- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.341
gunaydin herkese....
zeynrpciğim senin ve eşinin keyfi yerine geldi umarım?
Naz'a kocamann opucukler,
ben genelde yazmıyorum ama hergün elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum, sizleri takip etmek çok keyifli. bu hafta gerçekten bi sessizlik var. bmeltemb kayıp sanırım izinde, orkidem bebeğinin cinsiyetini öğrenmeden daha sık yazardı ama bugünlerde bulantısı var o yüzden az yazıyo sanırım:1shok:, bhk genelde sabahları olurdu ve gün içinde yorumlarda bulunurdu ama bugünlerde pek takılmıyorsengözlerimebaksanab. perihan geçenki tartışmada kızdı heralde tatilden gelmesine rağmen forumda yok:mymeka:, ilkim ve zeamays ara ara yorum yapıyolar ama eskisi gibi değil kaydirigubbakcemile lora da bi sıkıntısı varsa sorup çıkıyor genelde arkasını pek getirmiyor .. zeynep emine ve goldgelb herzamanki gibi formdalarkaydirigubbakcemile2.
inşallah forum toparlanırda sıkıntı ve mutluluklarınızı paylaşmaya devam edersiniz... herkese sevgilera.s.
evet ya bugünlerde öyle herkezde bir problem bir sorun mu var anlamadım nerde o eski muhabbetşer kaydirigubbakcemile2bazen cok güzel oluyo bazen cok sessiz sıcak biryandan bebişler biryandan yoruyorlar tatlı annelerimizi galiba havalar biraz daha soguyunca daha güzel olur inşallah
Gerçekten sıcaklar yakıp geçiyor.Sizin oraları bilmem ama İzmir cehennem gibi.Bütün gün klimayı açıp evde oturuyorum.Dışarıda nefes almakta zorlanıyorum.Zaten anında her tarafımdan terler boşanıyor.Evin içinde de hiç bir iş yapasım yok.Ama tabii bu diğer Aralık anneleri için internete girip yazmalarını da etkiliyorsa ne diyeyim bilmiyorum.İnşallah sağlıkları iyidir hepsinin.
ben genelde yazmıyorum ama hergün elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum, sizleri takip etmek çok keyifli. bu hafta gerçekten bi sessizlik var. bmeltemb kayıp sanırım izinde, orkidem bebeğinin cinsiyetini öğrenmeden daha sık yazardı ama bugünlerde bulantısı var o yüzden az yazıyo sanırım:1shok:, bhk genelde sabahları olurdu ve gün içinde yorumlarda bulunurdu ama bugünlerde pek takılmıyorsengözlerimebaksanab. perihan geçenki tartışmada kızdı heralde tatilden gelmesine rağmen forumda yok:mymeka:, ilkim ve zeamays ara ara yorum yapıyolar ama eskisi gibi değil kaydirigubbakcemile lora da bi sıkıntısı varsa sorup çıkıyor genelde arkasını pek getirmiyor .. zeynep emine ve goldgelb herzamanki gibi formdalarkaydirigubbakcemile2.
inşallah forum toparlanırda sıkıntı ve mutluluklarınızı paylaşmaya devam edersiniz... herkese sevgilera.s.
Karşıyaka tarafında Örnekköy'de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?