2008 Aralık Anneleri

günaydın kızlar ve minicik melekleri.
saat 11,30da randevumuz var gelince size yazarım ama gelmemiz 15,00 civaında olur snaırım.hepinizi koskocaman öpüyorummm a.s.

annişler sayfamız pek sessiz kaç gundur biraz ilginizi çekebilmek ve hareket getirmek adına yeni bir baslık açtım..
kaç kilo basladık, kaç kilo aldık, kaç kilo bitirecegimizle ilgili...
ilgilenirseniz sevinirim....

ben genelde yazmıyorum ama hergün elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum, sizleri takip etmek çok keyifli. bu hafta gerçekten bi sessizlik var. bmeltemb kayıp sanırım izinde, orkidem bebeğinin cinsiyetini öğrenmeden daha sık yazardı ama bugünlerde bulantısı var o yüzden az yazıyo sanırım:1shok:, bhk genelde sabahları olurdu ve gün içinde yorumlarda bulunurdu ama bugünlerde pek takılmıyorsengözlerimebaksanab. perihan geçenki tartışmada kızdı heralde tatilden gelmesine rağmen forumda yok:mymeka:, ilkim ve zeamays ara ara yorum yapıyolar ama eskisi gibi değil kaydirigubbakcemile lora da bi sıkıntısı varsa sorup çıkıyor genelde arkasını pek getirmiyor .. zeynep emine ve goldgelb herzamanki gibi formdalarkaydirigubbakcemile2.
inşallah forum toparlanırda sıkıntı ve mutluluklarınızı paylaşmaya devam edersiniz... herkese sevgilera.s.

evet ya bugünlerde öyle herkezde bir problem bir sorun mu var anlamadım nerde o eski muhabbetşer kaydirigubbakcemile2bazen cok güzel oluyo bazen cok sessiz sıcak biryandan bebişler biryandan yoruyorlar tatlı annelerimizi galiba havalar biraz daha soguyunca daha güzel olur inşallah

Hoşgeldin melek.Sen neredeyse Kasım annesi olabilirsin.Hepimizden önce geliyor senin minik melek.Bebişin cinsiyetini öğrenebildin mi?

Gerçekten sıcaklar yakıp geçiyor.Sizin oraları bilmem ama İzmir cehennem gibi.Bütün gün klimayı açıp evde oturuyorum.Dışarıda nefes almakta zorlanıyorum.Zaten anında her tarafımdan terler boşanıyor.Evin içinde de hiç bir iş yapasım yok.Ama tabii bu diğer Aralık anneleri için internete girip yazmalarını da etkiliyorsa ne diyeyim bilmiyorum.İnşallah sağlıkları iyidir hepsinin.

canım sen izmirin neresinde oturuyorsun:uhm:

:roflol::roflol: bu yazdığın çok komikmiş, başak burcu musun?

kizim olacak herhalde edolina türkiyedeki doktor hemen gördü cinsiyetini ama burdaki daha göremedim diyor bakalim 2 hafta sonra tekrar terminim var doktorda buseferde göremese varya

selam kızlaar,

sevim süpersin. nasıl özetlemişsin forumun durumunu kaydirigubbakcemile3

evet kızlar ben bu aralar pek giripte yazamıyorum, bazen sayfayı açıyorum okuyamıyorum bile, işlerimiz yoğun bu aralar,
sıcaklar bir yandan. çok etkiliyor beni. Malum arazide oluyor genelde işlerim, dışarı çıkıp odama gelmem benim için tam bir zulüm. ter içinde kalıyorum, nefes nefese kalıyorum, karnıma ağrılar giriyor. kendimi hep rahatsız hissediyorum buda moralimi bozuyor. tadım olmayınca internetede çok giresim gelmiyor açıkcası. bu gidişle doğum iznine erken çıkarım ben. sanmıyorum daha fazla çalışacağımı. 10 hafta olan doğum iznimin en az 5 haftasını doğum sonrasına aktarabilmeyi planlıyordum ama bu gidişle zor. gittikçe ağırlaşıyorum :CüvCüv:
öfffff işte böyle kızlar, havalar biraz serinlesin, tatil havası biter burasıda canlanır bence :içelim:

Doktorum hala göremedi cinsiyeti.Ay sonu tekrar gideceğim.Çok kıpırdıyo benimki doktorda.Bi de tepetaklak duruyo.Bi kafasının fotoğrafı var.
Kızını sağlıklı kucağına almanı dilerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…