- Konu Sahibi deryahakan
-
- #7.041
goldgelb canım benim,orkidem görünmüyor kıssŞeniz
aynen ben de öleyim..
bi sağ bi sol...
sırt üstü de artık yatmak zor olmaya başladı,
zaten cok da iyi değilmiş.
onlar içerde çok iyi korunuyor canım,merak etme sen...
sorma ya zaten normal de bi acıkma değil.
sanki içerden midemi kazıyorlar ve asla yemeden duramıyorsun.
ben tam yatacağım zaman bile yemek yiyip yattığım günler oldu.
çünkü mümkün değil uyumak...
ben de sabah yatakta boş bulunup gerindim, öyle çok korktum ki...uykum açıldı valla...
yan yatmaktan yanlarım ağrıyor artık :roflol:
canım gerinmekten falan bişey olmaz o kadar korkmayın
zaten ne kadar gerinebilirsinki
içeride onlar çok güvende hava yastığı gibi düşün dışarıda ki darbelerden dönmelerden etkilenmiyorlar
ilerleyen aylarda darbeler tehlike oluyo şimdi değil
kadın doğum ve doğumhanede çalıştım ben canım güven bana
bebeğin yemek borusu kayar, kordonu çıkar v.s. gibi korkuttular hep.
gözün aydın zeynepciğim çok sevindim senin adına tatilinde bitti 2 hafta sonra bizim tatiller başlıyor artık:lepi:
selam kızlar dün cansumu gördüm hamişler, dr. herşey yolunda dedi ve 320 gr olmuş yavruşum:)
bu arada bende elevit kullanıyorum ve demir hapı. iştahım açılmasını bırak hamilelik öncesinden daha kötü. dr uma pek yemek yiyemediğimi söyledim. problem olmaz dedi, su herşeyden önemliymiş. birde balıkyağı aldım bu gidişimde.
ay kocaman olmuş bebişim görseniz teyzeleri, sürekli bir hareket :)
bu arada acayip rüyalar bende görüyorum. hatta bu gece benden bebeğimi almaya çalışıyorlar bende kaçırıyordum. sanırım hepsinin nedeni hormonlar. gece dönmeleri deseniz bende aynı. bir sürü yastıkla bir o taraf bir bu taraf dönüyorum ama en rahat sırtüstü. öyle yatınca dizlerimden kırarak yukarıda tutuyorum.
zeynepcim hayırlı olsun kızın, çok öptüm bebişini seni:)
günaydın zeynep, gözün aydın prenses annesi oluyosun demek sen de, allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
selam kızlar dün cansumu gördüm hamişler, dr. herşey yolunda dedi ve 320 gr olmuş yavruşum:)
bu arada bende elevit kullanıyorum ve demir hapı. iştahım açılmasını bırak hamilelik öncesinden daha kötü. dr uma pek yemek yiyemediğimi söyledim. problem olmaz dedi, su herşeyden önemliymiş. birde balıkyağı aldım bu gidişimde.
ay kocaman olmuş bebişim görseniz teyzeleri, sürekli bir hareket :)
bu arada acayip rüyalar bende görüyorum. hatta bu gece benden bebeğimi almaya çalışıyorlar bende kaçırıyordum. sanırım hepsinin nedeni hormonlar. gece dönmeleri deseniz bende aynı. bir sürü yastıkla bir o taraf bir bu taraf dönüyorum ama en rahat sırtüstü. öyle yatınca dizlerimden kırarak yukarıda tutuyorum.
zeynepcim hayırlı olsun kızın, çok öptüm bebişini seni:)
ay ne garip insanlar var yaa...
ne acaip sözler bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?