2008 Aralık Anneleri

kızlar kasım annelerine bakıyordum uyuyamıyan bebekler için bir site vermişler buzuki orhan osman yazıyorsunuz google sonrada sitesine girip mp3 tıklayın sonrada müzik linkini tıklayın orda bebeklerle ilgili müzükler var bebekler dinleyince kendiliğinden uyuyormuş ben denemedim ama inşallah faydasını görürüm de bende kızımda rahat bir uyku cekeriz mirmirmirmir

evet canım yanlızım . hem ne zor ne zor sorma gitsin gerçi sende yaşıyorsun. olsun canım yabu durumlarımızda geçecek önemli olan zararsız atlatmak. bebeklerimizi düşünüp kendimizi üzmeyelim onların bize çok ama çok ihtiyaçları var.
ben cesaret edemiyorum doğrusu yüz üstü yatırmaya. allah hepimizin yardımcısı olsun bizde öpüyoruz seni ve melek kızını.Şeniz

loracım bence tadını çıkar şu son günlerin giyin süslen gez dolaş keyif yap sonra bunlara vakit bulsan dahi bebişini bırakıp çıkmak istemeyeceksin...herşeyin hayırlısını diliyorum..

ahhh cnm simdide tadini cikaramiyorumki 5 dk yuruyuse ciksam belim ikiye ayrilacak saniyorum o yuzden pek cikamiyorum anlayacagin hic zevk alamiyorum biseyden.oyuzden pek farketmiyor zaten havada soguk disari cikilmiyor cok artik oglumun yuzunu gormeyide cok istiyorum herkesler ariyor slm vermeden once dogurdunmu diyorlar sinir oluyorum artik dogurdum demek istiyorum ama hayirlisi olsun artik

canım ya kıyamam sana..bilirim o son günlerin steres ve endişesini ...ayrıca bede bu soruya çok sinir oluyodum htta birgün okulda bi arkadaşımı fena bozmuştum hayır tel de soranları anlarımda karşısında kocaman ramazan davulu göbişimle dururken doğurdun mu sorusu hakikaten o günlerin vermiş olduğu stres ile benimde sinirlerimizıplatıyodu...
sabır canım az kaldı annende yanında hem...
Allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:

ay canım ya gözün aydın tatlım hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.a.s.

goldcum gülbeyzacım.. rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. inşallah kolay doğumlar geçirirsiniz. dualarım sizinle canlarım..

ayy gold doğumamı gittiah canım ya belki kavuşmuştur yavrusuna.
gülbeyzacığım allah kurtarsın sağ sağlim sizleri.güzel haberlerinizi bekliyoruz

Goldgelb,Gülbeyza umarım sağlıklı bebişleriniz şimdi kucaklarınızda annelerinin sütlerini içiiyorlardır.Güzel haberlerinizi bekliyoruz.Sonra da tabii ki doğum hikayelerinizi

İlkim'cim bebeği yüzüstü yatıracaksan yatacağı yerin sert olmasına dikkat et canım.Suratının üstüne yatıp boğulmasın diye yumuşak yerde yüzüstü yatırılmazmış.Annem beni hep yüzüstü yatırmış ama ben cesaret edemiyorum.Yan yatırıyorum yine.Birazcık daha büyüsün,o zaman yüzüstü yatıracağım.Dediğin gibi gazını da kendi çıkarabiliyor öyle yatırınca.

gülbeyzam canım inşallah sorunsuz geçmiştir.bebişin cok cok emiyordur....ağrısız sızısız geçiririz atlatırsın inşallah...

gold a.s. gülbeyza a.s.
yavrularınızın mis kokusunu içinize çekin bol bol
tebrik ederim en taze annelerimizi

goldcum, gülbeyzacım, umarım doğumlarınız çok kolay ve sorunsuz geçmiştir.
Tebrikler, gözünüz aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

arkadaşlar fenerbahçemine arkadaşımızdan haber alan varmı günlerdir siteye uğramıyo nasıl olduğunu çok merak ediyorum sürekli aklıma takılıyo haberleşen varsa yazabilirmi inş. sağlığı yerindedir ve depresyonu biraz düzelmiştir...

Emine'yle dün görüştüm.Kısa süreliğine eve bırakmışlar ama tekrar hastaneye dönmesi gerektiğini söyledi.Henüz tam olarak iyileşmemiş ama anladığım kadarıyla durumu iyiye gidiyor.
İnşallah en kısa zamanda eskisinden daha iyi olup evine döner ve kk'da bizimle paylaşımlarına devam eder:Saruboceq:Allah yardımcısı olsun.

kızlar ya.benim sol tarafımdaki kuyruk sokumuma yürürken hareket ederken iş güç yaparken kramp giriyor.bu doğumdan yaklaşık 1hafta sonra başladı bende hala devam ediyor.dr.gitsem yavrumu nasıl götürcem şaşırdım kaldım böyle ya.rahar rahat hareket edemiyorum çok kötü saplanıyor kramp,acaba bilgisi olan var mı kızlar.kayınvalidem kanaman tamamen akmadıysa beline vurmuşdur diyor ama bilmiyorum.

edoş teşekkür ederiz bilgi verdiğin için. ben de çok merak ediyordum açıkçası eminecimin durumunu. inşallah toplar kendini bir an önce..

ilkimcim geçmiş olsun canım. bence seni çok rahatsız ediyorsa mutlaka doktora görün. ben de bu hafta sonu kontrole gidecektim ama eşim rahatsızlandığı için gidemedik. doktor aradı gelin mutlaka bi kontrol edelim diye ama napiyim adam hastaydı. yavrumu bırakıp koştur koştur hastaneye gitmek ve acaba ağladı mı, emmek istedi mi diye düşünüp strese girmek istemediğimden gitmedik.. artık hafta içi bi ara gitmemiz gerek bizim de.. işte böyle bebekler gelince insan kendini geri plana atabiliyor. oysa meleklerimize iyi bakabilmemiz için kendimize hamilelik döneminden bile iyi bakmamız gerek. neyse hepinize sağlıklı ve mutlu günler dileriz..

kızlar benim de idrarımı yaparken yanma oluyor..bazen ağrım daoluyor dikiş yerimden kuvvet alarak oturup kalktıgımda acı hissediyorum..normal midir acaba dogum yapalı tam 2 hafta oldu genel anlamda iyiyimama bu yanma neden oluyo sizce..

serpilcim yanma deyince aklıma direkt enfeksiyon olabilir mi acaba diye geldi? inşallah değildir. bence doktoruna danışmalısın. Allah korusun. dikişlerin düştü mü peki ve doktorun doğumdan sonra kontrole çağırmadı mı?
geçmiş olsun Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…