2008 Aralık Anneleri

arkadaşlar birkaç arkadaş bizde eğer bebeğin kız ise ultrasona göre tarihin normal tarihine göre bir kaç gün daha büyük olduğunu farkettik, erkekte nasıl olduğunu bilmiyorum ama kız ise normal tarihinden bir iki gün büyük çıkıyor, ilk zamanlar tabi ve tek bebekler için sanırım geçerli.

BENİMDE ULTRASONDA 2 GÜN KÜÇÜK CIKMIŞTI :sm_confused:ACABA NE OLCAK ZEYNEP CİNSİYETİ ÖGRENİNCE NASIL BİR TEPKİ VERCEK ARALIK ANNELERİ BU KONU İLE NE GİBİ YORUM YAPICAK DEVAMI CUMA GÜNÜ laelaelaelaelae DELİRDİM GALİBA KIZLAR BENlülülülülülü laelaelaelaelae :tomato:

aslinda cinsiyet icin okadar cok soylenti varki cnm bende duymustum zaten hatta bu sitede bile okumustum bende tuttu ama ne kadar dogrudur bilemem sonucta hersey allahtan anladigim kadariyla cogu kisi erkek istiyor allah hepimizin kalbine gore versin

haklısın cinsiyet tahmini konusunda yurdum insanının akla hayale gelmedik teknolojik!! yöntemleri var örnegin ye ekşiyi doğur ayşeyi şeklinde komik söylentileri :dance: vs.vs... aslına bakarsan içimden kız yada erkek olsun diye hiç geçirmedim .. hep sağlıklı ve hayırlı olmasını diledim , erkek olduğunu da annemin, rahmetli annanemin ve kayınvalidemin ilk çocuklarının hatta ilk çocuklarınında çocuklarının erkek olması sebebiyle benim bebeğiminde erkek olması olasılığını oldukça güçlendiriyor...a.s bakalım inşallah perşembe günü tezimin doğru olup olmadığını görücez.. hayırlısı olsun

kızlar çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı benim bebeğe de dr erkek dedi maşallah hep erkek yanılıyomu bu drlar acaba hep aklıma bu takılıyo. neyse sağlıklı sıhhatli olsunlarda ne olursa olsun

kayıvalidemin 3 erkek cocuğu,eşimin abisinin de bir oğlu var.
hiç kız olacağına ihtimal vermiyorlar bizim de..
anne tarafımda kız çok ama bakalım ne olacakşutarafagitti

loracım sizin grup baya karışık her iki cinsiyettende olma şansı oldukça yüksek, ama sanki sende erkek annesi olacakmış havası var:1rolleyes: hayırlısı olsun cnm.. ya bu arada benim 2-3 gündür kasıklarımda çok ağrı var sanki igne batıyormuş gibi ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum sizlerdede oluyormu :çok üzgünüm:

canım benim bebişde haftasına göre büyük geçen kontrolümde aralık 7 demişti doktorum bu kontrolumde aralık 6 dedi bebeğin gelişimine göre.
alla alla valla bu sefer kız derse ben bu doktoru ne yaparım artık bilmiyomkafamçokkarıştı

benim bebegim bugun 6 cm olmus dedi doktorum ama benimki normal sanirim sen ne zaman gittiginde 7 cnm dedi sana suan mi

valla cnm 40 yil dusunsem erkek annesi olacagini aklima gelmezdi ben hep kiz annesi olacam demistim ama kismet bende cadi bir kaynana olurum heheheheklava:klava:

hmm:uhm:bak şimdibenneyaptımkiyok canım demekki doğru değil, yada istisnalardansın. fisfisfis

loracim tebrikler sekerim darisi biz ogrenemeyenlerin basina
hatirliyomusun
ayyniydi ikimizin belirtileri acaba benimde mi oglum olacakk:dance:

perihancimm bence dogrudur
dr neden once kiz dedi sonra erkek anlamadim yaa gozleri iyi gormedimi onceden acaba ama testislerden anliyorlar sekerim korkmaa

kızlar çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı benim bebeğe de dr erkek dedi maşallah hep erkek yanılıyomu bu drlar acaba hep aklıma bu takılıyo. neyse sağlıklı sıhhatli olsunlarda ne olursa olsun

cnm erkeklerde degilde genelde kizlarda cok yaniliyormus ama tabi yine erkektede yanilan oluyordur zamanin gecmesinden baska caremiz yok hakkimizda hayirlisi olsun

BİR CENİN GÜNLÜĞÜ
CENİN'İN GÜNCESİ
13 hafta yaşındayım ve artık bir şeftali kadarmışım, şeftalinin benim gibi kolları ve uzun bacakları var mıdır? Bu hafta ses tellerimi çizdiler, bağırsaklarımı yerlerine yerleştirdiler, ve karaciğerim ile pankreasım üretime başladı.Anne de benim bu yaşımda eskisi kadar şikayet etmiyor, sadece yorgun olduğumuz için dinleniyoruz. Bazen karnında ve sağ kasığında ağrılar oluyormuş, doktor dedi ki bunun sebebi benim büyümemmiş, ben büyüdükçe beni tutan bağlar geriliyormuş ve ağrı yapıyormuş.

14 hafta yaşındayım artık annenin bulantıları yok , kendini yorgunda hissetmiyor ama bu seferde kabızlıktan şikayet ediyor, sürekli tuvalete gidiyoruz, ve lifli besinler yiyoruz. Doktor bazı ilaçlar verdi, ama önce yulaf ezmesi+süt+şeker+corn flakes karıştırıp yemesini söyledi, böylece kabızlıktan kurtulabilirmiş. Ressamlar bana nefes alıp verme çalışmaları yaptırıyorlar, ellerimle selam, merhaba demeyi öğretiyorlar, bunları yaparken kalbim öyle bir atıyor ki; doktorla, baba beni bir makineden duyabiliyorlarmış. Bende onları duyuyorum çünkü kulaklarım oldukça gelişti, tabi gözlerimde …

15 hafta yaşındayım çok güzel kulaklarım var, saçlarım, kirpiklerim, hangi cenin benim kadar güzel olabilir, ben çok güzelim. Ama lanugo denen şu tüylere alışamadım, bunları neden çizdiniz dedim, merak etme 26 hafta yaşına geldiğinde onlar dökülecek dediler. O zaman neden çizdinizzzzzzz, bu ressamların canı sıkıldıkça benimle uğraşıyorlar, işlerini bitirseler de gitseler bir an önce. Giderken bir de gülerek “ bu bebek kızmış” dediler, biliyoruz ne olacak yani…

16 hafta yaşındayım ve annenin sesini duydum beni okşuyor ne kadar çok sevdiğini söylüyordu. Birden kalbim çok hızlı atmaya başladı, artık ona anneciğim diyeceğim, çünkü o beni severken “kızım bana anneciğim diyecek” diyordu, kız olduğumu o da biliyor, zaten bu yaşımda cinsiyetimi belirten organlarım oluştu. Kemiklerim ne kadar sert ama yine de cildim çok ince, damarlarım görünüyor ben de beslenmek için bu sıvının yetmediğine karar verip parmağımı emmeye başladım, çok tatlı bir şey bu…Az daha boyumu söylemeyi unutuyordum, ben tam 16 cm. oldum ve 135 gr. Anneciğim çok meşgul beni yine unuttu, doktora gidecekmiş, midesi yanıyormuş, burnu kanıyormuş ben neden olduğunu biliyorum, onun damarlarındaki kan miktarı artmış, bu benim için iyiymiş ressamlar konuşurken duydum. Bir de babam görmek istiyormuş, o da doktora gidecek annemle, beni bir makinenin içinden görecekler, onlar için hareket edeceğim.

canim ben tam 14 haftalikken gittim doktor 7,9 cm dedi normal bence

ya bilmiyorum cok korktum ben ve acayıp kötuyum napıcam bılmıyorum.ben tatıle gıtmıstım ve kontrol gunum gelmıstı oyuzden baska bı hastaneye muayene oldum hanı merak ettım bıde gunu gelmıs dedım kendı doktorum deıldı o gıttıgım doktor.ya aglıyacagım.saol arkadasım tesekkurler

perihancimm bence dogrudur
dr neden once kiz dedi sonra erkek anlamadim yaa gozleri iyi gormedimi onceden acaba ama testislerden anliyorlar sekerim korkmaa

canım valla ne bileyim kızdım açıkcası kesinleşmeden söylemeyin bari dimi
eşim şimdi havada uçuyor inanın cümle aleme duyurdu erkek diye. sonunda kız çıkar gelirse valla çok üzülücek. benim için evlat evlattır ama erkekler hep erkek çocuk istiyor.

olabilir zaten benim gibi insanın hep işleri ters olur ben son ay senin kıxzın olacak deseler ona bile inanırım artık.

aa nerden çıkarıyorsun bunları bakim, bunlar ilerde anlatacağın komik ayrıntılar olacak. hem farkeder mi kız olmuş erkek olmuşyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…