- Konu Sahibi deryahakan
-
- #4.741
günaydın kızlaaarrrr!
yine bişeyler olmuş ama anlamadım. neyse hallolduysa eğer deşmeye gerek yok diyeceğim ama meraktanda çatlıyom söylemesi ayıp kafamçokkarıştı
yavuzcum takvimin güzel olmuş ama o linki
kontrol paneli
----profil sayfası
--------------detay bilgilerinizi düzenleyin
---------------------------------en altta ek bilgilerde kilo -doğum takip
bölümüne yapıştırırsan sabit hale gelir canım a.s.
teşekkür ederim canımyerimseniben
sonunda oldusırnaşık şey
slm cancağızlarım bebekler ve anneleri nasılmış bakalım bugün.. biz çok iyiyiz çünkü bugün bebeğimin cinsiyetini ögrenicez..çok heyacanlıyım. ay sabahtan beri bütün formlara yazdım bunu ..şimdi herkes kızacak ehe ehe:asigim:
a.s.ZeaMays canımm teşekkür ederim
ayyy ne güzel sende öğreneceksin cinsiyeti. hayırlısı olsun canım.
benim daha randevuma 3 hafta var. ama ben kafaya koydum arada başka bir doktora gideceğim jeyyar öğreneceğim meleklerimin cinsiyetini!
gunaydin kizlar...
ben de dun yoktum kaçırdım mevzuyu ama halolmasına sevindim..Kimse üzülsün istemem (ama doğrusu merak ettim anlatirsanız dinlerim )
Kızlar dün en yakın arkadasimin bebişi dunyaya geldi 54-cm 5.200-kgs muhteşem bişey! anlatamam size! Görünce göz yaslarıma hakim olamadim o kadar tatlıydı ki..
Annesi normal dogumu bekledi ama bebiş bir türlü yola girmedi en sonunda dün suyu gelince sezeryanla aldılar. Meger boynuna kordonu dolanmış 2 kez bu yuzden yola giremiyormuş. Doktoru iyi ki aldık dedi.
gunaydin kizlar...
ben de dun yoktum kaçırdım mevzuyu ama halolmasına sevindim..Kimse üzülsün istemem (ama doğrusu merak ettim anlatirsanız dinlerim )
Kızlar dün en yakın arkadasimin bebişi dunyaya geldi 54-cm 5.200-kgs muhteşem bişey! anlatamam size! Görünce göz yaslarıma hakim olamadim o kadar tatlıydı ki..
Annesi normal dogumu bekledi ama bebiş bir türlü yola girmedi en sonunda dün suyu gelince sezeryanla aldılar. Meger boynuna kordonu dolanmış 2 kez bu yuzden yola giremiyormuş. Doktoru iyi ki aldık dedi.
zeynepcim ve nurgülcüm buğün sizin için vakit hiç geçmez şimdi :)bende salıyı iple çekiyorum hayırlısıyla görürsünz inş bebişlerinizi.güzel haberlerini bekliiyoruz.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?