- Konu Sahibi ballxixm53
-
ay canım benim çok sevindim hayırlısı olsun.
allah sağ salim kucağını almayı nasip etsin
ilk bebeğinmi
kızlarr selam canlarımm a.s.,, bugün büyük gün bebeğimin cinsiyetini ögrenmeye gidicez babişiyle :dance:ayy bir heyacan sormayın sanki doğuma gidicem sırnaşık şey .. süslü teyzoşlar bizim için dua edinde bugün mercimeğim göstersin cinsiyetini olurmu:1hug:..
canım ihşallah gösterir kendini bende dün gittim doktorum göremediğini söyledi o yüzden 10 gün sonra tekrar gitcem.seni suan cok iyi alıyorumm.inanılmaz bi heyecan ve bekleyiş hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm...
kızlarr selam canlarımm a.s.,, bugün büyük gün bebeğimin cinsiyetini ögrenmeye gidicez babişiyle :dance:ayy bir heyacan sormayın sanki doğuma gidicem sırnaşık şey .. süslü teyzoşlar bizim için dua edinde bugün mercimeğim göstersin cinsiyetini olurmu:1hug:..
nurguncum hadi bekliyoruz seni tatlim allah gonlune gore versin isallahhhhhhhhhhh
canım ben bugün 12+6 yım 13 haftalık olduk yani
hımm maşallah cnm .. allah tamamına erdirsin inşallah.. a.scinsiyeti belli olunca yaz mutlaka .. ben senden hafta olarak büyüğüm.. benim oğlan olursa kızını isteriz ona göre.:teytey:. ay kızın dedim içimemi doğdu ne.. sen ne istiyosun bakalımm..
canım biizmde içimizden kız geçiyo ama bakalımm.bide doktor göremedim diyince daha cok kız olacağını hissettim cünkü erkekler daha erken belli ederlermiş gözükürmüş cinsiyetlerini.eşimde kız cok istiyoo hayırlısı artık canım.kız olunca kurtuluş yok vereceğiz artık size ilk talipli sensin:)hepimiz için hayırlısı olsun bende seni merak ettim mutlaka yazzz canımm:):)
slm kızlar yeni geldim eve hemen pc başına oturdum.. doktor muayene esnasında benim çarpıntım olduğunu gördü ve yarın bazı tetkitler için hastaneye çağırdı.. önce bana bakılacak sonra bebeğimin durumuna bakılacak..yani anlayacağınız bebeğimin cinsiyetini bugünde ögrenemedim.. off yaa neyse sağlık olsun artık yarına kısmet ögrenmemiz ne diyim herşeyin hayırlısı
Günaydin Arkadaşlar Ya Herkesin Oğlumu Olacak Hiç Kizi Olacak Olan Yok Mu Bende 12 Temmuzda Gidicem Kontrole Geçen Hafta Gittiğimde Göstermedi Bizimki Ayaklarini Karnina çekmiş çok Merak Ediyorum Bende Nasil Beklicem Ben YaaAma O Sağlikli Olsunda Zaman Geçer Allahin Izni Ile
canım benimde senin gibi oldu bi türlü pozisyon vermemiş ama ben cok merak ettiğim için doktor beni 28 de tekrar gelmemi istedi.ihşalah canımm hayırlısı olur bizler için.sen neden 12 sini bekliyosun ki normalde 10 gün sonra gidebilirsinn canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?