- Konu Sahibi deryahakan
-
- #4.921
selamm canolarrrrr
nasilsinizz bugun cok fenaydimmm
kizlar cok az girebildimmm karnim bugun daha siisss
yaa tam olrak kacinci haftadan sonra cikicak benim gobusss
perihancığım canım nasılsın.bende bugün çok sinir oldum.hast.gittim ikili tes için yapılmıyomuş canım yaa.onca yol gittim sıcakta,ayaklarım halen şiş.geçti canım ya,bişi olmaz dimi.bende 3lü testimi yaptırcam.sende iyisin inş.canım.tosunumuz nasıl
yapılamadı malesef canım.bugün zaten 13.haftamıza girdik.sekreter bana yapılıyo dedi.kavga ettim birsürü,olan bana oldu yani.
slm kızlar yeni geldim eve hemen pc başına oturdum.. doktor muayene esnasında benim çarpıntım olduğunu :uhm:gördü ve yarın bazı tetkitler için hastaneye çağırdı.. önce bana bakılacak sonra bebeğimin durumuna bakılacak..yani anlayacağınız bebeğimin cinsiyetini bugünde ögrenemedim:çok üzgünüm:.. off yaa neyse sağlık olsun artık yarına kısmet ögrenmemiz ne diyim herşeyin hayırlısı.. artık yarın ögleden sonra girip haber veririm .. aksiliklerde beni buluyor.. inşallah bebekde bende iyi çıkarız yarın.. dua edin olurmu..senağlama.. moralim çok bozuk
aaa hayırdır niyeki anse ölçümü yapıp kan veriosun dahasıda mı var kiii
slm kızlar yeni geldim eve hemen pc başına oturdum.. doktor muayene esnasında benim çarpıntım olduğunu :uhm:gördü ve yarın bazı tetkitler için hastaneye çağırdı.. önce bana bakılacak sonra bebeğimin durumuna bakılacak..yani anlayacağınız bebeğimin cinsiyetini bugünde ögrenemedim:çok üzgünüm:.. off yaa neyse sağlık olsun artık yarına kısmet ögrenmemiz ne diyim herşeyin hayırlısı.. artık yarın ögleden sonra girip haber veririm .. aksiliklerde beni buluyor.. inşallah bebekde bende iyi çıkarız yarın.. dua edin olurmu..senağlama.. moralim çok bozuk
orkidem cancağazım.benim göbişde şişiyo canım.tam olarak çıkmasını bekliyim ama halen çıkmıyyy.bebeğimiz saklanıyo biyrlerde ama çıkarlar ortaya yakında merak etme.osaman görür onlar.biraz belli ama bizim fıstıklara bakarak heç değila.s.
günaydın kızlar..
sabahın nurundan beri sitedeyim ama ancak buraya yazabildim.
nasıl güzel bebek yelekleri örnekleri var burda anlatamam ya..
nasıl özendim nasıl özendim..
Gebeliğin beşinci ayı (17-20.gebelik haftaları)----------> yaıyordu bir sitede...
ay ben 5.ayıma mı girdim yoksa bugün..
nasıl sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?