- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.301
Merhabalar arkadaşlar;
Siteden epey uzak kaldım. Gerçi eşim arada okuyup bana bilgi veriyordu ama gene de okumak gibi olmuyor.kimlere ne oldu kim ne yapıor bilmiyorum...:uhm:
Biz epey uzun hastane yaşamından sonra nihayet bugün evimize geldik. Çarşamba sezeryan oldum, cuma taburcu olacakken bebeğim sarılık oldu ve 1 haftadır onun tedavisi ile uğraşıyoruz. Fototerapi tedavisi gördü.senağlama özel hastanede, özel odada olunca bebeğim küvezi ile yanımda yatıyordu bu yönden çok şanslıydım en azından. :lepi:
Şimdi bebeğim uyuyor en de gidip biraz dinleneceğim. Müsait olduğum bir anda hikayemizi, oğlumun resmini yazacağım... O kadar güzel bir duyguymuş ki kelimelerle anlatmak imkansız... :sm_cool::sm_cool:
Görüşmek üzere....
kızlar umarım hepiniz iyisinzdir.ben şizofren değil panik bozukluk hastasıymışım tıptaki adı epizodik paroksismal anksiyete.
neolur yardım edin sadece duaya ihtiyacım var.bebeğim evde ben hjastanedeyim.dualarınıa ihtiyacım var.
emzirememek bebeğimi görememek çok kötü.azcık gösterity,,,yolar bana.
perşembeden brei bnurdayım.psiatr servisinde inş geçicek kalıcı bişey değilmiş bu.çiyi olunca döncem evime yuvama.
dr çok dinliyorum ne isterlerse yapıyorum inanın sizinde aranıza bomba g
ibi döncemmm :) hepinizi çok öpüyorummm a.s.
kızlar umarım hepiniz iyisinzdir.ben şizofren değil panik bozukluk hastasıymışım tıptaki adı epizodik paroksismal anksiyete.
neolur yardım edin sadece duaya ihtiyacım var.bebeğim evde ben hjastanedeyim.dualarınıa ihtiyacım var.
perşembeden brei bnurdayım.psiatr servisinde inş geçicek kalıcı bişey değilmiş bu.çiyi olunca döncem evime yuvama.
kızlar kızlar Bu gun doktora gittim bebek 3,500 kgs olmuş, artık kilo almayın dedi doktor... Son iki hafta da bende çok şişmiş hissediyorum zaten; hatta hissetmenin ötesinde 4 kilo falan aldim...Bekliyoruz bakalım bir aksilik olmazsa 2 ocaga kadar beklemeyi planlıyorum.... Suni sancı kesinlikle önermiyor.. Doktorum kadın, kendisi bir çocuğunu suni sanci doğurmuş, ben çektim hiç kimseye önermem dedi... Suni sanci ile doğum yapmiş annişler, siz ne dersiniz?
kızlar sabah benden pembemsi bir akinti geldi hemen doktoru aradım, çağırdı gittik..nst de hiç sanci çıkmadı, bebegin suyuda azalmamış, hersey gayet normal gözüküyor.... Doktor nişan geldi mi 48 saat içinde doğum baslayabilir ama yine de %100 garantisi yok dedi... Cumartesiye kadar bekleyeceğiz, cumartesi tekrar bakacak... Pazartesi 3.500kgs olan bebek bugun 3.700 cıktı... Bu kadar hizla kilo alabilir mi? anlayamadım...
Daha evvel Edo bahsetmişti herhalde turnosol kağidi verdi doktor bana, bu kağıdı herhangi bir akinti oldumu pedinin ustune koy, rengi mora dönerse gelen bebeğin suyudur dedi... Gerçi doğum yapan bir arkadasım "bebek suyu o kadar yogun geliyor ki turnosol kağıdına ihtiyaç duymadan anında anlarsın" dedi..
Böyle işte sabah bir heyecan yasadık...hepinizi opuyorum mis kokulu bebişlerinizi benim için de koklayın...
Lora Gülbeyza siz de durumlar nasıl? Kaç kişi kaldık doğum yapmamış şimdi baslığa bakacagim...
ahh edolinacim bi dogurabilsek bayram edecez valla bizim oglanlar nazli ciktilar ee oglak burclari inatci olurmus o yuzden hayirlisi artik
goldgelbcim bende cumartesi hataneye gidecem isallah ikimizde burdan guzel haberi veririz ama yinede sen benden once doguracan gibime geliyo hatirliyomusun tahmin yapmistik ilk ilkim doguracak demistim ben ve tahminim cikti hayirlisi artik bizde doguralim yahu
kızlar benim sancılarım basladı...
henüz düzenli degil ama dün geceden beri çekiyorum, nerdeyse hiç uyumadık... Suyum gelmediği için doğum hızlanmıyor...
Bizim için dua edin, tez elden kavuşayım oğluşuma...
kızlar benim sancılarım basladı...
henüz düzenli degil ama dün geceden beri çekiyorum, nerdeyse hiç uyumadık... Suyum gelmediği için doğum hızlanmıyor...
Bizim için dua edin, tez elden kavuşayım oğluşuma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?