2008 Aralık Anneleri

nurgüncüğüm diğer topikte yazdım sana ama.üzme tatlı canını yaaa,hayırlısı olsun.merak etme güsel haberlerle tekrar döneceksin bize.sen içini ferah tut.bebeğinide üzme böyle.olsun bak bende halen öğrenemedim cinsiyetini

perihancığım canım nasılsın.bende bugün çok sinir oldum.hast.gittim ikili tes için yapılmıyomuş canım yaa.onca yol gittim sıcakta,ayaklarım halen şiş.geçti canım ya,bişi olmaz dimi.bende 3lü testimi yaptırcam.sende iyisin inş.canım.tosunumuz nasıl

selamm canolarrrrr
nasilsinizz bugun cok fenaydimmm
kizlar cok az girebildimmm karnim bugun daha siisss
yaa tam olrak kacinci haftadan sonra cikicak benim gobusss

orkidem cancağazım.benim göbişde şişiyo canım.tam olarak çıkmasını bekliyim ama halen çıkmıyyy.bebeğimiz saklanıyo biyrlerde ama çıkarlar ortaya yakında merak etme.osaman görür onlar.biraz belli ama bizim fıstıklara bakarak heç değila.s.

sağol canım benim iyiyim teşekkürler.
kıyamam sana ayaklarını havaya dik öyle yat bu gece canım.
tosunumuz iyi teyzesi nasıl olsun. senin ikili tarama yapılmadımı tatlım.a.s.

merhaba nurgün, bence heyecan yapmışsındır ondan çarpıntın olmuştur, olumsuz düşünme olur mu...benimde her muayene öncesi tansiyonum ölçülüyor ve her seferinde yüksek çıkıyor muayene sonrası normale dönüyor...iyi şeyler düşünelim iyi olsun herşey...
önemli olan bebeğinin ve senin sağlığın canım, dualarımız seninle...yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz, cinsiyetini de öğrenirsin yarın sağlıkla inşallah...a.s.

günaydın kıslaaarrrr!

bugün çok işim var. sayfa açık olacak ama ben başında olamayacağım! ara ara bakmaya çalışırım.

hepiniz kendinize ve yeğenlerime iyi bakın
bu benden a.s. bunlarda meleklerimden teyzelerine a.s. a.s.

günaydın kızlar..
sabahın nurundan beri sitedeyim ama ancak buraya yazabildim.
nasıl güzel bebek yelekleri örnekleri var burda anlatamam ya..
nasıl özendim nasıl özendim..

Gebeliğin beşinci ayı (17-20.gebelik haftaları)----------> yaıyordu bir sitede...
ay ben 5.ayıma mı girdim yoksa bugün..
nasıl sevindim :)

Kendini üzme canim dün burda o kadar konuştuktan sonra acaba heyecanlandın da mi çarpintin oldu... Olumlu düşün, dualarımız seninle

kızlar siz hala normal patolonlarınızı giyebiliyor musunuz_?

gunaydın BHK sen şimdi o örneklerden yelek yapabiliyor musun? Ne güzel! Nerde o örnekler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…