2008 Aralık Anneleri

ben hamile kaldığımda insanların tepkisi beni çok üzüyordu.yok zayıfsın yok şöyle böyle,bebek nasıl kilo alcak.ah o günler ahh.kaç kişiyle kavga etmiştim.bebeğimiz yeterli kilosunu alsında hiç önemli değil.bende pztsi gününü iple çekiyorum kaç gr oldu yavrum.ben markete kadar kaçayım gelcem fıstıklarım

aynen ben de öleyim..
bi sağ bi sol...
sırt üstü de artık yatmak zor olmaya başladı,
zaten cok da iyi değilmiş.
onlar içerde çok iyi korunuyor canım,merak etme sen...

ben de sabah yatakta boş bulunup gerindim, öyle çok korktum ki...uykum açıldı valla...
yan yatmaktan yanlarım ağrıyor artık :roflol:

sorma ya zaten normal de bi acıkma değil.
sanki içerden midemi kazıyorlar ve asla yemeden duramıyorsun.
ben tam yatacağım zaman bile yemek yiyip yattığım günler oldu.
çünkü mümkün değil uyumak...

benim de midem kazınıyor şimdi de bir gguurrrgg sesi geldi
eşim gelecek şimdi ben kaçayım
sofra hazırlayacağım
yemek yiyeceğiz:dance:

ben de sabah yatakta boş bulunup gerindim, öyle çok korktum ki...uykum açıldı valla...
yan yatmaktan yanlarım ağrıyor artık :roflol:

canım gerinmekten falan bişey olmaz o kadar korkmayın
zaten ne kadar gerinebilirsinki
içeride onlar çok güvende hava yastığı gibi düşün dışarıda ki darbelerden dönmelerden etkilenmiyorlar
ilerleyen aylarda darbeler tehlike oluyo şimdi değil
kadın doğum ve doğumhanede çalıştım ben canım güven bana

kızlar bişey soracağım benimse hiç iştahım yok yani normal eski düzenimde yiyorum ama 5 kilo almışım yalnız aşırı meyve yiyorum birde birkaç geceder hep kabus görüyorum ama acayip rüyalar çoğundada bebeğimi almaya çalışıyorlar gerildim akşamda aynen öyle bir rüya öffffffffffsenağlama

sagol canım içimi rahatlattın valla hiçbirşeyden çekmedim şu gerinme huyumdan çektiğim kadar, meger ben kedi gibi gerinmeden duramayan bir insanmışım hamile kalınca anladım :1rolleyes: bebeğin yemek borusu kayar, kordonu çıkar v.s. gibi korkuttular hep.

bende çok rüyalar görüyorum herbiri film niteliğinde ve tuvaletimin gelmesiyle bölünen, gecede üç kez tuvalete kalktığım oluyor çok komik...
kızlar bende yemege kaçtım öğleden sonra gorusurusssss

ben de biraz uyuyup dinleneyim kızlar..
tabi dalabilirsem.
bi de bu cıktı şimdi başımıza tatlicadiarzu

hadi öptüm hepinizi.......

selam kızlar dün cansumu gördüm hamişler, dr. herşey yolunda dedi ve 320 gr olmuş yavruşum:)
bu arada bende elevit kullanıyorum ve demir hapı. iştahım açılmasını bırak hamilelik öncesinden daha kötü. dr uma pek yemek yiyemediğimi söyledim. problem olmaz dedi, su herşeyden önemliymiş. birde balıkyağı aldım bu gidişimde.
ay kocaman olmuş bebişim görseniz teyzeleri, sürekli bir hareket :)
bu arada acayip rüyalar bende görüyorum. hatta bu gece benden bebeğimi almaya çalışıyorlar bende kaçırıyordum. sanırım hepsinin nedeni hormonlar. gece dönmeleri deseniz bende aynı. bir sürü yastıkla bir o taraf bir bu taraf dönüyorum ama en rahat sırtüstü. öyle yatınca dizlerimden kırarak yukarıda tutuyorum.
zeynepcim hayırlı olsun kızın, çok öptüm bebişini seni:)

demek rüya konusunda aynı durumdayız canım
bebeğinede maaşallah

SAĞOL CANIM BENİM BENDE SENİ VE GÜZEL KIZINI ÖPTÜM a.s.

meltem senin neyin var.. artık yalnız değilsin, bebişin var içinde. aslına bakarsan bende arada bir senin gibi hissediyorum. birşeyler oku, müzik dinle yada en güzeli internetten alışveriş sitelerine bak. bebişin için birşeyler ara, mutlaka iyi geliyor.

ay ne garip insanlar var yaa...
ne acaip sözler bunlar...

insan ister istemez etkileniyor ama zaten herşeyin, gecen gunduzun bebiş olmuş her an çok mantıklı dusunemiyorsun ayıptır soylemesi sakın ıkınma diyenler mi dersin...
Sanki ne kadar ıkınabilirsin o zaman herkes pıt pıt hiç zorlanmadan normal dogum yapardı anında ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…