2008 Aralık Anneleri

zeynepciğim canım iyimisin şimdi diye sormak isityorum.iyi ol hayatım,böyle bilinçsiz dr.var işte.hamile bir bayana pat diye belli belirsiz şey söylenir mi.inanma canım hemen endişeye kapılma,benim eltimin bebeğini alıyorlardı kafasında sorun var diye az kalsın.bikaç dr.gittiler ogün telaşdan hiçbişi çıkmadı ve bebeğini aldırıyordu düşün yani.şimdi çok sağlıklı bebeği var.arkadaşımda aynı dr.hatası sorunu yaşadı az kalsın oda aldırıyordu bebeğini.üzme hemen böyle kndini,inan varya okuyunca kendim yaşamışım gibi oldum.canım yaaa,merak etme bak bebeğinin bişiyi yok rahat ol

QUOTE=fenerbahcemine84;3633131]goldcum canım bide biz altına yatırım yapıyoz ama altın bu aralar sürekli düşüyor napalım nedersin?[/QUOTE]

yine de altından zarar gelmez bence kısa vadede bozmayacaksanız altına devam edin...
Benim bebiş iyi inşallah cumartesi usg miz vardi orda görüştük babasina benziyor klava:
biraz hareketsiz benim ki ya da ben hissedemiyorum doktor ultrasonla bakarken bak şimdi oynuyor diyor ama ben hiç anlamıyorum... Kırk yılda bir karnımda tam ayaklarının durdugu bölgede bir kıprasma oluyor... Bebişlerimiz Allah'a emanet sağlıklari iyi olsun da...

bu arada yarın ki randevundan inşallah çok guzel haberlerle gel.. Şeker yüklemesi yapacaklar degil mi?

canım şimdi öylesine bi gidiyim pazartesi günkü tahlilewri göstercem şeker için ayrı giderim bbelki bi dr göriyimde :)
11,30 olduğu için randevu osaate kadar aç duramam bayılırım vallahi :)
normal vurduğunda hissediyorsun ama değilmi?

slm kızlar ben geldim dr daydım ayrıntılı ultrasyona girdim bebişimin herşeyi normalmiş Allaha şükür 23 haftalık 600 gr boyunu söyledi unuttum heyecandan

balimm cok sevindim canimm iyi haberlerinee
mmaaasallah kizini iyi beslemissin benim karnim iyice kaybolduu
annesi su siralar yine yedigini cikariyoorr(((
senin gobus cok guzel maasallahh

balimm cok sevindim canimm iyi haberlerinee
mmaaasallah kizini iyi beslemissin benim karnim iyice kaybolduu
annesi su siralar yine yedigini cikariyoorr(((
senin gobus cok guzel maasallahh

bu kadar kilo alırsan şişer tabi
mide bulantısı kötü inşallah geçer canım bende 12 haftadan sonra kayboldu Allaha şükür

Ben eylül de anne olacağıım...
sizi biraz nostalji yapmak için ziyaret edeyim dedim.şu an hemen hemen 6 aylıksınız ama zaman su gibi geçiyor bir bakmışsınız ki bebikler kucağınızda.Bizimkiler de o zaman 3 aylık olacaklar inşallahh....
göbişler çok güzeeel,bizimkiler artık patlicak gibi.Krem veya yağ sürmeyi ihmal etmeyin çatlamaları bir nebze olsun önler belki.:CüvCüv:

allahım tamamına erdirsin,hepimiz sağlıkla kucaklıyalım meleklerimizi inşallah...
Sevgilera.s.

slm kızlar ben geldim dr daydım ayrıntılı ultrasyona girdim bebişimin herşeyi normalmiş Allaha şükür 23 haftalık 600 gr boyunu söyledi unuttum heyecandan

canım gözün aydın.kaydirigubbakcemile5
ultrason kağıdında FL die bi bölüm var rakan olması gerekiyo o rakamı 7ile çarp sonuç bebeğinin boyu olcaktır.
bak bakalım annesi nekadrmış boyu?
öğrende yaz bakalım

maşllah canım maşallah.
inş doğunca resimlerini görmekte nasip olur güzel doğum hikayemizle tabi.
çok öpüyorum hepinizi iyi akşamlar.a.s.

orkidem senle takvim tarihimiz aynı seninki pembe benimki mavi bi güzellik yap dünür olalım insallah kimseye söz vermemişsindir kavga çıkar

dün benimde doktorum vardi ve minik kizim cok tez gelisiyormus
boyuda 27cm.. bidahaki sefere esimde benimle gelecek. ona göre randevuyu aldim kaydirigubbakcemile e hep sirf ultrason resimlerini görüyor bende istiyorum ki kizini canli canli görsün-kalpatislarini görsün ve nasil hareket ettigini hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…