- Konu Sahibi deryahakan
-
- #4.901
kolay gelsin canım zor iş
sende yazını değiştirmişsin sende ne yazıyo annesi
selam perihan! takvimleri geyik versiyonuna çevirdik onları okuyoruz...
Bakarsın denize girince sevinçten göbek atmaya başlar senin zilli sizi mutlu eder bhk cim
Bakarsın denize girince sevinçten göbek atmaya başlar senin zilli sizi mutlu eder bhk cim
benim ki de komikmiş evet bende geyik versiyon yaptım sizden ögrenip
bir düzine (12 haftaya istinaden herhalde)! çoktan idrar salgilamaya başladım bile! Ama iyi bir haber vereyim Allah'tan yeterince dahiyimde bebek bezi harcamamak için burada oturmayı akıl edebiliyorum...
12 hafta -6 günlüğüm ve doğmak için geriye 182 günüm kaldi!
bakalım artık görücez..
çok yüzme imkanım olucak mı bilmiyorum ama..
biz daha cok gezme üzerine yaptık tatil planını.
pansiyonda kalıp sbaha akşam yürüyüşleri yapıcaz
gündüzleri de her gün civar bi yere gidicez,ölüdeniz,saklıkent vs gibi.
ben öle her yered yüzemiyorum,biraz pimpirikliyim.
kimse de olsun istemiyorum etrafta..
bakalım artık nasip :)
en azından ortam degişikliği olur canım bence sevindirir sizin fistik bu tatilde anne mutluysa bebişten mutlusu yok!!!
Kızlar kızlar ben çıktım hepinize iyi akşamlar
canım benim göbiş 2haftadır var.daha önce belli değildi.
bu birazda kalıtımsal canım.annenle konuşmalısın bunun bence.
canım bak 2 li testi her doktor yaptırmıyor.. ama 3 lü test en önemli tesit bu testi mutlaka her doktor istiyor .. 16 ve 18 haftalar arasında yapılacak ihma etme .. zaten 2 li testte bildiğim kadarıyla doktor söylemişti bir sorun çıkarsa 3 ü testi bekliyorlarmış.. çünkü 2 li teste çıkan sorunlarda anne karnından sını alınamıyor (amniyosentez) çünkü 12-14 haftalarda bebegin kromozonları bbeğin içinde bulunduğu sıvıya geçmiyor. dolayısıylada bebeğin hücresinde alınıyor.. yani kısaca bebekten parça alınıyor.. doktorlarda bunu yapmak istemedikleri için 3 lü testi bekliyor eger 3 lü testte bir sorun varsa o zaman amniyosentez yani anne karnından su alınıyor.. 16 ve 18 haftalar arası yapılıyor ve bebeğin kromozonları anne karnındaki sıvıya geçmiş oluyor.. ay çok uzun anlattım ama için rahat etsin diye..
canım ilkimcim yaptırmak mecburiyetin yok.ben yarın 16haftaya giriyorum bende yaptırmadım.:1hug:
ya istanbulda olmaktan bıktım be canım.insanı ordan oraya sürüklüyolar.sende yaptırmadın dimi,dua ediyorum sürekli ne yapim.bu ayın sonunda dr.gitcem iyice ultrosda baksın bebeğimede rahatlarım en azından.senin için ferah dimi
slm kızlar yeni geldim eve hemen pc başına oturdum.. doktor muayene esnasında benim çarpıntım olduğunu :uhm:gördü ve yarın bazı tetkitler için hastaneye çağırdı.. önce bana bakılacak sonra bebeğimin durumuna bakılacak..yani anlayacağınız bebeğimin cinsiyetini bugünde ögrenemedim:çok üzgünüm:.. off yaa neyse sağlık olsun artık yarına kısmet ögrenmemiz ne diyim herşeyin hayırlısı.. artık yarın ögleden sonra girip haber veririm .. aksiliklerde beni buluyor.. inşallah bebekde bende iyi çıkarız yarın.. dua edin olurmu..senağlama.. moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?