2008 Aralık Anneleri

benim ki de komikmiş evet bende geyik versiyon yaptım sizden ögrenip
bir düzine (12 haftaya istinaden herhalde)! çoktan idrar salgilamaya başladım bile! Ama iyi bir haber veryim Allah'tan yeterince dahiyimde bebek bezi harcamamak için burada oturmayı akıl edebiliyorum...
12 hafta -6 günlüğüm ve doğmak için geriye 182 günüm kaldi!

selam perihan! takvimleri geyik versiyonuna çevirdik onları okuyoruz...
Bakarsın denize girince sevinçten göbek atmaya başlar senin zilli sizi mutlu eder bhk cim

kolay gelsin canım zor iş
sende yazını değiştirmişsin sende ne yazıyo annesi

benim ki de komikmiş evet bende geyik versiyon yaptım sizden ögrenip
bir düzine (12 haftaya istinaden herhalde)! çoktan idrar salgilamaya başladım bile! Ama iyi bir haber vereyim Allah'tan yeterince dahiyimde bebek bezi harcamamak için burada oturmayı akıl edebiliyorum...
12 hafta -6 günlüğüm ve doğmak için geriye 182 günüm kaldi!

selam perihan! takvimleri geyik versiyonuna çevirdik onları okuyoruz...
Bakarsın denize girince sevinçten göbek atmaya başlar senin zilli sizi mutlu eder bhk cim

okudum canım baya geyik olmuş. dikkat ettim şimdi benim takvimdede yazıyormuş kızzzz
yerim ben oğluşumun her yeriniiii:icecream::icecream:

bakalım artık görücez..
çok yüzme imkanım olucak mı bilmiyorum ama..
biz daha cok gezme üzerine yaptık tatil planını.
pansiyonda kalıp sbaha akşam yürüyüşleri yapıcaz
gündüzleri de her gün civar bi yere gidicez,ölüdeniz,saklıkent vs gibi.

ben öle her yered yüzemiyorum,biraz pimpirikliyim.
kimse de olsun istemiyorum etrafta..
bakalım artık nasip :)

komikmiş evetsırnaşık şey
bir an evvel büyüseler yaa:dance:

en azından ortam degişikliği olur canım bence sevindirir sizin fistik bu tatilde anne mutluysa bebişten mutlusu yok!!!
Kızlar kızlar ben çıktım hepinize iyi akşamlar

merhaba sevgili aralık anneleri...
çok sık giremiyorum ama arada bir güzel haberlerinizi okuyorum...
herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle sevgiler...

selamm canolarrrrr
nasilsinizz bugun cok fenaydimmm
kizlar cok az girebildimmm karnim bugun daha siisss
yaa tam olrak kacinci haftadan sonra cikicak benim gobusss

sevgili ademel, bende aynı dertten muzdaribim canım...iki aydır alerjik rinitle boğuşuyorum...gebelikle beraber daha şiddetlendi...neler yaşadığını anlıyorum, ben denemedik birşey bırakmadım çare bulamadım...ancak hafifleten bazı şeyler var..normalde kullanılan nazal burun spreyleri var ama malesef birçoğu kortizon içerdiğinden gebelikte yasak...ben doktora da gittim bunun için kulak burun boğazcıya, alerjenlerden uzak dur diyor, benim polen alerjim var bu arada...bir de bir burun spreyi var canım bu yıl piyasaya çıkmış gebelikte kullanılabiliyor, "nasaleze" adı googleden arat ayrıntılı bilgi var bu sprey hakkında ben aldım 23 ytl, tek başına fazla faydası yok aslında bu tür ilaçların, antihistaminik haplarla kesin çözülüyo bu rahatsızlık ama gebelikte antihistaminik hap kullanamıyoruz...ben spreyi aldım biraz hafifletti, tamamen geçirmedi...
kuru papatya kaynatıp buharına başına havlu örtüp durabilirsin, birde yine kaynar suya üzerlik tohumu atıp buharına durabilirsin, bu ikiside sinüsleri açıp en azından baş ağrımızı hafifletiyor...
ben bir de maske kullanıyorum eczaneden kağıt steril maskelerden aldık, dışarıda kullanıyorum ve bir de sabah uyanır uyanmaz evin içinde de takıyorum inan çok faydasını gördüm maskenin, tek dezavantajı çok uzun süre çıkarmadan takarsan baş ağrısı yapıyor....bir de akşam yatarken doktor bir arkadaşın önerisiyle boğazıma çok az vicks sürüp üstüne de bir tülbent sarıp uyuyorum, hapşurmaktan tahriş olmuş boğazımı rahatlatıyor, azıcıkta burun deliği girişlerine sürüyorum vicksi...
bazende tencerede kaynattığım suyun içine bir miktar vicks atıp buharına duruyorum...
canım benden bu kadar biraz uzun yazdım ama, aynı sıkıntıyı yaşadığımdan yardımcı olmak istedim....
geçmiş olsun...sevgiler...

canım saol aydınlattığın için.3lü testimi mutlaka yaptırcam zatenŞeniz

canım ilkimcim yaptırmak mecburiyetin yok.ben yarın 16haftaya giriyorum bende yaptırmadım.:1hug:

ya istanbulda olmaktan bıktım be canım.insanı ordan oraya sürüklüyolar.sende yaptırmadın dimi,dua ediyorum sürekli ne yapim.bu ayın sonunda dr.gitcem iyice ultrosda baksın bebeğimede rahatlarım en azından.senin için ferah dimi

canım bence korkma bende yaptıramadım.geç kaldım.bizim burda hamile bi bayan var tesadüf onunla konuştum onun doktoru istememiş gerek duymamış.zaten allah korusun bi sorun oldugunda yine 3 lü testi bekliyorlar.bende çok endişelenmiştim ama artık geçti

kızlar benim doktorum ikili test yaptırdı canım üçlü test yapılacakmı diye sorduğumda gerek olmadığını söyledi. daha doğrusu ikili testi yapıp sorun çıksaydı istedik üçlü tarama emin olmak için ama üçlü taramayı gerketirecek bir durum yok dedi.

slm kızlar yeni geldim eve hemen pc başına oturdum.. doktor muayene esnasında benim çarpıntım olduğunu :uhm:gördü ve yarın bazı tetkitler için hastaneye çağırdı.. önce bana bakılacak sonra bebeğimin durumuna bakılacak..yani anlayacağınız bebeğimin cinsiyetini bugünde ögrenemedim:çok üzgünüm:.. off yaa neyse sağlık olsun artık yarına kısmet ögrenmemiz ne diyim herşeyin hayırlısı.. artık yarın ögleden sonra girip haber veririm .. aksiliklerde beni buluyor.. inşallah bebekde bende iyi çıkarız yarın.. dua edin olurmu..senağlama.. moralim çok bozuk

canım benim üzme kendini. allah hayırlısını versin. hamişlerde çarpıntı olabilir tatlım yarın bakarlar. emin ol hiç birşeyin yoktur. bebişinde sağlıklıdır. dualarım seninle.
üzme tatlı canını olurmua.s.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…