2008 Aralık Anneleri

galiba haklısın biraz bebişime birşeyler bakayım kafam dağılsın

kızlarrr bişey diyecem inşallah canınız çekmez
benim canım börek istiyo:çok üzgünüm:

CANIM ÜZME KENDİİDE BEBİŞİNİDE OLUR BÖYLE DURUMLAR BİZLER ARTIK ANNE ADAYLARIYIZ OLUR BÖYLE ŞEYLER AMA KARNIMIZDAKİLERİ DÜŞÜNÜP MUTLU OLMALIYIZ CANIM SENİ VE BEBİŞİNİ ÖPÜYORUM CANIM a.s.BAK YANINA GELİRSEM klava:BAYILINCAYA KADAR SENİ GIDIKLARIM klava:

kızlarrr bişey diyecem inşallah canınız çekmez
benim canım börek istiyo:çok üzgünüm:

ADAMEL canım hiç sorma kaç gündür benimde canım çok istiyor ama hiç beceremem börek yapma işini. haftaya ablama gideceğim memlekete o zaman ona yaptırayım bari.
ah anacım ah sağ olsaydı şimdiye kargoyla yollamıştı.

yyyuuuhhh yani daha ne diyeyim
bir de bunlar var ya
herşeyi bildiğini sanan zırcahiller
tövbe tövbe ...

canım aslında yemek istemiyom boşyere kalori diye
ama canım da istiyo
bir pastanenin yolunu mu tutsam
kollarımı sıvasam da yapsam öyle böyle birşey yaparız herhalde canım
netten biraz tarif bakayım bari
canım sana da yollarım ben yapayım güzel olursa ver hemen adresini

valla ben kafaya koydum pastanenin yolunu tutacağım. hem markete gidecektim bakarım ordada varsa alır gelirim. sorma kalori bolluğu var ama ne yapıcan dimi ama.

merhabaa guzell annelerr
ayy kizlar yaa dusunuyorumda surda araliga ne kaldii yaa minik minik eller kollar girecek hayatimizaa mis kokulu kokuluuu off yaaa
bu arada kizlarr benle ayni olanlar bebek hareketlerini cok sik hissedebiliyomusunuzz ben hic hissedemiyorumm coook nadirr sizdede varmii yaa

orkide ben de senle aynıyım nerdeyse bende hiç hissetmedim diyebilirim...
Bu arada canı börek isteyen annişler arada hamileliğin tadını çıkarmak adına yiyeceksiniz o kadar...

Ya kizlar ben takvimimi değiştirmek istiyorum malum kiz annesiyim rengini pembe yapabilirmiyiz bana yardim edebilirmisiniz dogum tarihi 5 aralik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…