2008 Aralık Anneleri

evet sana katılıyorum adamel ben de aynen oyle dusundum...
BOYUM 4 İNC KİLOM 2,5 OZ. KALBIM GUNDE 25 QUARTA KAN POMPALIYOR.
ben 14 hafta yasındayım. Geriye doğmak için sadece 182 günüm kaldi!
adamel yazan yazıyı bire bir çevirdim ama ölçü birimleri hakkında hiçbir fikrim yok

sağol canım yaaa.s.
iyi ki siz varsınız ingilizcesi kıt arkadaşınıza yardım ettiniz sağolun arkadaşlar

tombul mu hamile mi? Bizi gören insanlar anneme bu riskli soruyu sorup sormama konusunda kararsız kalıyorlar..Ben 14 hafta yaşındayım geriye doğmak için sadece 182 günüm kaldı!

canım yaaa sağol
hepimizin çok tatlı bebişleri olacak inşallah

bu geyik halinde risk falan mı diyo:uhm:

tombul mu hamile mi? Bizi gören insanlar anneme bu riskli soruyu sorup sormama konusunda kararsız kalıyorlar..Ben 14 hafta yaşındayım geriye doğmak için sadece 182 günüm kaldı!

süpersin valla yaaa.s.
bende nasıl yorumladım:roflol:hayy benim bu ingilizcem

eline diline sağlık canım:hooray:

canım askolsun en heyecanlı gunlerimizi paylasiyoruz ufacık bir yazının lafi mi olur..
Söz ben sana her hafta tercüme ederim degiştikçe...

yaşasınnn:sm_coolooh bee içim rahatladıa.s.
sanırım haftaya bende de cheseburger mi hot dog mı yazacak:roflol:

inşallah...
Bir yandan da ev bakıyorum.. Evimizin çok fena rutubet sorunu var malesef.. Biz idare ettik 2 yıldır ama bebişime çok yazık olur

benim doktor kontrolün tatil sonrasına kalıyor galiba..
baya var gitmeme daha..
of artık iyice hissedebilsek şu bebekleri de doktor doktor diye sayıklayıp durmasak..
18. haftada başlıyormuş genelde ilk hamileliği olanların.
tam tatilde olacağımız hafta..
bakalım bize tatil süprizi yapacak mı minik kızım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…