2008 Aralık Anneleri

karlı bir Ankara sabahından herkese günaydınlar...
bugün kızımın nüfus kağıdı çıkacak,
gerçi belki de çıkmıştır,babamız sabah erkenden cıktı kaymakamlığa :))

biz kızımla cok iyiyiz hamdolsun

tüm annelerimizi ve bebişlerimizi öpüyoruzŞeniz

Merhabalar arkadaşlar;
Siteden epey uzak kaldım. Gerçi eşim arada okuyup bana bilgi veriyordu ama gene de okumak gibi olmuyor. kimlere ne oldu kim ne yapıor bilmiyorum...:uhm:

Biz epey uzun hastane yaşamından sonra nihayet bugün evimize geldik. Çarşamba sezeryan oldum, cuma taburcu olacakken bebeğim sarılık oldu ve 1 haftadır onun tedavisi ile uğraşıyoruz. Fototerapi tedavisi gördü.senağlama özel hastanede, özel odada olunca bebeğim küvezi ile yanımda yatıyordu bu yönden çok şanslıydım en azından. :lepi:

Şimdi bebeğim uyuyor en de gidip biraz dinleneceğim. Müsait olduğum bir anda hikayemizi, oğlumun resmini yazacağım... O kadar güzel bir duyguymuş ki kelimelerle anlatmak imkansız... :sm_cool::sm_cool:

Görüşmek üzere....

canım çok geçmiş olsun.iyileşmiş olmanıza sevindim.biz de salı sezeryan olup perşembe taburcu olduk.2 gün emme sıkıntısı yaşayınca kızım biraz sarardı ama ben tüm söylenenlerin aksine evde kaynamış su verip sarılığın önüne geçebildim küvöze ihtiyacımız kalmadı.diğer yeni doğum yapan annelerede tavsiyem kesinlikle bebişlerinizi aç bırakmayın.sarılığın en büyük sebebi.ben kızımı uykudan uyandıramıyordum oyüzden aç kaldı halen daha karnı doydumu 4 saatten önce uyanmıyor ve uyandırıp :1closedeyes:emziremiyorum:1closedeyes::1closedeyes:

Eminecim çok geçmiş olsun canım.. Ne oldu sana böyle ya hiç anlamadım... İnsallah tez zamanda çok iyi olur, meleğini bol bol kollarına alırsin..

kızlar sabah benden pembemsi bir akinti geldi hemen doktoru aradım, çağırdı gittik..nst de hiç sanci çıkmadı, bebegin suyuda azalmamış, hersey gayet normal gözüküyor.... Doktor nişan geldi mi 48 saat içinde doğum baslayabilir ama yine de %100 garantisi yok dedi... Cumartesiye kadar bekleyeceğiz, cumartesi tekrar bakacak... Pazartesi 3.500kgs olan bebek bugun 3.700 cıktı... Bu kadar hizla kilo alabilir mi? anlayamadım...
Daha evvel Edo bahsetmişti herhalde turnosol kağidi verdi doktor bana, bu kağıdı herhangi bir akinti oldumu pedinin ustune koy, rengi mora dönerse gelen bebeğin suyudur dedi... Gerçi doğum yapan bir arkadasım "bebek suyu o kadar yogun geliyor ki turnosol kağıdına ihtiyaç duymadan anında anlarsın" dedi..
Böyle işte sabah bir heyecan yasadık...hepinizi opuyorum mis kokulu bebişlerinizi benim için de koklayın...
Lora Gülbeyza siz de durumlar nasıl? Kaç kişi kaldık doğum yapmamış şimdi baslığa bakacagim...

goldcum hadi hayırlısı..
ben de senden haber bekliyordum doğrusu..

bu arada iki günde 200 gr fazla gibi ama belli de olmuyor..
ama ultrason cihazının azizliğine uğramış biri olarak artık hiç inanmıyorum ben bu kilo işinin netliğine,doğruluğuna...

hadi artık heyecanla bekliyoruz senin doğumunu da...:1hug:

Canımm..Ben de sana ulaşmaya çalışıyordum.Telefonun kapalı.Evden de aramaya çekindim ama çok korktum sana birşey oldu diye.Haber vermene o kadar sevindim ki yazdıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım.

Sen çok güçlüsün.Bunun da çabucak üstesinden gelirsin eminim.Çok sıkıldığında bebeğini düşünüp rahatlamaya çalış.Onun sana ihtiyacı var.

En kısa zamanda iyileşip eski canlı Emine olarak geri döneceğine eminim.
Dualarım senin ve bebeğinle:Saruboceq:
Öpüyoruma.s.

Gülbeyza az kaldı doğuma artık.Seni gün geçtikçe daha canlı görüyorum sankim:)Doğum sonrası için enerji topluyorsun herhalde.

Gold'cum bence de 48 saat içinde doğum yapacaksın.Yeniyıla bebeğin kucağında gireceksin yani.Hayırlısı olsun senin için.

Hala hamiş Aralık annelerine kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum.Doğuruverin artık gari:)))

ahh edolinacim bi dogurabilsek bayram edecez valla bizim oglanlar nazli ciktilar ee oglak burclari inatci olurmus o yuzden hayirlisi artik

goldgelbcim bende cumartesi hataneye gidecem isallah ikimizde burdan guzel haberi veririz ama yinede sen benden once doguracan gibime geliyo hatirliyomusun tahmin yapmistik ilk ilkim doguracak demistim ben ve tahminim cikti hayirlisi artik bizde doguralim yahu

Az kaldı Lora'cım.Bebeğinin sağlıklı olmasına şükret.Sağlıklı doğması için dua et.Er geç gelecekler nasıl olsa.Annesini üzmeden gelsin.

Goldcum ben 1. doğumunu normal 2.sini ise suni sancı ile yaptım. Açıkçası suni sancı bence o kadar da korkulacak bişi değil. İlk doğumda yaklaşık 8 saat sancı çektim. Hatta sancılar arasında midem sıkıştığı için sürekli kustum. Bu nedenle çok da yorgun düştüm. Ama sancılar daha bir aralıklı geliyordu. Suni sancı 2 saat sürdü. Sancı araları neredeyse yok gibiydi. Ama daha kısa bir süre sancı çektiğim için doğumda daha zinde ve bilinçliyliydim. Ayrıca doğum sonrası bitkin olmadığım için bebeğimle daha iyi ilgilenebildim. Tercih senin sengözlerimebaksanab

ah canım kıyamam sana, durumunun hastaneye yatacak kadar ciddi olduğunu bilmiyordum. İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer. Acil şifalar diliyorum canım benim.
sen çok güçlü bir annesin canım. aramıza bomba gibi döneceğine yürekten inanıyorum. bekliyoruz güzel anneŞeniz

goldcuuum loracıııım sabırlı annelerimiz :)))) hayırlısı olsun canlarım, sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallaha.s.

emineciğim canım benim geçmiş olsun diliyorum ilk önce.kendini topala hayatım ve bebeğinin karşısına güçlü çık.kafana hiçbişi takma sadece iyi olcağını düşün ve bebeğini.canım benim dualrım seninle

benim kuzum geceleri uyutmuyor,okadar yorgun oluyorum ki kızlar.annem gitti yalnızım,herşey bana kaldı.eşim sağolsun yemek işini ayarlıyor arada.anne olmak zormuş

gold ve loracığım sabredin az kaldı.gülbeyzacığım sende.buson günlerin tadını çıkarın bence ,uyuyn bol bol

eminecim ne oldu sana arkadaşım?inan hala durumunun ne olduğunu net olarak anlayabilmiş değilim....
ama diliyorum ki çok önemli bişey olmasın
geçmiş olsun canımm

kızlar benim sancılarım basladı...
henüz düzenli degil ama dün geceden beri çekiyorum, nerdeyse hiç uyumadık... Suyum gelmediği için doğum hızlanmıyor...
Bizim için dua edin, tez elden kavuşayım oğluşuma...

goldcum hadi hayırlısı ile doğur da gel. Şimdiden sana çok geçmiş olsun

ay canım benim hadi hayırlısı bakalım
dualarım seninle bitanem
bugün olur inşallah .yarında ben doğuracam inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…