- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #4.621
slm kizlar simdi ayrintili ultrasona girdim bebegim saglikliymis sukur herseyine bakti parmaklarini saydi kalbini dinledik ense kalinligini olctu veeeeeeee yuzde 90 oglum olacakmisssss:teytey::teytey:
sağol canım darısı sizin başınıza. almamıştım pembeli birşeyer daha. ufak tefek şeylerdi hem erkekde giyebileceği tarzdaydı. a.s.
hadi hayırlı olsun loracım....
perihancim tebrikler cnm cok sevindim demek oglusumuz geliyor hee sen simdi kizim diye adapte etmissindir kendini ama hayirlisi olsun ayrintili ultrasonami girdin sende
perihancım senin bebişin oğlan mı?
sorma loracım ilk hamile kaldığımda hep erkek istedim sonra%51 kızın olacak dedi.
dün kontrolümüzde ise %85 kesin kız olacak derken bir an %99 erkek olduğu ortaya çıktı
şoktayım hala kendimi alıştırmaya çalışıyorum oğluşuma.
alla sağlık versinde cinsiyet önemli değil. ama son zamanlarda hep gönlümden geçen kızdı ne yalan söyliyeyim.
sende net gördünmü oğlunun pipisini ben net gördümdejeyyar
aylık kontrolümüzdü. daha önceden de kız demişti zaten. dünde kesin %85 kızın olacak dedi. poposunu gösterdi doktora on gördük anlık birşeydi inan. doktor ilk defa geldi bu benim başıma diyip hayrete düştü.
perihancim benimki 3 boyutlu bakti ultrasonda cnm evet pipi gibi birsey cok belli ama belki degisir diyorum acaba erkek deyiptekiz cikan varmidirki hic snucta hal yuzde 10 ihtimal var
hadi ya dönmeseydi gene kız dedi ha allah allah şaşırdım bende inşallah allah kucağına almayıda nasip eder
hmmCADIARZU belkide sıkıntının nedeni budur, merakla bekliyorsun bir yandan, olabilir mi?
slm kizlar simdi ayrintili ultrasona girdim bebegim saglikliymis sukur herseyine bakti parmaklarini saydi kalbini dinledik ense kalinligini olctu veeeeeeee yuzde 90 oglum olacakmisssss:teytey::teytey:
evet canım önce hep kız diyordu doktorum ama dün kesinleşti oğluşum olacak.
desene bu 2'li testteki free beta hcg sende tutmadı onda da kız cıkıyordu galiba değilmi
yok canım tutmadı. benim yediklerimde hep kızlarda yenir derlerdi oda tutmadı.
üffffffff ya ben siden öndeyim ama siz hepiniz ögrendiniz bendaha ögrenecem loracigim erkek ha hayirlisi canim gerci sen hep kiz hissediyordun ama bend erkek hissediyorum benimde tersi cikiyormus bakalim ayin birinde dananin kuyrugu kopcak bide göremiyorum derse üfffffff ya ins görür perihan senin bebisi de sen durmadan kizim diye sevdin bak sinir oldu sonunda gösterdi aha anne bakda gör dedi bide vermeye kalkiyodun oglani ayy süper ya sonradan gönlündeki olmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?