- 9 Haziran 2008
- 879
- 16
- 318
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #4.661
arkadaşlar birkaç arkadaş bizde eğer bebeğin kız ise ultrasona göre tarihin normal tarihine göre bir kaç gün daha büyük olduğunu farkettik, erkekte nasıl olduğunu bilmiyorum ama kız ise normal tarihinden bir iki gün büyük çıkıyor, ilk zamanlar tabi ve tek bebekler için sanırım geçerli.
aslinda cinsiyet icin okadar cok soylenti varki cnm bende duymustum zaten hatta bu sitede bile okumustum bende tuttu ama ne kadar dogrudur bilemem sonucta hersey allahtan anladigim kadariyla cogu kisi erkek istiyor allah hepimizin kalbine gore versin
haklısın cinsiyet tahmini konusunda yurdum insanının akla hayale gelmedik teknolojik!! yöntemleri var örnegin ye ekşiyi doğur ayşeyi şeklinde komik söylentileri :dance: vs.vs... aslına bakarsan içimden kız yada erkek olsun diye hiç geçirmedim .. hep sağlıklı ve hayırlı olmasını diledim , erkek olduğunu da annemin, rahmetli annanemin ve kayınvalidemin ilk çocuklarının hatta ilk çocuklarınında çocuklarının erkek olması sebebiyle benim bebeğiminde erkek olması olasılığını oldukça güçlendiriyor...a.s bakalım inşallah perşembe günü tezimin doğru olup olmadığını görücez.. hayırlısı olsun
arkadaşlar birkaç arkadaş bizde eğer bebeğin kız ise ultrasona göre tarihin normal tarihine göre bir kaç gün daha büyük olduğunu farkettik, erkekte nasıl olduğunu bilmiyorum ama kız ise normal tarihinden bir iki gün büyük çıkıyor, ilk zamanlar tabi ve tek bebekler için sanırım geçerli.
mrb arkadaşlar.çok güzel bişi bebeginizin cinsiyetini ögrenmek.ben ayın 12 sinde gittim doktora belkı erkek olur dedi ama bilmiyorum.benim kafam karıştı senağlama bebegime 7.08cm dedi sizce küçük deilmi.anlamadım hiç bişi.normalde kaç santim olması lazım ki ?
loracım sizin grup baya karışık her iki cinsiyettende olma şansı oldukça yüksek, ama sanki sende erkek annesi olacakmış havası var:1rolleyes: hayırlısı olsun cnm.. ya bu arada benim 2-3 gündür kasıklarımda çok ağrı var sanki igne batıyormuş gibi ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum sizlerdede oluyormu :çok üzgünüm:
canım benim bebişde haftasına göre büyük geçen kontrolümde aralık 7 demişti doktorum bu kontrolumde aralık 6 dedi bebeğin gelişimine göre.
alla alla valla bu sefer kız derse ben bu doktoru ne yaparım artık bilmiyomkafamçokkarıştı
kızlar çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı benim bebeğe de dr erkek dedi maşallah hep erkek yanılıyomu bu drlar acaba hep aklıma bu takılıyo. neyse sağlıklı sıhhatli olsunlarda ne olursa olsun
kız pericim bi denk gelemedik bugün..
ben yeni uayndım da ayıptır sölemesi naniknanik
canim ben tam 14 haftalikken gittim doktor 7,9 cm dedi normal bence
hmm:uhm:bak şimdibenneyaptımkiyok canım demekki doğru değil, yada istisnalardansın. fisfisfis
benim bebegim bugun 6 cm olmus dedi doktorum ama benimki normal sanirim sen ne zaman gittiginde 7 cnm dedi sana suan mi
perihancimm bence dogrudur
dr neden once kiz dedi sonra erkek anlamadim yaa gozleri iyi gormedimi onceden acaba ama testislerden anliyorlar sekerim korkmaa
olabilir zaten benim gibi insanın hep işleri ters olur ben son ay senin kıxzın olacak deseler ona bile inanırım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?