2008 Aralık Anneleri

cnm asagidaki formda sana yazdim allahgonlune gore verir isallah en cok ne istiyosun yada ne hissediyorsun bakalim tutacakmi bende tutmadi hissim bu arada kacta gidecen ona gore bekleyelim haberini sekerim

cnm inşallah allah sağlıklı versinde ...valla benim içime erkek diye doğuyor babasıda öyle diyor .. doktor hanım ne dicek bakalım valla bugün göremezse onu bir güzel kovalarım oklavamlaklava: kk dan kızlara ne dicem çabuk söyle diye kadını boğazlarım sırnaşık şey.. doktorda randevum akşam 18:30 da .. sanırım akşam saat 20:00 gibi yazarım buraya.. dua ette dötünü dönmesin bebişim

kız olmazda erkek olursa ( önce sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat olur inşallah (amin) ) bir karışıklık oldu hastanede şimdi kızımızı getiriyorlar dersin herkese jeyyar ..cinsiyetini ögrenince yazmayı unutma şeker olurmu :dance:

eger donmezse karnina hafif vur oyle bebis kendi kendine donuyor hemen benim dokttorum oyle yapmisti masallah benim yaramaz pek hevesli zaten pipiyi gostermeye basindan beri hep eller ayaklar acikta aslinda o zamanlar hep dalga geciyorduk kiz olsa bu kadar edepsiz olmaz diye heheeh üfff aksama kadarmi bekleyecez yahu neyse eve gelir gelmez saaz kac olursa olsun yaz ha merak ediyorum vala

ısırırım onun dötünü benn cnm nasılda gösterdi öyle edepsizz oyyy yerimm seni..:icecream: ya loracım nasıl tatlı oluyorlar insanın burnunun direği sızlıyor baktıkça..geçen sefer doktor hafifçe ultrason el aletiyle karnıma vurmuştu o zaman başlamıştı kıprışmaya.. ama nazlı sıpa genede göstermemişti..sorma ya saat daha 12:45 akşama çok var hayırlısıyla.. yazmazmıyım teyzesi hemencik yazıcam.. bakalım pipimi görücez..:asigim:

kizlarbirsey dikkatimi cok cekti daha once diger aylarin annelerini okurdum hep ve genelde hep erkek bebekleri olacaklar ogrendi ilk once hatta her formda genelde bu ay erkek ayi olacak deniliyordu ama zaman gectikce kiz bebeklerin haberleri gelmeye basliyordu yani demek istedigim erken ogrenenlerin geneli hep erkek anneleri gec ogrenenlerse hep kiz anneleri oluyor simdiye kadar yine genel olarark erkekler soylenmeye basladi bakalim bizdede tutacakmi bu teori

nurgun senin 15,5 olmuş bugün Allah'in izniyle öğrenirsin artık gelir gelmez bize haber ver tamam mi? Kaçtaydi randevu?

tamam canım haber vericem hemen ..saat 18:30 da randevum.. sanırım saat 20:00 da buraya yazarım.. ayy heyecanım geçmiyooo..ay birde ögrenemezsek nasıl üzülürüm amannn sağlıklı herşeyi yolunda desinde doktor varsın doğunca ögreniyim..

doğru haklısın erkek bebekleri daha erken belli oluyor.. onların bir parmağı fazla ya ondan hemencik anlaşılıyo eheheh.:asigim:. bizdede durum böyle.. aralık annelerinin ilk erkek bebekleri dökülmeye başladı.. nazlı kızlarımız assolistler gibi sonradan çıkacaklar ortaya..:dilcikar: yerim hepsini benn

:asigim:hmm demekki benim kız herkesten edepsiz olacak ben ilk öğrenenlerdenim

herkese selamlar. ben de merak ediyorum bebişin cinsiyetini. bişeyler almak istiyorum ama cinsiyeti belli olmadan da olmuyor. yine de dayanamayıp hem kız hem erkek bebeklerin giyebileceği bişeyler aldım.

herkese selamlar. ben de merak ediyorum bebişin cinsiyetini. bişeyler almak istiyorum ama cinsiyeti belli olmadan da olmuyor. yine de dayanamayıp hem kız hem erkek bebeklerin giyebileceği bişeyler aldım.

kontrolün ne zaman, bence alışveriş için cinsiyeti öğrenmeyi bekleyerimseniben

cinsiyeti belli olmadan unicef alıyorlar.. ama ben şu pembe mavi takıntısını sevmiyorum.. bir oğluşum olursa neden pembe kırmızı giydirmiyimki çok saçma geliyor bana.. yada kızım olursa ona maviş maviş kıyafetler giydirmek tokalar takmak istiyorum.. ya o daha bebek yaa 30 yaşında adam değili aa pembe giymiş denilsin ahah .. tabi bu benim nacizane fikrim cnm yanlış anlama..:1hug:

aynı fikirdeyim bende. kızım olursa onu pembelere boğmayacağım. her rengi giydireceğim. oğlum olursada aynı. gökkuşağı gibi olacak meleklerim. birde benimkiler ikizya. ikizlere tıpkısının aynısı giysiler giydirilmesini sevmiyorum ben. aynı kıyafetten iki tane almanın hiçbir mantığı yok bence. çeşit çeşit giysin yavrucuklarım

sana katılıyorum canım. ben de pembe mavi olarak düşünmüyorum ama bazı ayakkabı ve kıyafetlerde rengi ne olursa olsun kız ve erkek ayrımı mecburen oluyor. çok hevesleniyorum , biraz sabırsızım galiba sırnaşık şey a.s.

ya ewet ya renk yelpazesinin bütün renkleri yakışır bizim kuzularımıza annesiii.. bende ikizlerin hep aynı kıyafet giydirilmesini sevmiyorum.. bazen yolda görüyorum ikiz kocaman adamlar kızlar olmuşlar hala aynı giyiniyorlar.. yani bireysellik yok oluyor o zaman.. hoş değil.. sen bir doğurda bebeklerini o zaman neler neler giydiririz annesi inşallah

aaa canım benim o ayrı tabi tutupta erkek bebeğe tokalı fiyonklu ayakkabı giydirilmez..yada kızın giyeceği var oğlanın giyeceği var o ayrı bişiy.. benim demek istediğim renk konusunda ayrım yapmak yanlış.. yoksa tabii oğlanlarımız içinde kızlarımız içinde birbirinden güzel kıyafetler var.. ama benim oğlumda olsa kızımda mutlaka beyzbol şapkası ve sopası olacak.. bayılıyorum öyle serseri görüntülerine..
annesinin kuzusuuu

kızlar öldüm sıcaktan.sabahtan beri yollardayım.bugün ikili testim vardı hasteneye gittim orda bana yapılıyo dediler telde, yapılmıyomuş.yaklaşık 2saatte gittim oraya gelirkende öldüm zaten.çok canım sıkıldı kızlar ya.kavga ettim birsürü orlarda,bugün zaten 13.haftamıza girdik yavrumla.yaptırmıcam 2li test.buayın sonunda kotrolüm var.ya yaptırmasamda olur dimi kızlar.üçlü testimizi yaptırırız.zaten eşimde taraftar değildi.çok gerginim ya çok canım sıkkın.

hayırlısı olsun canım kafanı takma. risk belirleme testleri bunlar zaten kesin bilgi vermiyor. bir de riskli bile çıksa doktorlar üçlü testi bekliyorlar. tabi seni yanlış yönlendirmeyelim yine de doktoruna bir sor bencea.s.

Doktorun ne diyor canım? muhayene oldun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…