2008 Aralık Anneleri

sağol canım darısı sizin başınıza. almamıştım pembeli birşeyer daha. ufak tefek şeylerdi hem erkekde giyebileceği tarzdaydı. a.s.

perihancim tebrikler cnm cok sevindim demek oglusumuz geliyor hee sen simdi kizim diye adapte etmissindir kendini ama hayirlisi olsun ayrintili ultrasonami girdin sende

perihancim tebrikler cnm cok sevindim demek oglusumuz geliyor hee sen simdi kizim diye adapte etmissindir kendini ama hayirlisi olsun ayrintili ultrasonami girdin sende

sorma loracım ilk hamile kaldığımda hep erkek istedim sonra%51 kızın olacak dedi.
dün kontrolümüzde ise %85 kesin kız olacak derken bir an %99 erkek olduğu ortaya çıktı
şoktayım hala kendimi alıştırmaya çalışıyorum oğluşuma.
alla sağlık versinde cinsiyet önemli değil. ama son zamanlarda hep gönlümden geçen kızdı ne yalan söyliyeyim.
sende net gördünmü oğlunun pipisini ben net gördümdejeyyar

perihancim benimki 3 boyutlu bakti ultrasonda cnm evet pipi gibi birsey cok belli ama belki degisir diyorum acaba erkek deyiptekiz cikan varmidirki hic snucta hal yuzde 10 ihtimal var

hadi ya dönmeseydi gene kız dedi ha allah allah şaşırdım bende inşallah allah kucağına almayıda nasip eder

perihancim benimki 3 boyutlu bakti ultrasonda cnm evet pipi gibi birsey cok belli ama belki degisir diyorum acaba erkek deyiptekiz cikan varmidirki hic snucta hal yuzde 10 ihtimal var

canım bir arakadş 7 aylık hamile 7 aya kadar erkek demiş doktoru şimdi ise kız demiş. öyle şeyler olabiliyor. ben kendimi fazla oğlana hazırlamak istemiyorum cünkü hayal kırıklığından korkuyorum. benim iki boyutluda bakıldı pipisini gördük önümüzdeki ay prof gidicem ordada bakılacak bakalım hayırlısı

slm kizlar simdi ayrintili ultrasona girdim bebegim saglikliymis sukur herseyine bakti parmaklarini saydi kalbini dinledik ense kalinligini olctu veeeeeeee yuzde 90 oglum olacakmisssss:teytey::teytey:

hayırlı olsun canım oh oh birsürü paşamız oldu şimdiden bide prensesleri görelim:1hug:

üffffffff ya ben siden öndeyim ama siz hepiniz ögrendiniz bendaha ögrenecem loracigim erkek ha hayirlisi canim gerci sen hep kiz hissediyordun ama bend erkek hissediyorum benimde tersi cikiyormus bakalim ayin birinde dananin kuyrugu kopcak bide göremiyorum derse üfffffff ya ins görür perihan senin bebisi de sen durmadan kizim diye sevdin bak sinir oldu sonunda gösterdi aha anne bakda gör dedi bide vermeye kalkiyodun oglani ayy süper ya sonradan gönlündeki olmasi

loraaaaaaa kiz kesinmi simdi anaaaaaaaaa bak nasil seviniyo dmei insan ya düsnmeyin bile sizin ilk n eolursa olsun gerci beim buda kiz olursa üzülmemde yinede birde erkek olsa fena olmaz diyom ama saglikli olsun yeter kiz erkek farke tmez

slm kizlar simdi ayrintili ultrasona girdim bebegim saglikliymis sukur herseyine bakti parmaklarini saydi kalbini dinledik ense kalinligini olctu veeeeeeee yuzde 90 oglum olacakmisssss:teytey::teytey:

loracigim sen basda bi konu acmisdin ya sagda olursa ekek solda olursa kiz diye seninki nerdeydi basdan söylesene bi canim merak ettim bakalim dogrumufisfisfis

sorma canım hep kızım fındığım diye seviyordum al sana kız al sana fındık dedi benim paşa.
allah sanada gönlüne göre evlat versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…