisfis
slm kizlar simdi ayrintili ultrasona girdim bebegim saglikliymis sukur herseyine bakti parmaklarini saydi kalbini dinledik ense kalinligini olctu veeeeeeee yuzde 90 oglum olacakmisssss:teytey::teytey:
kizlar aralik annelerinin cogunlugu erkekmi olacak ne bu arada benden cinsiyet icin yediklerimi soyleyim
ilk zamanlar cok eksi yedim kizlar ama 2.5 aydan sonra tatliya asermeye basladim halada ruyalarimda goruyorum bide eger doktorunuz bebigin kalbinin dakikada kac attigini soyluyorsa cinsiyeti tahmin edebilirsiniz ben bugun doktor cinsiyetini soylemeden dedim kalbi kac atiyor cinsiyeti icin ogrenmek istiyorum 165 atiyor dedi bende dedim ozaman erkek sonra gercekten erkek dedi cinsiyetine demekki dogruymus cunku internette dakikada 120-140 arasi atiyorsa kiz, 140 ustuyse erkek olur genelde diyordu sizde ogrenin bakalim kac atiyormus
loracım kalp atışına göre cinsiyet tahminini ilk defa senden duydum, perşembe günü doktoruma gidicem bakalım göremezse cinsiyetini o zaman kalp atışlarına bakarız,benim içime erkek doğuyor sağlıklı ve hayırlı olsunda inşallah...yerimseniben
selam kıslaaaarrr!
oh oh ne güzel cinsiyetler belli olmaya başlamış.
perihan, lora, yavuz! güzel annişler gözünüz aydın. Darısı bizim başımıza. benim randevum 7 temmuzda ama çok merak ediyorum benimkileri?acaba arada başka bir doktoramı gitsemCADIARZU
Kıslaarrr aralıkta erkek nüfusunda patlama olacak sayenizde:teytey:
mrb arkadaşlar.çok güzel bişi bebeginizin cinsiyetini ögrenmek.ben ayın 12 sinde gittim doktora belkı erkek olur dedi ama bilmiyorum.benim kafam karıştı senağlama bebegime 7.08cm dedi sizce küçük deilmi.anlamadım hiç bişi.normalde kaç santim olması lazım ki ?
kızlar şimdi geldim sağlıkocağından dün demişti doktorum unutmuştum.
dakikada 143 atıyor bebeğimin kalbi.
ay ben bu ebeyi kafalıyayımda bari hergün gider dinlerim heheheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?