- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.341
kızlar doğuma gidiyorum. Dualarınız eksik olmasın :)
elviracığım canım sende mi yalnızsın benim gibi.ne zor dimi.şimdi duş aldımda bakayım dedim.kuzumda uyuyo,yüzüstü yatırdım ne rahat etti yavrum.gazıda vardı çıkdı.benimkide bu ara çok savaş ediyo memeyle,komik oluyorlar.allah yardımcımız olsun.öpüyorum tosununu
loracım bence tadını çıkar şu son günlerin giyin süslen gez dolaş keyif yap sonra bunlara vakit bulsan dahi bebişini bırakıp çıkmak istemeyeceksin...herşeyin hayırlısını diliyorum..
ahhh cnm simdide tadini cikaramiyorumki 5 dk yuruyuse ciksam belim ikiye ayrilacak saniyorum o yuzden pek cikamiyorum anlayacagin hic zevk alamiyorum biseyden.oyuzden pek farketmiyor zaten havada soguk disari cikilmiyor cok artik oglumun yuzunu gormeyide cok istiyorum herkesler ariyor slm vermeden once dogurdunmu diyorlar sinir oluyorum artik dogurdum demek istiyorum ama hayirlisi olsun artik
kızlar doğuma gidiyorum. Dualarınız eksik olmasın :)
merhaba aralık anneleri.
sizlerle uzun zamandan beri çok şeyler paylaştık.ve çoğunuz doğum yaptı
bizler sona kalanlarız .
bugün evet bende gidiyorum doğuma ve yavruma kavuşacağım hepiniz hakkınızı helal edin.
dualarınızı esirgemeyin ve bende hepinize çokk dua edeceğim.
saat 15.30da hastaneye yatıyorum..
hayırlı cumalar diliyorum.
arkadaşlar fenerbahçemine arkadaşımızdan haber alan varmı günlerdir siteye uğramıyo nasıl olduğunu çok merak ediyorum sürekli aklıma takılıyo haberleşen varsa yazabilirmi inş. sağlığı yerindedir ve depresyonu biraz düzelmiştir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?