- 7 Mayıs 2008
- 1.342
- 31
- 158
- 44
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #4.781
cnm asagidaki formda sana yazdim allahgonlune gore verir isallah en cok ne istiyosun yada ne hissediyorsun bakalim tutacakmi bende tutmadi hissim bu arada kacta gidecen ona gore bekleyelim haberini sekerim
benim kayınvalidemin iki oglu var bakalım kızım olacak mi?
ya herkes benden kız bekliyor bende kendimi acaip şartladım diye
gerçi erkek olsa hiç üzülmem tek dileğim sağlıklı sıhatlı vatana, millete, ailesine hayirli bir evlat olsun ama resmen kız bekliyorum
cnm inşallah allah sağlıklı versinde ...valla benim içime erkek diye doğuyor babasıda öyle diyor .. doktor hanım ne dicek bakalım valla bugün göremezse onu bir güzel kovalarım oklavamlaklava: kk dan kızlara ne dicem çabuk söyle diye kadını boğazlarım sırnaşık şey.. doktorda randevum akşam 18:30 da .. sanırım akşam saat 20:00 gibi yazarım buraya.. dua ette dötünü dönmesin bebişim
eger donmezse karnina hafif vur oyle bebis kendi kendine donuyor hemen benim dokttorum oyle yapmisti masallah benim yaramaz pek hevesli zaten pipiyi gostermeye basindan beri hep eller ayaklar acikta aslinda o zamanlar hep dalga geciyorduk kiz olsa bu kadar edepsiz olmaz diye heheeh üfff aksama kadarmi bekleyecez yahu neyse eve gelir gelmez saaz kac olursa olsun yaz ha merak ediyorum vala
nurgun senin 15,5 olmuş bugün Allah'in izniyle öğrenirsin artık gelir gelmez bize haber ver tamam mi? Kaçtaydi randevu?
kizlarbirsey dikkatimi cok cekti daha once diger aylarin annelerini okurdum hep ve genelde hep erkek bebekleri olacaklar ogrendi ilk once hatta her formda genelde bu ay erkek ayi olacak deniliyordu ama zaman gectikce kiz bebeklerin haberleri gelmeye basliyordu yani demek istedigim erken ogrenenlerin geneli hep erkek anneleri gec ogrenenlerse hep kiz anneleri oluyor simdiye kadar yine genel olarark erkekler soylenmeye basladi bakalim bizdede tutacakmi bu teori
herkese selamlar. ben de merak ediyorum bebişin cinsiyetini. bişeyler almak istiyorum ama cinsiyeti belli olmadan da olmuyor. yine de dayanamayıp hem kız hem erkek bebeklerin giyebileceği bişeyler aldım.
herkese selamlar. ben de merak ediyorum bebişin cinsiyetini. bişeyler almak istiyorum ama cinsiyeti belli olmadan da olmuyor. yine de dayanamayıp hem kız hem erkek bebeklerin giyebileceği bişeyler aldım.
kontrolün ne zaman, bence alışveriş için cinsiyeti öğrenmeyi bekleyerimseniben
cinsiyeti belli olmadan unicef alıyorlar.. ama ben şu pembe mavi takıntısını sevmiyorum.. bir oğluşum olursa neden pembe kırmızı giydirmiyimki çok saçma geliyor bana.. yada kızım olursa ona maviş maviş kıyafetler giydirmek tokalar takmak istiyorum.. ya o daha bebek yaa 30 yaşında adam değili aa pembe giymiş denilsin ahah .. tabi bu benim nacizane fikrim cnm yanlış anlama..:1hug:
cinsiyeti belli olmadan unicef alıyorlar.. ama ben şu pembe mavi takıntısını sevmiyorum.. bir oğluşum olursa neden pembe kırmızı giydirmiyimki çok saçma geliyor bana.. yada kızım olursa ona maviş maviş kıyafetler giydirmek tokalar takmak istiyorum.. ya o daha bebek yaa 30 yaşında adam değili aa pembe giymiş denilsin ahah .. tabi bu benim nacizane fikrim cnm yanlış anlama..:1hug:
sana katılıyorum canım. ben de pembe mavi olarak düşünmüyorum ama bazı ayakkabı ve kıyafetlerde rengi ne olursa olsun kız ve erkek ayrımı mecburen oluyor. çok hevesleniyorum , biraz sabırsızım galiba sırnaşık şey a.s.
kızlar öldüm sıcaktan.sabahtan beri yollardayım.bugün ikili testim vardı hasteneye gittim orda bana yapılıyo dediler telde, yapılmıyomuş.yaklaşık 2saatte gittim oraya gelirkende öldüm zaten.çok canım sıkıldı kızlar ya.kavga ettim birsürü orlarda,bugün zaten 13.haftamıza girdik yavrumla.yaptırmıcam 2li test.buayın sonunda kotrolüm var.ya yaptırmasamda olur dimi kızlar.üçlü testimizi yaptırırız.zaten eşimde taraftar değildi.çok gerginim ya çok canım sıkkın.
kızlar öldüm sıcaktan.sabahtan beri yollardayım.bugün ikili testim vardı hasteneye gittim orda bana yapılıyo dediler telde, yapılmıyomuş.yaklaşık 2saatte gittim oraya gelirkende öldüm zaten.çok canım sıkıldı kızlar ya.kavga ettim birsürü orlarda,bugün zaten 13.haftamıza girdik yavrumla.yaptırmıcam 2li test.buayın sonunda kotrolüm var.ya yaptırmasamda olur dimi kızlar.üçlü testimizi yaptırırız.zaten eşimde taraftar değildi.çok gerginim ya çok canım sıkkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?