2008 Aralık Anneleri

way way way...
Allah analı babalı büyütsün inş.
tam tosuncukmuş yanlız :))

gunaydin kizlarrr nasilsiniz bakimm valla uyanir uyanmaz ilk isim size kosmak oluyobakalim kim ne yazmis dedikodu varmi diye umarim herkes iyidir kizlar doktora ne zaman gidiyorsunuz herkes yazsinda bilelim yahuuu

tekrar tesekkurler canım.. valla darısı basımıza hepimizin
Bu arada kontrole gidecek annişler hepiniz müjdeli haberlerle dönün inşallah
Bende cumartesi gidecegim :sm_cool: çok mutluyum
Ayrica diğer tarafta yazdim ama tekrar edeyim bütün göbüşlere benden

gunaydin kizlarrr nasilsiniz bakimm valla uyanir uyanmaz ilk isim size kosmak oluyobakalim kim ne yazmis dedikodu varmi diye umarim herkes iyidir kizlar doktora ne zaman gidiyorsunuz herkes yazsinda bilelim yahuuu

günaydın kocaman göbüşlü loracık....

günaydın loracım ..a.s. ben sabahtan beri bağırıyorum formlarda bugün doktora gideceğimi..:sm_cool:. sağır sultan bile duymuştur sırnaşık şey.. ama sen zaten biliyosun dün sohbette söylemiştim cinsiyetini ögrenicez inşallah..bu arada bende senin gibi ayrıntılı ultrasona girmeye karar verdim..:1hug:

insallah iyi haberlerle dön nurgüncüm
kızlar dün yeni bişi daha ogrendim hastanede hep tutuyormş (valla ben atalarımızın yalancisiyim) kayınvalidesinin iki oğlu olanın kızı oluyormuş...

huhuuuu sesimiii duyan varmıııııı.. sesimee geliinnnn .. uykucu hamişler uyanın artıkkkk.. bugün hava çok güzel - bugün bir başka güzel allah allah şairmi oldum ne ahahah:asigim:

cnm asagidaki formda sana yazdim allahgonlune gore verir isallah en cok ne istiyosun yada ne hissediyorsun bakalim tutacakmi bende tutmadi hissim bu arada kacta gidecen ona gore bekleyelim haberini sekerim

insallah iyi haberlerle dön nurgüncüm
kızlar dün yeni bişi daha ogrendim hastanede hep tutuyormş (valla ben atalarımızın yalancisiyim) kayınvalidesinin iki oğlu olanın kızı oluyormuş...

inşallah canım benim sağol..Şeniz ya bu arada benim kayınvalidenin 3 oğlu var ee benim mercimek ne olur o zaman

benim kayınvalidemin iki oglu var bakalım kızım olacak mi?
ya herkes benden kız bekliyor bende kendimi acaip şartladım diye
gerçi erkek olsa hiç üzülmem tek dileğim sağlıklı sıhatlı vatana, millete, ailesine hayirli bir evlat olsun ama resmen kız bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…